Ewak widać, że chustowanie sprzyja nie tylko tobie ale i synek nie narzeka ma dostęp do cyca kiedy chce, do tego cieplutko przy mamusi
dobrze, że zaopatrzyłas się wcześniej w chustę, to mogłaś od razu wypróbować jak to u Was będzie działać
A jak dojdzie organizer daj znać jak się sprawdza w praktyce sporo rzeczy nam brakuje, albo okazuje się zbędnych jak dziecku już jest na świecie
chyba każda z Nas to przerabiała
Biustonosze do karmienia w takiej cenie??? Ciekawe jak będą się sprawdzać w praktyce a rozmiar jak dobierałaś?
Ja też nie jestem przekonana co do kupowania gryzaków na Ali. Tak jak napisała Agn nie ma pewności z czego są one zrobione, z jakich substancji i co z wytrzymałością.
Ewa hahaha noo to dobrze nie wróży:p
Dwie moje znajome mają staniku do karmienia ż al i takie.miekkie i są bardzo zadowolone pewnie zależy od modelu ale można trafić coś fajnego tylko trzeba czytać feedbacki:)
EwaK fajne te rzeczy. Ciekawa jestem tych biustonoszy. Nie wyglądają źle, zwłaszcza na zdjęciach w komentarzach. No tylko trafić trzeba z rozmiarem bo wiadomo że u nich to wszystko mniejsze. Tylko trochę poczekamy na opinie jeszcze…
Ewa a powiedz mi jaką miskę wzięłaś i jaki jest jego obwód ? i gaciochy brałas w zestawie ? Bo widzę że nie da się nie wziąć a cena super za zestaw, to też prosiłabym o realne wymiary Bo moje stare już wyslużone i z białego zrobiły się brudnobiałe więc wstyd używać
Ewa skoro masz już yo je też jestem ciekawa jak dobrała świata rozmiar. Też się wtedy skuszę.
W komentarzach pod tym produktem dziewczyny często pisały że za duży rozmiar. Więc zaryzykowałam i zamiast C które powinnam wziąć, wzięłam B. I jest ok. Nie uciska. Obwód klatki wzięłam na tej samej zasadzie. Normalnie noszę 38, więc sugerując się komentarzami o zaniżonej rozmiarówce, wzięłam 36. I też jest ok
Własnie przelecialam kilka stron i większość po rusku a nei mogłam włączyć tłumaczeń by choć zrozumieć Kali jeść Kali pić ;p Dziękuję bardzo zawsze to lepiej usłyszeć z “pierwszej ręki”
No to Kasia zamawiamy
Zamawiamy. jak się uda to dzisiaj wieczorem przysiąde do laptopa.
Ewa jednak skusiłaś się na ten organizer
Dużo komentarzy jest po rosyjsku, ja zawsze idę do mamy, żeby mi tłumaczyła też mam jeszcze parę rzeczy w koszyku, ale póki co wstrzymuję się z zakupami, czekam na październikową premię w pracy
Ja ostatnio skusiłam się na krem z alliexpres, wiem że zakup kosmetyków z tej strony może nie jest najmądrzejszym pomysłem ale jest to zakup z polecenia i do smarowania pośladków na których zrobiły mi się rozstępy. Krem nazywa się pasjel i podobno jest bardzo skuteczny jeżeli chodzi o niwelowanie przebarwień.
A mi właśnie listonosz przyniósł słynną już lampkę chmurkę z Ali. Jest urocza, szkoda że taka malutka. Są też większe na Ali, ale ponoć czasami zatrzymują je na granicy i chcą cło. Tak czy inaczej, lampka dotarła nieuszkodzona, bez żadnych bąbelków, z bateriami w środku.
Cudna My mamy lampkę miś , pewnie kojarzycie bo pełno ich
tylko od razu włożylismy swoją, ledową żarówkę bo jakos wydawało mi się bezpieczniejsze , no i lampka się ni nagrzewa tak jak ze zwykłą żarówką w środku.
Super się użytkuje u nas juz 1,5roku.
Ulka ciekawie wygląda ta lampka, a jakie ona ma wymiary w rzeczywistości? Rzeczywiście jest bardzo malutka?
Kupuję często gęsto na Ali i faktycznie różnie z tym bywa. Nie raz dostawałam coś niezgodnego ale też równie często rzeczy które w rzeczywistości były lepsze niż na zdjęciach. Największą wtopę zaliczyłam z trzepaczką. Za kilka centów była. Szkoda, że nie doczytałam drobnym druczkiem, że miała 8 cm długości… łącznie z rączką.
Poza tym nie raz widziałam u nas w sklepach te same rzeczy co na ali tylko 3 czy 4 razy droższe. Zwłaszcza zabawki dla dzieci. A na allegro nawet zdjęć nie zmieniają i często modelami są azjaci
Kropka to fakt stacjonarne jeszcze pół biedy jak ceny górują bo wiadomo czynsz opłaty itd ale jak widzę ozdoby urodzinowe dla dzieci czy baloniki 5x drożej w sklepach online to aż mi się śmiać chce… a ludzie nieświadomi kupuja albo dlatego bo boją się zamawiać na Ali. Przykładowo balon duży cyferki na Ali kupuje za 4zl na roczek jedynkę teraz na kolejne urodziny dwójkę, a patrzyłam na polskich stronach z ozdobami 25zł…
Tak samo.girlandy , pompony
Przebitka jest na prawdę duża. Warto zamówić na ali. Najgorzej jest zaryzykować i kupić pierwszy raz później to już wchodzi w nawyk.
Ja dopiero zaczęłam przygodę z Ali. Czekam na pierwszą przesyłkę i zobaczymy jak to będzie. Już mam upatrzone kilka rzeczy to chyba będę częściej zamawiać.
A powiedzcie mi jak już paczka jest w PL to długo czekalyscie? Moja doleciala 20 września i nadal jej nie ma
Trudno powiedzieć, mi zamówienia przychodziły w różnym czasie, jedne bardzo szybko a inne prawie 2 m-ce. Zależy czym jest wysłana dana rzecz, czy poleconym, czy zwykłym listem. Dobry przykład mieliśmy na naszym wspólnym zamówieniu zamykania do chusteczek, pierwsza zamówiła Ola ja dopiero po 5 dniach, a i tak wcześniej dostałam paczkę. Z Ali to jest jedna wielka niewiadoma, po prostu trzeba cierpliwie czekać