Co do cudeniek, zobaczcie co do mnie przyszło
Świetne, leciutkie, znakomicie wykonane.
Witaj na forum #teamLOVI!
Co do cudeniek, zobaczcie co do mnie przyszło
Świetne, leciutkie, znakomicie wykonane.
Mama Gratki słodkie!
Ale ładniutkie i jaka cena
paulina, cena kusi. A wykonanie perfekcyjne.
na dziewczynki zawsze więcej jest , ja patrzałam na młodego na buty ale brak rozmiarów jak sa to z miękką podeszwą chyba ze szukac nie umiem
Wózka teżnie kuiłabym na alie. Nie wiemy z jakich materiałów powstał, czy w ogóle wytrzyma pierwszy spacer. Lepiej kupić chyba używkę czegoś markowego w PL po taniości niż ściągać wózek z alie, i narażać się jeszcze na opłaty celne i cło
Ja też wózka w życiu nie kupilabym ba Allie. Tak samo fotelika samochodowego czy nawet łóżeczka
Co do wózków to na olx roi sie od ogloszeń wozkow z ali. Np Babyzen Yoyo na ktory patrzylam przed wylotem na wakacje oryginal kosztuje duzo jak na spacerowke a na ali mozna miec cos analogicznego za bodajze 700zl i ogrom dziewczyn sobie chwali te chińskie wlasnie ale ja balabym sie właśnie bezpieczenstwa i ewentualnych kosztow napraw bo tam gwarancji nie ma…
Nawet pierdołki w stylu czesci do niego w razie czego zapewne u nas sa niedostepne.
Duzo mam tez chwali wozki z uszami myszki miki i inne tego typu cuda. Wg mnie tandetne ale cena nawet na ali nie jest niska a jakość podobno porownywalna hehe
Tak samo jak podrobki wozkow Mima czy Cybex.
Ci co zamowili chwalą ale szczerze nie wiem czy wynika to z faktu iz jak juz zaplacili to ciezko przyznac ze jakosc sporo gorsza czy faktycznie robia podrobki idealne .
No ale tak czy inaczej wozek wolałabym chocby nawet uzywany ale od prrpducentow ktorzy serwis i możliwość naprawy oraz czesci zamienne mają dostepne u nas w Pl.
dodatkowo, nawet nie sprawdzisz czy taki wózek z ali jest amortyzowany. Jeśli coś się zepsuje, co z reklamacją? Z ali chętnie zamawiam drobiazgi.
Wózek jednak dobrze “wymacac” przed zakupem
Ostatnio czytałam opinie dziewczyna opisywała swoją przygodę z alli,i niestety lecz na zdjęciu te cudeńka wszystkie są śliczne, następnie długi czas oczekiwania na przesyłkę i super radość z zakupu w momencie rozpakowania paczki.Dalej po kilku dniach zakupiony produkt okazywała się kolejnym chińskim bublem.Jedynie co polecała to małe drobiazgi do domu ciekawe i niedrogie .Całkowicie odradza akcesori dla dzieci te produkty w składzie mają całą tablicę Mendelejewa i nie posiadają żadnych atestów.Małe dzieci biorą wszystko do buzi więc lepiej kupić nasze Polskie sprawdzone art.
Na fb jest grupa i tam dziela się opiniami wiec jest masa fajnych produktów. Ale tak samo jest u nas coś się kupi a po paru dniach okazuje się ze to bubel
Jak najbardziej, tak samo ubranek dla dziecka tez nie dotkniemy, nie wiemy czy to bawełna. Czy gumka odpowiednio się rozciąga.
Pokażę Wam balony urodzinowe
Jeden za około 70 groszy. Można nadmuchać helem, ale nie miałam takiego punktu w pobliżu więc nadmuchałam zwykłym powietrzem przez słomkę. Praktyczne bo można przywiesić, przykleić, zamocować na patyczkach.
Świetne balony
Kurde mi nic nie wyświetla. Wiecie może dlaczego ?
Fajne baloniki.
Evelin jeśli na telefonie patrzysz, to musisz przekręcić ekran, albo włączyć w przeglądarce tryb komputerowy. Inaczej Ci się nie wyświetlą fotki.
Ja w tamtym roku kupiłam już mężowi balony na 30 Mamy też złote
AgataS dzięki :)) przekrecenie telefonu pomogło
Fajne te balony !
O kurczę - bardzo atrakcyjnie cenowo wychodzą te balony, ja zapłaciłam majątek za nie w Polsce
Dokładnie, cena balonów u nas a na ali ma się nijak. Warto zaopatrzyć się w nie wcześniej albo chociaż zamówić z każdej cyfry po jednym
Proponuję też girlandy, konfetti. Obecnie czekam na kwiatuszki “kryształowe”. Widziałam serduszki, biedronki. Jeśli robicie ręcznie kartki, ozdoby to można poszaleć z zakupami.
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.