Zakupy na AliExpress

Dokładnie ja też zawsze te z darmową dostawa choć czasem też np są jakieś oferty gdzie koszt dostawy jest poniżej 1 zł to tez taniocha. Na allegro właśnie już się za bardzo nie opłaca. Ja tylko powiem Wam że mam czasem takie rozkminy że dorabiam Chińczyków zamiast kupować polskie produkty… Chociaż jeżeli chodzi o ofertę na allegro to tez większość pewnie to chinszczyzna.

Czasami płacę za dostawę, wtedy jeśli warto. Czasami jest to kilkanaście groszy.

Lina, myślałam o tym wężu, ale nie lubię pająków. Czekam na mojego węża z zabawkami to wrzucę zdj. Zamówiłam z ptaszkiem. Dla dziewczynki :slight_smile:

Pamiętacie moje grzechotki na rączki? Znalazłam takie same na allegro. Tylko, że cena była podwójna. Ale opisu to nawet poeta mógł pozazdrościć.

Doszedł mój plecak-torba na rzeczy dla maluszka. Paulina chyba prosiła o zdj na żywo. Jest taka jak w opisie, zamki działają. Wiele przegródek na butelki. Jestem zadowolona.

https://pl.aliexpress.com/item/Moda-Torba-Mama-Pieluchy-Mumia-Macierzy-ski-Torba-Desinger-Marki-Plecak-Du-a-Pojemno-Dziecko-Opieki/32832598837.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.aNLzAD

Mama Gratki toż to biedroneczka jest nie pająk :slight_smile:
Oo widzisz to już wiem gdzie plecak kupiłaś :slight_smile:

Lina, widzisz! A ja nie zamówiłam bo mi to na pająka wyglądało. Oh, szkoda.

No, ale jakosciowo bardzo fajna zabawka i tak swoja droga ma metke firmy mamas&papas :slight_smile:

Mama świetna torba :slight_smile: widac ze pojemna :slight_smile:

paulina jest znakomita. W małej kieszeni na butelki jest wewnątrz folia trzymająca ciepło.

ooo to super :slight_smile:

Kobietki kochane a czy macie jakas fajna koszule nocna taka w rozsadnej cenie, kobieca, z jakims takim dekolcikiem zeby latwo bylo karmic corcie? Moja ukochana koszula sie porwala, a z podkoszulki cycki caly czas wypadaja i jakos nie czuje sie komfortowo spac w koszulce i majtkach u rodzicow z rodzicami w pokoju obok ;D

Świerczewska co prawda to wątek o Ali, koszuli bym tam nie kupiła, ale zobacz z jakiej firmy ja mam i ją chwalę :slight_smile:

http://www.italianfashion.pl/produkt/felicita-koszula-dla-kobiet-w-ciazy-i-karmiacych-krotki-rekaw.php

Nie znalazłam mojego koloru, ale ta jest praktyczna. Ciążowa, teraz mi świetnie służy, a do karmienia będzie idealna. Cena też myślę rozsądna, biorą pod uwagę materiał.

Dziekuje za propozycje :slight_smile:

Dziewczyny a kupowałyście na patpat? Moja siostra kupiła dwie śliczne sukienki dla mojej Nadii i są super, a ja teraz zaszalalam i zamówiłam sukienkę dla mnie i córki bo były dwie w jednej cenie wzięłam więc 4 dwie w różu i dwie błękitne, zobaczymy co to będzie. W każdym bądź razie jest tanio ale długo się czeka na przesyłkę bo nawet 2 miesiące :wink:

pierwszy raz widzę to stronę . ja tam już jestem przywiązana do ali

Gabi mi sie wydaje ze to patpat jest troszkę jak alie, tylko sa już wyselekcjonowane te fajne rzeczy :slight_smile:

Hej dziewczyny.
Ja ostatnio oglądałam przepiękne wózki na Aliexpress ale byłabym się zaryzykować:-( mam znajomego co kupują różne rzeczy ale są to drobnostki a wozek to już chyba ryzykowne? Co o tym sądzicie? A może ktoś miał na tyle odwagi i zamówił:-)? pozdrawiam

Tez się wcześniej zastanawiałam ale w końcu kupiłam w pl troszkę się bałam a w sumie szkoda bo nikt by nie miał takiego wózka

Też raczej bym się bała. Polskie wózki często mają jakieś wady, także chińskie pewnie tym bardziej, w razie chęci reklamacji sprawa może się okazać trudna.
Co do patpat, to często mi reklamy wyskakują na fb. Ładne rzeczy, przynajmniej na zdjęciach :slight_smile:

patpat nie znam, zaraz obejrzę. Wózka bym na ali nie kupiła. Niewiele oszczędzisz, a jakim kosztem? Kupujesz na miejscu, masz paragon. W ciągu 30 dni możesz zwrócić.

Ja muszę się w końcu przełamać i zacząć zamawiać na Allie. Zawsze patrzę z zazdrością na różne cudeńka które przychodzą do moich koleżanek :wink: przeraża mnie jednak czas oczekiwania…

ja czekam i czekam haha a trochę się uzbierało