Dziewczyny postanowiłam utworzyć nowy wątek dotyczący zakupów na Ali. Wiele z nas od dawna robi tam zakupy, inne dopiero zaczynają przygodę na Ali, tak czy inaczej możemy sobie pomóc Mile widziane linki oraz zdjęcia otrzymanych już towarów
zarówno tych dla dzieciaczków jak i dla mam
Śliczne te niechodki
Ja jeszcze się wacham by coś tam kupić ale wiem że warto tam kupować bo tanio , moja siostra czasami coś tam kupi i zawsze jest zadowolona.
M.Jacek super te rzeczy kupiłaś.
Ewak a ten wieszak do wózka jest wytrzymały? Próbowałaś cos na nim wieszac? I ten organizer wydaje się byc fajny, akuart żeby włożyć butelkę czy miec telefon pod ręką, chyba sie skusze
Tak, ma porządny rzep. Wieszałam na nim torbę z zakupami. Tam w zestawie są dwa te wieszaczki. Pytanie jak się będzie sprawował za jakiś czas, czy te rzepy się nie zniszczą.
I organizer i wieszaczki są od jednego sprzedawcy, cena malutka, więc myślę że można ryzykować
namówiłaś mnie juz zamawiam
Mam nadzieję że będziesz zadowolona
EwaK niezłe zakupy.
Mam dwie koleżanki, które kupują na ali ja jakoś wolę stacjonarnie.
Mega ! Brawo za założenie wątku!
tak jak wiecie, ja zamówiłam 2 zamknięcia na chusteczki nawilżane w kształcie myszki miki i case na telefon również z myszką miki, jak tylko dostanę te produkty, a są już wysłane nie omieszkam się podzielić z Wami moimi odczuciami o oczywiście zdjęciami
Dziewczyny świetne te Wasze zakupy. EwaK ten organizer na rączkę od wózka rewelacja chyba sama tez zamówię
Ola widziałam właśnie recenzję w grupie na fb tej lampki, oczywiście się nagrzałam
Ja dzisiaj zaraz zamówię kilka ciuszków dla małej i ten organizer, który ma właśnie Ewa. Męczyłam męża pół dnia, żeby zasilił trochę konto mbanku ze swojego konta
Paulina zamawiałaś to nosidło? My mamy takie podobne z firmy Womar ale nie sprawdziło się, mały nie chciał w nim siedzieć ;/
ja chyba najpierw poczekam , na to co zamówiłam, żeby podjąć decyzję czy jestem zadowolona, To moje pierwsza przygoda z ali
tak mam to nosidło i jestem bardzo zadowolona żałuje ze wcześniej nie kupiłam. mały ma już 5 mc wiec w pozycji jest jak ta baba z fioletowym nosidłem albo sama podkładka. sprawdza się zwłaszcza jak na zakupy jedziemy
Ola ja.myślałam, że Ty stale zamawiasz z ali.
A jak długo się czeka na przesyłkę
Średnio około miesiąca się czeka, zdarzają się rzeczy, które przychodzą w dwa tygodnie, ale też i koło dwóch miesięcy. Mi dzisiaj przyszła opaska dla malutkiej, a zamówiłam 13.08.
MAM to moja pierwsza przygoda z ali mimo stałych zakupów to tylko wyprzedaże w 5.10.15 i smyku no i czasem trochę pepco
czekam na dwa zamówienia case do telefonu z myszką miki oczywiście
i zamknięcia na chusteczki nawilżane jakby nie było też z myszką
nasz waży 8.5 ale jak na zakupy jedziemy nie chce mi się wózka tachac:)
a na ali to mój mąż wiecznie zamawia ale takie pierdołki
urocze! piękne skarpetki, koniecznie daj recenzję jak dojdą
co do nosidła w dalszym ciągu jesteśmy z tulą FTG, nie mogę patrzeć na te wisiadła i jak dzieci w nich dyndają, autentycznie aż mi żal i chciałabym zwrócić rodzicom uwagę, że robią im krzywdę.