Zakupy na AliExpress

Dziewczyny postanowiłam utworzyć nowy wątek dotyczący zakupów na Ali. Wiele z nas od dawna robi tam zakupy, inne dopiero zaczynają przygodę na Ali, tak czy inaczej możemy sobie pomóc :slight_smile: Mile widziane linki oraz zdjęcia otrzymanych już towarów :slight_smile: zarówno tych dla dzieciaczków jak i dla mam :slight_smile:

Śliczne te niechodki :slight_smile:

Ja jeszcze się wacham by coś tam kupić ale wiem że warto tam kupować bo tanio , moja siostra czasami coś tam kupi i zawsze jest zadowolona.
M.Jacek super te rzeczy kupiłaś.

Ewak a ten wieszak do wózka jest wytrzymały? Próbowałaś cos na nim wieszac? I ten organizer wydaje się byc fajny, akuart żeby włożyć butelkę czy miec telefon pod ręką, chyba sie skusze :wink:

Tak, ma porządny rzep. Wieszałam na nim torbę z zakupami. Tam w zestawie są dwa te wieszaczki. Pytanie jak się będzie sprawował za jakiś czas, czy te rzepy się nie zniszczą.
I organizer i wieszaczki są od jednego sprzedawcy, cena malutka, więc myślę że można ryzykować :wink:

namówiłaś mnie :stuck_out_tongue: juz zamawiam :slight_smile:

Mam nadzieję że będziesz zadowolona :slight_smile:

EwaK niezłe zakupy.
Mam dwie koleżanki, które kupują na ali ja jakoś wolę stacjonarnie.

Mega ! Brawo za założenie wątku! :smiley:
tak jak wiecie, ja zamówiłam 2 zamknięcia na chusteczki nawilżane w kształcie myszki miki i case na telefon również z myszką miki, jak tylko dostanę te produkty, a są już wysłane nie omieszkam się podzielić z Wami moimi odczuciami o oczywiście zdjęciami :slight_smile:

Dziewczyny świetne te Wasze zakupy. EwaK ten organizer na rączkę od wózka rewelacja chyba sama tez zamówię :slight_smile:

Ola widziałam właśnie recenzję w grupie na fb tej lampki, oczywiście się nagrzałam :stuck_out_tongue:
Ja dzisiaj zaraz zamówię kilka ciuszków dla małej i ten organizer, który ma właśnie Ewa. Męczyłam męża pół dnia, żeby zasilił trochę konto mbanku ze swojego konta :slight_smile:

https://www.aliexpress.com/item/Cheap-Cotton-Baby-Carriers-Infant-Sling-Suspenders-Hold-Waist-Belt-Backpack-Hipseat-Belt-Baby-Holding-Seat/32674470767.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.QVUxn7

Paulina zamawiałaś to nosidło? My mamy takie podobne z firmy Womar ale nie sprawdziło się, mały nie chciał w nim siedzieć ;/

ja chyba najpierw poczekam , na to co zamówiłam, żeby podjąć decyzję czy jestem zadowolona, To moje pierwsza przygoda z ali :slight_smile:

tak mam to nosidło i jestem bardzo zadowolona :slight_smile: żałuje ze wcześniej nie kupiłam. mały ma już 5 mc wiec w pozycji jest jak ta baba z fioletowym nosidłem albo sama podkładka. sprawdza się zwłaszcza jak na zakupy jedziemy

Ola ja.myślałam, że Ty stale zamawiasz z ali.
A jak długo się czeka na przesyłkę

Średnio około miesiąca się czeka, zdarzają się rzeczy, które przychodzą w dwa tygodnie, ale też i koło dwóch miesięcy. Mi dzisiaj przyszła opaska dla malutkiej, a zamówiłam 13.08.

MAM to moja pierwsza przygoda z ali :stuck_out_tongue: mimo stałych zakupów to tylko wyprzedaże w 5.10.15 i smyku no i czasem trochę pepco :slight_smile: czekam na dwa zamówienia case do telefonu z myszką miki oczywiście :stuck_out_tongue: i zamknięcia na chusteczki nawilżane jakby nie było też z myszką :stuck_out_tongue:

nasz waży 8.5 ale jak na zakupy jedziemy nie chce mi się wózka tachac:)
a na ali to mój mąż wiecznie zamawia ale takie pierdołki

urocze! piękne skarpetki, koniecznie daj recenzję jak dojdą :slight_smile:
co do nosidła w dalszym ciągu jesteśmy z tulą FTG, nie mogę patrzeć na te wisiadła i jak dzieci w nich dyndają, autentycznie aż mi żal i chciałabym zwrócić rodzicom uwagę, że robią im krzywdę.