Moja kolejna opaska na główkę. Również luźna, więc nie będzie uciskała. Pod kwiatuszkami jest kawałek filcu, dzięki temu będzie wygodna.
A do mnie dotarły naklejki świąteczne na szybę haha
Oo Ola super patent moze delikatniejsze niz 2stronna tasma i nie zlazi z farbą:p
U nas z ali takie szpargałki ostatnie.
Ale śmieszne te jajka. A to takie bardziej dla dzieci do zabawy czy dla dorosłych jako żart?
Chce zamówić organze na stół do dekoracji jako bieżnik właśnie na te urodziny młodego tylko nie wiem czy jak wezmę taką nie obszyta to nie będzie to się siepać po brzegach? Ktoś zamawiał? Są obszyte ale krótkie :-/
Dla dzieciaków bo one takie nieduże są
Ale w sam raz do zabawkowej kuchni i garów z Ikei
Myślę że te organzy sa dość sztywne, więc nie powinny się szarpać. A jakieś feedbacki sa może podejrzeć w jakim stanie przysyłają ?
Zakupy na Ali to straszna loteria. Nigdy nie wiadomo czy dane zamówienie przyjdzie mi już wiele rzeczy nie przyszlo. A reklamowac…nic z tego. Uwazam,ze mozna kupowac,ale tylko to co na prawde tanie. I ewentualnie jezeli nie przysla to nie bedzie duzej straty
A czemu uważasz że nie ma sensu reklamować? Akurat ja zamawiam od niedawna i już 2 razy odzyskalam pieniądze. Akurat to były jakieś tanie rzeczy ale zawsze warto.
Nie doszły do mnie dwa zamówienia, ze zwrotem pieniędzy nie miałam problemu. Dostałam również towar niezgodny z opisem, wysłałam wiadomość i otrzymałam zwrot (nie musiałam odsyłać towaru).
Książeczka do zawieszenia na łóżeczko. Kilka elementów szeleści, banan piszczy, ciekawa jest.
Dla mnie długi czas oczekiwania jest zniechęcający. Kilka razy zamawiałam, jednak rzeczy bardzo szybko się zepsuły i wylądowały gdzieś w szafie. Jakoś nie mam przekonania. Wasze zakupy wyglądają fajnie, pewnie można oddzielić ziarno od plew, ale nie mam do tego cierpliwości, a do reklamacji i zwrotów już wcale. Ostatnio teść zamówił zabawkę drona i bawi się tym z psem:-) nawet nieźle to działa, mocy jakiejś zwrotnej nie ma, ale pies ma frajdę jak za tym biega
A ja zamowiłam ostatnio stanik
Ja czekam na takie fajne mocowania do wózka na torbę. Ciekawe czy i kiedy dotrą.
Wczoraj do mojej siostry dotarła przesyłka nadana na początku września
Napisała do sprzedawcy i czeka na kontakt by zwrócić kasę
Ja jeszcze nie kupowałam nic na Ali ale mam zamiar w najbliższym czasie zrobić pierwsze zakupy. Jedyne co mnie odstrasza to to, że trzeba tyle czasu czekać na paczkę a ja jak coś zamawiać to jestem bardzo zniecierpliwiona.Zbytnio lubię otwierać paczki:)
Czas oczekiwania jest długi, choć czasami towar przychodzi już po dwóch, trzech tygodniach.
Paulina takie śliniaki to i ja musze kupić koniecznie dla mojego brudaska
Widzę, ze same opaski i sukienki Zamawialyscie może coś dla chłopaka? Coś eleganckiego?
Dla chłopca jeszcze nie zamawialam jestem w trakcie szukania.
Aleksandra ja tylko jeden siniaki zamówiłam bo mamy ich mase
Ja mam manie przegladania allie przy karmieniu chociaz nie zamawiam czesto, na pewno na roczek zamowie ozdoby tylko musze to zrobic odpowiednio wczesniej. A jak na razie mamy swietna sprezynke kontrastowa z zabawkami
Zakupy +koszt wysyłki wychodzi sporo drożej od zakupów na allegro.Więc przeglądałam porównywałam cenowo i jeszcze nigdy nic nie zamawiałam Z allegro koszt dostawy jest już od 6zł.odbiór w punkcie duże paczki do paczkomatu za 8,60gr.
kurier po 12zł.Takich kosztów dostawy na All niema .a i wysyłka 1-3 dni.
Halina ja w życiu nie zaplacilam na allie z dostawę, zawsze korzystam z tej bezpłatnej a na allegro prpdukty czesto sa te same z chin, a sprzedawcy doliczaja sobie zarobek.
Ja tak samo jak Lina zawsze szukam ofert z bezplatna dostawa