Gdyby nie ali i dostawa do Norwegii chyba bym padła na zawał. Tu połowy rzeczy nie ma albo nie mogę znaleźć tego co mi potrzebne. Wiecznie w Naszej skrzynce są jakieś fanty ostatnio urwałam haczyk na zakupy do wózka i już są zamówione nowe z Ali bo normalnie tu czegoś takiego nie ma
Też wkręciłam się w AliExpress i… pierwsze zakupy już dotarły!
A ja teraz zamawiałam branzoletke haha
Tak jak pisze Alekssndra, wieku rzeczy nie mogę u nas znaleźć albo jest tezy razy droższe plus przesyłka prawie 20 złotych. Jeśli mam możliwość to zamówię cis z wyprzedzeniem i darmową wysyłką. Niedawno przyszła do mnie poduszka zakładana na szelkach na plecki do nauki siadania - dla mnie magiczna rzecz
mama kiedys widziałam taką poduche ale mój juz siadał szkoda że wcześniej nie znalazłam.
Ja teraz patrze na vova prawie to samo co na ali.
Paula, jak wygląda tam cenowo? Ali szybko drożeje, coraz częściej znajduję produkty te same u nas a w niższych cenach niż na Ali
Wiesz co różnie. Dobre jest to że każdy rozmiar ma ta sama cenę na Ali czym większy rozmiar tym droższe. Wszystko ma darmowa wysyłkę. Dziś mi gacie przyszły i jestem zadowolona. A no i przesyłka Tez ok miesiąca.
Dziewczyny, wyorzedaże na Ali wciąż trwają
Ja w tym tygodniu już 100 złoty wydała haha teraz przerwa
paulina, co kupiłaś? pochwal się, bo mi czasami jakoś trudno tam coś znaleźć
Ja obecnie na vova kupuje bo to samo a czasem taniej. Ostatnio to majtki zamawiałam później jak będę miała czas zdjęcia zrobię. Teraz dziewczyna piżamy mamowulam, słuchawki i jakieś pierdy
Paula, chyba Cię przebiłam
Ja zamówiłam kilka kartek świątecznych i urodzinowych w 3D. Otwierasz a tu zielona choinka wyskakuje albo tort w 3D. Robią wrażenie
Lubię drewniane układanki i puzle wiec kilka znalazłam. Skusiłam się tez na puzle magnetyczne
Dziewczyny czy ktoś mi może wytłumaczyć jak korzystać z tej aplikacji w sensie wszystko ok ale jak doszłam do płatności to ściana nie mogę tego ogarnąć albo zła aplikacje ściągnęłam nie wiem właśnie :///
Mama daj link do kartek
Anna mi apka działa bez zarzutow
fajne, może też skuszę się na taki karty świąteczne
Faktycznie świetne kartki
Mi koszulka z vova przyszła. A jeszcze koszulki do spania dla dziewczyn też doszły
Reklama?
Za taką cenę na Ali kilka sztuk bym miała
Kupował ktoś skarpetki na ali (dla siebie lub dla dziecka)? Na jakiej aukcji? Jak rozmiarówka???