W rzeczywistości bardzo ładne
Światełka fajnie się prezentują można się skusić na taki zakup, w przyszłym roku będą jak znalazł
a zegarek jak dotrze to na pewno wrzucę zdjęcia, oby wyglądał tak jak na aukcji
Ola a jaki rozmiar tej bransoletki kupiłaś . Teraz jest w promocji po 3 dolary , chce ją kupić a nie wiem jaki rozmiar wybrać
Ja kupiłam tą 18 cm bo zmierzylam sobie nadgarstek i jest akurat. Ja akurat mam bardzo chude nadgarstki, nie koniecznie całą resztę.
A powiem Wam że udało mi się z tym sporem na Ali co założyłam za te ozdoby co dotarły gdzieś do kogoś innego. Mają mi zwrócić kasę.
ooo jakie śliczne :))
P,S, Paulina, zaciekawił mnie Twój tatuaż <3
M.Jacek, też chce real zdjęcie zegarka
światełka szyszki ładnie wyglądają, bardzo oryginalnie.
M.Jacek zegarek ładny, elegancki, powinien mężowi się podobać, oby tylko posłużył długo. Bo niestety z doświadczenia wiem, że paski w takich zegarkach szybko się niszczą.
Aleksandra, no to super, że chociaż kasa do Ciebie wróci.
Największy plus zakupów na ali to taki że jeśli coś jest słabej jakości bądź nie dojdzie to oddają pieniądze.
Aleksandra dobrze ze koszta Ci zwrócą.
Marie mam Piotrusia Pana z napisem never grow up marzy mi się kolejny
M. Jacek podrzucisz link do tej koszuli?
Twój syn wygląda w niej po prostu świetnie
Paulina, super <3
Ja też chciałam zrobić, ale jakoś nie potrafię się wybrać i zapisać.
Właśnie otworzyła na alie spór, hybrydy chyba już nie dotrą
Ja bym się na tatuaż nie odwazyla ale u innych mi się bardzo podobają.
Fajne są takie z imieniem i datą urodzenia dziecka.
M.Jacek Twój synek ile ma teraz miesięcy? Bo kojarzę że starszy od mojego a ja mojemu już 80 kupuje.
10 stycznia skończy rok my od 9 miesiąca zaczęliśmy z rozmiarem 80 i do teraz jest dobry. Spodnie kupuję już 86, ale bluzki nadal 80
a Twój ile ma miesięcy teraz?
Mój ma 7 miesięcy i rośnie ekspresowo ale pewnie też niedługo przystopuje.
Ewa fajne te rzeczy ale np z moją pociazowa figurą to pewnie wygladalabym źle w takich ciuchach bo strasznie obcisłe…
M. Jacek, w sumie to ostatnie dni by założyć spór. Szkoda, bo napaliłam się na nie jak szczerbaty na sucharki, ale może jeszcze przyjdą
Ola, no fakt bluzka obcisła, a u mnie tylko brzuch lekko fiflakowaty został, to jakby wlasnie jakies wyższe spodnie założyć, co by go utrzymały, to by było chyba ok. Chciałabym cos takiego “ekstra” sobie sprawić, chociaz pewnie założyłabym raz taka bluzkę i tyle tam jest za dużo tych rzeczy…
Ewa spodnie swietne chyba dupsko podnoszą bluzka nie na moje cycki, a gacie bomba
Aleksandra mój szybko zaczął 80 nosić bo miał chyba pół roku i 74 były na styk, i nadal nosi 80 więc przystopował
co do tatuazu to zawsze mi sie marzył chociaż ból jak cholera jak zeszłam z fotela to mało nie upadłam , właśnie myślałam o imionach z datą ur ale narazie wydatki ;/
Mi dzisiaj przyszły ozdoby świąteczne. Trochę późno ale na przyszły rok będzie
Julek to w ogóle do przodu ze wszystkim hehe. Szybko się rozwija i szybko rośnie. A mój jak na wczesniaka to wielkolud. W sumie to u niego nie widać ze jest wczesniakiem i dlatego się go trochę czepiaja że czegoś nie potrafi jeszcze itp.
Akone trochę szkoda że nie dotarły wcześniej bo pewnie były przed świętami w Pl tylko poczta nie zdążyła ale za rok się przydadzą.
Dokładnie, na pewno się przydadzą. A cenowo i jakościowo są lepsze od ozdób u nas.
Akone mi jeszcze nie przyszły jedne lampki i naklejki świąteczne na szybe haha
Aleksandra czy ja wiem czy tak szybko koleżanka ma synka trochę starszego i tylko mój to mój tamto , a Julek połowy rzeczy nie robi. dopiero uczy się kosi kosi , papa jeszcze nie robi i tylko mama i baba .Twój faktycznie duży na wcześniaka jest , w którym tygodni sie urodził ?