Ok napewno
Pewnie niejedna z was zobaczyła śliczny wełniany śpiworek z Ali, wrzucam akurat link z ebay, bo w końcu tam zamówiłam, ale wszystkie produkty które kupiłam są też na Ali, a ceny porównywalne.
Wszystkie rzeczy zamówiłam 20 Września - 2 paczki dotarły po miesiącu, a ostatnia dzisiaj
Śpiworek mnie zauroczył niestety generalna masakra - nie polecam - materiał jest mega cienki i nie przypomina w ogóle produktu ze zdjęcia.
Kolejna rzecz to dresik - wygląda tak samo jak na aukcji ale rozmiarówka jest na pewno większa niż w Polsce
I ostatnia rzecz z której jestem najbardziej zadowolona to komplecik dla niemowlaka - bardzo fajna jakość materiału, ale chiński najmniejszy rozmiar to takie nasze 68 lekko
11.11 wielkie wyprzedaże na Ali, tzn. większość cen poszła przed tym terminem w górę, aby teraz mogły być niższe. Ja mam w koszyku kilka pozycji (faktycznie tańszych niż poprzednio, bo mam je w ulubionych już jakiś czas) i dzisiaj w nocy (przy karmieniu) będzie wielkie zakupowe szaleństwo
Też mam trochę rzeczy w koszyku by kupić z wyprzedaży 11.11 :-), rzeczy dla małej, zabawki, parę gadżetów dla męża no i co nie co dla mnie znowu listonosz będzie się śmiał że dzięki mnie zatrudnili Jeszcze 1 pracownika
Andrea Wzrost Włosów Istotą Profesjonalny Salon Fryzury sunburst włosów Keratyny Produkty Pielęgnacja Włosów Styling Przeciw Wypadaniu Włosów
http://s.aliexpress.com/IJjIZJBv
(from AliExpress Android)
Ja dzisiaj już odrobinę zaszalalam. Kupiłam bransoletkę, ozdoby na choinkę i okulary. Ale jeszcze parę godzin zostało także nie wiem co będzie
Mąż nawet się wciągnął i zamówił jakieś drobiazgi do garażu.
Ulka też to zauważyłam. Pierwotne ceny poszły w górę, aby nieco oszukać kupujących “ogromnymi” przecenami.
Ale jest sporo rzeczy, które warto dzisiaj kupić ja na razie zamówiłam koszulę dla synka. Zobaczymy co jeszcze wpadnie w oko
Dziewczyny pochwalcie się co udało wam się dzisiaj upolować w promocyjnej cenie . Bo ja zaszalałam kurtka, sukienka , bluzeczki . Dla synka niestety nic nie udało mi się kupić
https://pl.aliexpress.com/store/product/new-2017-winter-hooded-jacket-women-cotton-wadded-overcoat-medium-long-slim-casual-fashion-parkas-plus/2092019_32821553750.html
ta kurtka jest świetna , dłuższa ale zaczyna się od rozmiaru M nie ma S moja znajoma ją kupiła w kolorze pudrowym jest bardzo zadowolona
Też trochę poszalałam, z ciekawszych rzeczy zamówiłam kolejną lampkę led tym razem różową w kształcie gwiazdki, trochę skarpetek, rampersa, małą lalkę Metoo, magnesy w kształcie literek, słynne drewniane rzęsy do dekoracji pokoju dziecięcego, otulacz bambusowy, a dla siebie szalik. Z tego co słyszałam na przesyłki trzeba będzie czekać nawet dłużej niż zazwyczaj
A nie wiem czy słyszałyście, że wczoraj na Ali ludzie zrobili transakcji na 25 miliardów dolarów (!)
Nie jestem do końca zadowolona z zakupów w tym roku na ali…upatrzyłam sobie dwie bluzki cena w wakacje ponad 50zł,pozniej 60zl a na wyprzedaży mała być po 20zł jednak była znowu po 50zł…A to paskudy…
Ulka dałabyś linka do tych magnesów? To jest cały alfabet czy tylko wybrane literki?
Nie słyszałam o tych kwotach, ale to może być prawda. Jednak na Ali zakupy robi cały świat, więc wczoraj było jedno wielkie szaleństwo
Ulka świetne te literki chyba sobie zamówie takie
ja nadal czekam na paczki
Ulka a ja się wstrzymam z zakupem magnesów do momentu wystawienia Twojej opinii jak tylko dotrze paczuszka do Ciebie to napisz jak one sprawdzają się w praktyce. Na pierwszy rzut oka ten magnes wydaje mi się za malutki, że nie będą dobrze się trzymać na lodówce? Jak na razie zapisuje w ulubionych
… a gdzie są podane polskie ceny produktów ?
Ewela w ustawieniach możesz wybrać sobie polskie złotówki, przynajmniej tak jest w aplikacji na telefon. Jeśli nie to trzeba samemu przeliczać ceny
Dokładnie tylko w aplikacji jest chyba taka możliwość normalnie nie ma na stronie jak oglądasz przez przeglądarkę. Ja już nie pamiętam dokładnie ale u mnie chyba od razu po zainstalowaniu było po polsku i w zł, nie musiałam sama nic ustawiać.
Do nas wczoraj dotarla czapa, super grubosc na zime i odpinany pompon wiec fajna opcja bo nie naciaga kaptura jesli potrzeba założyć
ale fajna ile dałas ?
Bardzo fajna a to jest rozmiar na dziecko czy na dorosłego?