Zakupy na AliExpress

Laseczki a ile tak mniej więcej czekacie na przesyłkę?
N
Bo ja pozamawialsm trochę rzeczy niby że już spakowane i do wysłania ale jestem ciekawa ile tak mniej więcej się czeka
Obkupilam się hehe
Franiowi zestaw lokomotyw z Tomka bo uwielbia,wkłady do szczoteczki sonicznej,lampki takie ledowe do kontaktu, śliniaki,zegarek
I ciekawa jestem czy do Świąt mi te Tomki dojda

Aleks daj link do tego Tomka mój synuś też go lubi a ja już myślę co na Mikołaja mu kupić.

Aleks są rzeczy które przychodzą w 2 tygodnie a na inne trzeba czekac 1.5 miesiąca. Trudno dokladnie określic czas. Ale do świat powinno dojść:)

M Jacek też mam taką nadzieję
A jak nie to trudno i tak pewnie jeszcze inne rzeczy kupimy to te dostanie później

Aleks tp cenowo się opłaca je kupić, patrzyłam jeszcze na lalkę Vaiana moja córka na Mikołaja chcę o nią poprosić a na allegro ta lalka z pierdołami kosztuje prawie 300 zl to przesada totalna Ale na ali niestety tego zestawu nie widzę, kurcze szkoda bo z pewnością była by o połowę tańsza.

Kurczę, chyba też coś zamówię, bo aż z zazdrością oglądam Wasze zakupy, a święta to faktycznie dobra okazja, warto już coś pomyśleć, lecę na poszukiwania :slight_smile: Chociaż mój mąż to bardzo sceptycznie jest nastawiony, wręcz negatywnie

magros to szukaj szybko bo niekiedy rzeczy idą długo :wink: abyś zdążyła do świąt dostać wszystko:)
A jak przyjdzie bubel, to zakładasz spór o zwrot pieniążków i w zasadzie nic nie tracisz a nawet zyskujesz o tego bubla nie odsyłacz;p dlatego ja uważam że jak co się nie spieszy to jak najbardziej warto spróbować:)

Najlepiej wybierając dany produkt czytać opinie innych kupujących, wtedy można się dowiedzieć jak faktycznie wygląda ta rzecz :slight_smile: często są też zdjęcia i dodatkowe uwagi np dotyczące jakości materiału czy rozmiarówki :slight_smile: ja już kilka rzeczy zamówiłam i przyznam szczerze, że jestem zadowolona

Doszły już i moje rekawiczki. Pierwszy zakup uważam za udany. Wrzucam zdjęcie i chyba ja też zostanę aliholikiem

1

No ja czekam na moje dostawy
Ale co chwilę coś przeglądam i mnie korci coś pokupowac,mąż się śmieje że mam nowe zajęcie oprócz forum hehe

No ja np nie chcę z dzieckiem biegać po sklepach bo raz że duże skupiska ludzi i zarazki a dwa że dla dziecka to tez jest może za dużo wrażeń więc takie Ali fajna sprawa i wciąga właśnie tak jak i forum.

Super rękawice, ja zamówiłam takie mega grubaśne ciekawe czy się w ogóle przydadzą i czy w ogóle wejdą na mojego szoguna :wink: mi własnie wczoraj wrzucili awizo do skrzynki i już nei mogę się doczekać co ujrzę jak odbiorę paczkę hehe :wink:
A i zamówiłam jeszcze czapkę z odpinanym pomponem, podobno są super bo kilka moich znajomych polecało, ale sama musze ją sprawdzić żeby polecać dalej zobaczymy :slight_smile:

Ulka śmieszna ta choinka :wink: Ja sie nadal zatstanawiam czy w tym roku kupować znowu żywą czy jakieś sztuczne drzewko bardziej stabilne, i z dłuższym pniem jak te takie w workach płóciennych niby z donicą, może byłoby to bezpieczniejsze przy biegającym dziecku. Sama już nie wiem.

Ja nawet za bardzo nie zwróciłam uwagi na rozmiar ale na szczęście są ok.
Śmieszna choinka ale pewnie dla dzieci to super zabawa.
Agn_kaw jak przyjdzie czapka to wrzuć zdjęcie.

My właśnie w tym roku nie będziemy mieć choinki, jedynie taką sztuczną, małą z Ikei co to się mieści w doniczce. Dlatego myślałam, żeby dodać jakiś akcent świąteczny do pokoju synka. Te ozdoby są na rzepy, więc pewnie i w przyszłym sezonie będzie można ją wykorzystać.
Ja lubię czapki z Ali, mam kilka dresówek dla synka. Zazwyczaj nie kosztują więcej niż 2-3 dolary, a materiał super jakościowo.

Aleksandra, fajne określenie alikoholik :stuck_out_tongue: a rękawiczki super.
Ja pół dnia straciłam na szukanie, po czym mąż mnie zjechał… ale jemu mało co pasuje ostatnio, więc cóż… szukam dalej:)

Moje zakupy po części też dotarły :slight_smile: wrzucam fotki szalików- kominów i rękawiczek.
Niebieski komin, jest cieńszy, elastyczny, dobrze się ubiera dziecku na szyje. Ten szary jest nieco grubszy, od środka ocieplony polarkiem- mega ciepły, w sam raz na zimę :slight_smile:
Rękawiczki szare są takie zwyczajne, ale te niebieskie ze sznureczkiem są super, bo te przyszyte na wierzchu misie piszczą po naciśnięciu :slight_smile: Jestem zadowolona z tych rzeczy i czekam na kolejne :slight_smile:

1

1

Dziewczyny jak tam Wasz zamówienia? Coś dotarło? Ja już czekam 1,5 miesiąca na buciki. Pierwszy raz mi się zdarzyło, że tak długo czekam i nic ;/

ja też czekam na swoją dostawe jak dojdzie wrzuce zdjęcia

Ja czekam za ok 20paczkami, ale jak na złość listonosz mnie omija od jakiś 2tygodni. .podobno mają jakieś problemy w wer. Warszawa…A tyle fajnych rzeczy do mnie idzie. .kalendarze adwentowe z filcu na ścianę, kolejka ozdobna drewniana, bombki, parę rzeczy do córki pokoju, kurtka dla mnie i sukienka…ach…pozostało tylko czekać

Alutka pochwal się zdjęciami tych rzeczy jak przyjdą :slight_smile: ja też niestety nadal czekam i nic ;/