Ulka u nas cała rodzinka ma takie koszule w kratę na razie nie mieliśmy okazji nigdzie wyjść w takiej stylizacji
Zakładkę widziałam, ale nie zaglądałam do niej. Az sprawdzę o co chodzi
Lola świetny ten organizer, ciekawe jaki koszt?
Co do aukcji ukrytych to nigdy nie zamawiałam ;/
M.Jacek ale super że macie takie same koszule. Na Ali są niby jakieś zestawy dla rodziców i dziecka ale mnie jakoś nie bardzo się podobają.
A zakładkę i ja odwiedzę jak znajdę
aleksandraajk - na alie nie ma oryginałów
Stąd takie ceny.
Ja zamawiałam z aukcji ukrytych między innymi zegarek a’la cluse. Później dostałam oryginał i te z alie leżą.
Mariee ale dopóki nie miałaś oryginału to byłaś zadowolona? Też bym chętnie w oryginalnym Tous chodziła, ale ceny to mają z kosmosu, zdecydowanie nie dla mnie.
Doszły jedne lampki akurat te co mają być na taras.
Paulina i jak zadowolona?
Mi sie te kurtyny świetlne baaaardzo podobały
bardzo zadowolona jestem jak uda mi się zrobię fotki
Zrób koniecznie fote. Ja na przyszły rok coś z lampek na zewnątrz muszę zamówić.
Do mnie wczoraj przyszła pierwsza paczka z 11.11
Wrzucam fote.
Aleksandra co to za bransoletka?
Mariee dzięki za linka ile mniej więcej te lakiery trzymają sie na paznokciach? I fajnie, że zegarki sie sprawdzają. Zamówiłam mężowi, ciekawe co to przyjdzie
Całkiem spoko ta bransoletka:)
Ja zamówiłam na ali dwa miski, któraś z Was wstawiała kiedyś linka i mi się spodobała, akurat będą dla moich chłopaków:) wstawie zdjęcie jak dojdą, bo są jeszcze gdzieś tam w drodze
fajniutka bransoletka
pokaze wam linki tych lampek zdjecia zrobie jak bede miała chwile
te dziewczynki mają w pokoju
https://www.aliexpress.com/item/White-5M-20-LED-Romantic-Pine-Cone-Shape-String-Festival-Fairy-Light-for-Christmas-Wedding-Garden/32618274575.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.NBvRl3
Fajne te na dwór. Dodam zaraz do ulubionych to może na następne święta będą.
Super te światełka, czekam jeszcze na ich zdjęcia zrobione przez Ciebie : )
Tez się kiedyś czaiłam na tą bransoletkę ala Pandora.
Lampki cudne, oba łańcuchy mi się bardzo podobają. Koniecznie wrzuć zdjęcia
Ja zamowilam kolczyki niby Tous i zegarek Cluse.
Pokaż na żywo jak wyglądają <3
Lampki prezentują się ładnie, dobrze, że dotarły na czas Paulina pokaż jak wyglądają na żywo
my już tylko czekamy na zamówiony zegarek dla męża wrzucam zdjęcie, jak powinien wyglądać
M. Jacek super zegarek też koniecznie wrzuć zdjęcie jak już dobrze do Was
Zegarek piękny, oby na żywo też tak ładnie wyglądal.
U mnie tylko ta bransoletka dotarła w ostatniej chwili przed świętami a reszta jeszcze daleko
Tu macie te szyszki słabo widać . dziewczynki same ubieramy wiec powieszone byle jak hihi. Szkoda ze nie są gęste mają kilka efektow
Całkiem spoko wyglądają na choince