Zakupy na AliExpress

A nam przyszła czapka z daszkiem i siniaki który jest wielki ale ma ściągacz na rękach wiec nie spada

Paula, czapa świetna :slight_smile: takie śliniaki przydają Wam się? Po ile? Widziałam ostatnio truskawki po 5.

Fajna ta czapka :))

czapka 1.99 śliniak 1.33 więc grosze. czapka naprawde fajna. materiał świetny i regulowana z tyłu
mama śliniak z pewnością się przyda mały nie bedzie cały w jedzeniu jak do tej pory

Za taka cenę to naprawdę warto

i nie czekałam az tak długo śliniak zamówiłam 30.01 a czapke też 30

Paulina a zdarzyło się że zaginęła Ci paczka?

Ostatnio. Zgłosilismy spór kasę zwrócili i jakoś po 2 tygodniach paczka doszła haha

paulina, podaj link proszę do śliniaka.

Mama będę na kompie to poszukam bo z tel nie bardzo się lapie

Paulina świetny ten śliniak i taka cena…

tutaj link do śliniaka
https://www.aliexpress.com/item/Baby-Bibs-Infant-Burp-Cloths-Long-Sleeve-Waterproof-Coverall-Baby-Animals-Toddler-Scarf-Feeding-Smock-Baby/32840371763.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.EFh0eE

Dzięki za link :wink:

Dzisiaj przyszły opaski

Wiem że w Polsce też można kupić taniej wózki np olx ale tak z ciekawości pytałam bo niektóre wózki porostu są bardzo ładne i takie oryginalne :wink: ale też byłaby się zaryzykowac:-(

dzieki paula, miałyśmy ten sam link. Ja podałam cenę już w przeliczeniu. Zamawiam truskawkę. Wrzucę zdjęcia jak dojdzie. Opaski mogą Wam się przydać na wiosnę, piknik, topienie Marzanny - świetne. Nie wiedziałam, że masz taką dużą córę już :slight_smile:

mama moja córa w tym roku 10 lat :slight_smile:

Zamówiłam sobie stanik jest mega. Cycki unosi ma spore poduchy świetny materiał

aa widzę, że tutaj wrzuciłaś zdjęcie :smiley: fajnie wyprofilowany ten stanik!

bałam sie zamówić bo ponad 30 zł kosztował i szczeliłam z rozmiarem ale jest super