Dokładnie ja też zawsze te z darmową dostawa choć czasem też np są jakieś oferty gdzie koszt dostawy jest poniżej 1 zł to tez taniocha. Na allegro właśnie już się za bardzo nie opłaca. Ja tylko powiem Wam że mam czasem takie rozkminy że dorabiam Chińczyków zamiast kupować polskie produkty… Chociaż jeżeli chodzi o ofertę na allegro to tez większość pewnie to chinszczyzna.
Czasami płacę za dostawę, wtedy jeśli warto. Czasami jest to kilkanaście groszy.
Lina, myślałam o tym wężu, ale nie lubię pająków. Czekam na mojego węża z zabawkami to wrzucę zdj. Zamówiłam z ptaszkiem. Dla dziewczynki
Pamiętacie moje grzechotki na rączki? Znalazłam takie same na allegro. Tylko, że cena była podwójna. Ale opisu to nawet poeta mógł pozazdrościć.
Doszedł mój plecak-torba na rzeczy dla maluszka. Paulina chyba prosiła o zdj na żywo. Jest taka jak w opisie, zamki działają. Wiele przegródek na butelki. Jestem zadowolona.
Mama Gratki toż to biedroneczka jest nie pająk
Oo widzisz to już wiem gdzie plecak kupiłaś
Lina, widzisz! A ja nie zamówiłam bo mi to na pająka wyglądało. Oh, szkoda.
No, ale jakosciowo bardzo fajna zabawka i tak swoja droga ma metke firmy mamas&papas
Mama świetna torba widac ze pojemna
paulina jest znakomita. W małej kieszeni na butelki jest wewnątrz folia trzymająca ciepło.
ooo to super
Kobietki kochane a czy macie jakas fajna koszule nocna taka w rozsadnej cenie, kobieca, z jakims takim dekolcikiem zeby latwo bylo karmic corcie? Moja ukochana koszula sie porwala, a z podkoszulki cycki caly czas wypadaja i jakos nie czuje sie komfortowo spac w koszulce i majtkach u rodzicow z rodzicami w pokoju obok ;D
Świerczewska co prawda to wątek o Ali, koszuli bym tam nie kupiła, ale zobacz z jakiej firmy ja mam i ją chwalę
Nie znalazłam mojego koloru, ale ta jest praktyczna. Ciążowa, teraz mi świetnie służy, a do karmienia będzie idealna. Cena też myślę rozsądna, biorą pod uwagę materiał.
Dziekuje za propozycje
Dziewczyny a kupowałyście na patpat? Moja siostra kupiła dwie śliczne sukienki dla mojej Nadii i są super, a ja teraz zaszalalam i zamówiłam sukienkę dla mnie i córki bo były dwie w jednej cenie wzięłam więc 4 dwie w różu i dwie błękitne, zobaczymy co to będzie. W każdym bądź razie jest tanio ale długo się czeka na przesyłkę bo nawet 2 miesiące
pierwszy raz widzę to stronę . ja tam już jestem przywiązana do ali
Gabi mi sie wydaje ze to patpat jest troszkę jak alie, tylko sa już wyselekcjonowane te fajne rzeczy
Hej dziewczyny.
Ja ostatnio oglądałam przepiękne wózki na Aliexpress ale byłabym się zaryzykować:-( mam znajomego co kupują różne rzeczy ale są to drobnostki a wozek to już chyba ryzykowne? Co o tym sądzicie? A może ktoś miał na tyle odwagi i zamówił:-)? pozdrawiam
Tez się wcześniej zastanawiałam ale w końcu kupiłam w pl troszkę się bałam a w sumie szkoda bo nikt by nie miał takiego wózka
Też raczej bym się bała. Polskie wózki często mają jakieś wady, także chińskie pewnie tym bardziej, w razie chęci reklamacji sprawa może się okazać trudna.
Co do patpat, to często mi reklamy wyskakują na fb. Ładne rzeczy, przynajmniej na zdjęciach
patpat nie znam, zaraz obejrzę. Wózka bym na ali nie kupiła. Niewiele oszczędzisz, a jakim kosztem? Kupujesz na miejscu, masz paragon. W ciągu 30 dni możesz zwrócić.
Ja muszę się w końcu przełamać i zacząć zamawiać na Allie. Zawsze patrzę z zazdrością na różne cudeńka które przychodzą do moich koleżanek przeraża mnie jednak czas oczekiwania…
ja czekam i czekam haha a trochę się uzbierało