Zakupy na AliExpress

Świetny ten case, no i w końcu się doczekałaś paczki z Ali. Ps. też mam takie podkładki w zygzaka :slight_smile:

a to kiedyś chyba w biedronce dorwałam :smiley:
no w końcu, jak otworzyłam skrzynkę to aż mi się wierzyć nie chciało, że coś tam jest :slight_smile: i to case na telefon zamawiany później niż te nalepki na chustki, których jeszcze nie mam bo nie przyszyły :frowning:

A do mnie dotarly dzisiaj ladowarki samochodowe :wink:
I skarpetki dla Jasia :smiley: są świetne, rozmiar idealny i prezentuja sie cudnie :wink:

Ale słodziaki te skarpetki :slight_smile:
A ładowarki działają?

Skarpetki są bardzo fajne. Wrócę jeszcze do tego sklepu i zamówię ich więcej.
A ładowarki działają i dość szybko ładują bo wczoraj już z mężem sprawdzaliśmy je w praktyce :slight_smile: najlepsze jet to, że zamówiłam 2 a przyszły mi 3 sztuki razem z kablami :stuck_out_tongue:

rewelacja! piękne skarpetuszki ! :smiley:
ja z tego zadowolenia z case do telefonu zamówiłam sobie jeszcze inny wzór i by tatuś nie był pokrzywdzony do na jego model telefonu do Mikusiowej rodziny również zamówiłam mu case z myszką miki :smiley:

M. Jacek to prawdziwy biznes zrobiłaś, takie niespodzianki to ja lubię :slight_smile: Skarpetki przecudne :slight_smile:

He he :slight_smile: też lubię takie niespodzianki :slight_smile: a wiecie o tym, że gdy na Ali coś zareklamujemy i uznają naszą reklamację to ta rzecz zostaje z nami a oni robią zwrot pieniędzy na konto :slight_smile:
Wczoraj koleżanka mi opowiedziała, że zamówiła kurtkę za 50 zł, kolor był inny niż na zdjęciu, złożyła reklamacje, uznali i oddali kase. Kurtka została u niej

O to ja nie wiedziałam o tych reklamacjach spoko :slight_smile: co do skarpetek to siostra kupila w TK Maxx wczoraj takie fajne :slight_smile:

ja podobne kupiłam dla koleżanki co urodziła, a dla Mikusia takie tylko że miały grzechotki misiowe :slight_smile:

no właśnie coś słyszałam, że jak produkt nie jest odpowiedni, bądź różni się od stanu ze strony zakupu, to rzecz zostaje a kasa wraca…

I co tydzień się skończył i przyszła tylko do mnie obudowa do telefonu :frowning: jestem niepocieszona :frowning:

Dziewczyny polecam gorąco ten otulacz który linkowałam. Jest milutki w dotyku i super zamiast sztywnego rożka za którym ja nie przepadam. Dziecku jest cieplutko, nie odkrywa się, ale ma wystarczajco luzu. Zamierzam kupić drugi na zmianę.

Oj Ola, widzę że zamówiłaś żyrafkę, też ją mam na liście, ale trochę się boję zamawiać gryzaki itp. Chociaż jeżeli to wyparzę, to powinno być ok? Dobre recenzje mają te gryzaki, więc jeszcze poczekam na kilka słów od Ciebie i może też się skuszę.
I ten pajac króliczek, super słodki, też go zamówię prędzej czy później.

