Zakupy na AliExpress

Ulka u nas cała rodzinka ma takie koszule w kratę :slight_smile: na razie nie mieliśmy okazji nigdzie wyjść w takiej stylizacji :stuck_out_tongue:
Zakładkę widziałam, ale nie zaglądałam do niej. Az sprawdzę o co chodzi :slight_smile:
Lola świetny ten organizer, ciekawe jaki koszt?
Co do aukcji ukrytych to nigdy nie zamawiałam ;/

M.Jacek ale super że macie takie same koszule. Na Ali są niby jakieś zestawy dla rodziców i dziecka ale mnie jakoś nie bardzo się podobają.
A zakładkę i ja odwiedzę jak znajdę :stuck_out_tongue:

aleksandraajk - na alie nie ma oryginałów :confused:
Stąd takie ceny.

Ja zamawiałam z aukcji ukrytych między innymi zegarek a’la cluse. Później dostałam oryginał i te z alie leżą.

Mariee ale dopóki nie miałaś oryginału to byłaś zadowolona? Też bym chętnie w oryginalnym Tous chodziła, ale ceny to mają z kosmosu, zdecydowanie nie dla mnie.

Doszły jedne lampki :slight_smile: akurat te co mają być na taras.

Paulina i jak zadowolona? :slight_smile:

Mi sie te kurtyny świetlne baaaardzo podobały :slight_smile:

bardzo zadowolona jestem jak uda mi się zrobię fotki

Zrób koniecznie fote. Ja na przyszły rok coś z lampek na zewnątrz muszę zamówić.
Do mnie wczoraj przyszła pierwsza paczka z 11.11
Wrzucam fote.

1

Aleksandra co to za bransoletka?
Mariee dzięki za linka :slight_smile: ile mniej więcej te lakiery trzymają sie na paznokciach? I fajnie, że zegarki sie sprawdzają. Zamówiłam mężowi, ciekawe co to przyjdzie :wink:

Całkiem spoko ta bransoletka:)
Ja zamówiłam na ali dwa miski, któraś z Was wstawiała kiedyś linka i mi się spodobała, akurat będą dla moich chłopaków:) wstawie zdjęcie jak dojdą, bo są jeszcze gdzieś tam w drodze

fajniutka bransoletka :slight_smile:

pokaze wam linki tych lampek zdjecia zrobie jak bede miała chwile

te dziewczynki mają w pokoju
https://www.aliexpress.com/item/White-5M-20-LED-Romantic-Pine-Cone-Shape-String-Festival-Fairy-Light-for-Christmas-Wedding-Garden/32618274575.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.NBvRl3

a te sa na dworze
https://www.aliexpress.com/item/10M-50-LED-Snowflake-String-Fairy-Lights-New-Year-Xmas-Party-Wedding-Garden-Light-Lamp-Garland/32745919953.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.NBvRl3

Fajne te na dwór. Dodam zaraz do ulubionych to może na następne święta będą.

Super te światełka, czekam jeszcze na ich zdjęcia zrobione przez Ciebie : )

Tez się kiedyś czaiłam na tą bransoletkę ala Pandora.
Lampki cudne, oba łańcuchy mi się bardzo podobają. Koniecznie wrzuć zdjęcia :slight_smile:
Ja zamowilam kolczyki niby Tous i zegarek Cluse.

Pokaż na żywo jak wyglądają <3

Lampki prezentują się ładnie, dobrze, że dotarły na czas :slight_smile: Paulina pokaż jak wyglądają na żywo :slight_smile:
my już tylko czekamy na zamówiony zegarek dla męża :slight_smile: wrzucam zdjęcie, jak powinien wyglądać

1

M. Jacek super zegarek :slight_smile: też koniecznie wrzuć zdjęcie jak już dobrze do Was

Zegarek piękny, oby na żywo też tak ładnie wyglądal.
U mnie tylko ta bransoletka dotarła w ostatniej chwili przed świętami a reszta jeszcze daleko :frowning:

Tu macie te szyszki słabo widać . dziewczynki same ubieramy wiec powieszone byle jak hihi. Szkoda ze nie są gęste mają kilka efektow

1

1

1

Całkiem spoko wyglądają na choince