Marta skarpetki z Maxa super, wiesz mniej więcej ile wyszło za ten 4-pak?
Ola istne szaleństwo :slight_smile: ten pierścień do ząbkowania mnie nie przekonuje, zaraz ta chusta będzie brudna i uśliniona ;/ żyrafka chyba lepiej się sprawdzi :slight_smile:
A kombinezony super, na czas jesienno-zimowy będą idealne na spacerki :slight_smile:

kółko zamówiłam raczej dla zabawy dla małego, uszka szeleszczą, dodatkowa stymulacja. Żyrafka ma świetne opinie na FB dlatego ją wzięłam. A kombinezon zdecydowanie na tak! Bo jak patrząc na prognozę pogody to już cieplej nie będzie tylko co raz gorzej. A, że my mamy w planach dużo spacerować, ale to tylko plany :stuck_out_tongue: to musi być Nam ciepło :slight_smile: jak tylko podochodzą paczuchy to oczywiście wrzucę fotki :slight_smile:

Zaczęliśmy nowy tydzień, ciekawe czy w tym tygodniu coś przyjdzie z poprzednich zamówień :smiley:

Ola i nadal nie dotarła paczuszka z zamknięciem? Coś długo to do Ciebie idzie, może napisz wiadomość do sprzedawcy?

M. Jacek nie wiem bo zabalowała cenę ale podejrzewam ze 27 zł bo jak byłam ostatnio to tyle kosztowały inne 4paki :slight_smile:

Aha, to za 2 pary tych moich z Ali wyszło 6,40 zł, więc myślę, że zrobiłam dobry interes :slight_smile: przymierzam się do zakupu kolejnych :slight_smile:

Ja drugi dzień składam zamówienie na ali i złożyć nie mogę :wink:

Ulka co do gryzaków z Ali ja też jestem na nie. Nawet jak sparzysz to pozbedziesz się czesci bakterii, ale jak to mój maz madrze stwierdził, zabawki na naszym rynku maja jakiekolwiek certyfikaty braku szkodliwych substancji (przynajmniej po części) a tam tak na prawdę nie wie nikt z czego to jest zrobione. Do tego dochodzi kwestia wytrzymalosci czy dziecko nie przegryzie, nie odgryzie, nie zadlawi kawałkiem źle przymocowanej części. Lubię Ali baardzo ale pewne rzeczy u mnie są na cenzurowanym i to jedna z nich;)
Ubrań już obawiam się kupować, bo rok temu wg tabeli rozmiarowki kupiłam młodemu śliczna bluzkę z reniferem na święta i okazała się tak duż, że mam nadzieję wykorzystamy ja w tym roku:p tyle dobrego :slight_smile:

Ostatnie moje zakupy to coś w stylu School maszynka do pięt dla mamy i teściowej pod choinkę za bezcen, sporo rzeczy do zdobienia tortów, mnóstwo ozdób na imprezę z okazji 2 urodzin, kilka drewnianych zabawek jako prezenty świąteczne i inne pierdólki :wink: więc muszę przyznać że ponad rok już jestem troche uzalezniona ale na szczescie trzezwe myslenie bardzo czesto sprowadza mnie do czyszczenia koszyka z niektórych średnio potrzebnych gadzetrow;)

Kiedyś tu coś pisałyśmy o chustach. Kupiłam finalnie lenny lamb elastyczną, używaną tak jak mówiłam. Wczoraj moje dziecię cały czas chciało być przy cycu (wybudzał się co 10 minut…), a moje piersi nie nadążają z produkcją. Poszperałam po youtube za jakimś tutorialem z chustowania do karmienia i jakoś tam mi się udało tego mojego glonojada przyczepić. Nie wiem czy poprawnie ale nie narzekał :wink: Pojadł chwilę , przytulił do cyca i przespał 1,5h w tej chuście. Także jak ktoś się będzie zastanawiał nad chustą na początek to zdecydowanie polecam elastyczne. Łatwiej bobasa włożyć, poprawić jak już jest w środku itp.

Stwierdziłam też że zamówię ten organizer na łóżeczko z aliexpress, bo te ikeowskie organizerki mnie denerwują. Ciągle o nie się zaczepiam a przy przewijaniu ciągle jakoś mi mało miejsca itp. A tak wszystkie rzeczy będę mieć w jednym miejscu. Zdam relacje potem jak się sprawia :slight_smile:

1