Zakaz sprzedaży produktów z programu testowego LOVI

Nawet ktoś sprzedaje produkt nie do sprzedaży :laughing:

2 polubienia

@Karolinnna właśnie sprawdzałam dużo tego jest , maskara . Nawet biustonosze szkoda byłoby mi :rofl::rofl:takich rzeczy nigdy nie za dużo :see_no_evil::see_no_evil:

1 polubienie

No wlansie przecież biustonosz zawsze się ubierze :confused: teraz tylko popylam w tym do karmienia bo jest dla mnie ultra wygodny :laughing:

1 polubienie

Ja w sportowych narazie , inne usztywniane strasznie mnie uciskają na żebra. Muszę właśnie zamówić sobie już takie do kamienia na przyszłość . Nie wiem czy są jakieś dobre firmy czy to ma znaczenie . Widziałam w H&M na promocji tylko nie wiem jakie rozmiary zostały . :blush:

Ja też nie tęsknię , i bym się pozbyła pozostałości , tak ciężko mi idą kg z brzucha :face_with_peeking_eye:

Ja zamówiłam z shein :sweat_smile: i sa dla mnie mega wygodne , z tym rozmiarem piersi w ciąży jest różnie :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Akurat na shein nie zamawiam , jakoś nie chce mi się tyle czekać . Temu też już odpada. Ale dużo osób poleca sobie shein :blush:
No tak z tym to problem żeby dopasować :sweat_smile: mi narazie jeszcze tak nie urosły więc może poczekam :rofl:

1 polubienie

U mnie po porodzie czas jakby dosłownie przeskoczył. Dni lecą strasznie szybko, niby niedawno dopiero urodziłam, a córka ma już półtorej roku… :smiling_face_with_tear:

1 polubienie

Ja mam z sinsay i fajne, wygodne.

1 polubienie

Aż trudno uwierzyć jak ten czas pędzi , chce się czerpać z każdego dnia a tu i tak nic nie poradzisz :confused: nie tak dawno ta istota była czerwonymi kreseczkami a dziś szykuje się do wyjścia :laughing: u Ciebie było takie maleństwo a już ponad rok :face_with_peeking_eye::face_holding_back_tears: czas leci nie ubłaganie za szybko :sob:

@Magdalena93 o nie wiedziałam że będą ok , chyba zamówię sobie na początek teraz mają niezłe promki ale chyba na wybrane produkty. Ogólnie tam nie jest drogo więc gdyby coś się stało to nie będzie szkoda :wink:
Teraz w ciąży jakiś sukienki kupowałam bo szkoda przepłacać jak to na chwilę . Później chciałabym szybko mieć swoją wagę :rofl::rofl:

1 polubienie

Oj tak, jeszcze jak teraz przyjeżdża do mnie koleżanka z synkiem 4 miesięcznym, czy moja siostra z półrocznym, to tak na nie patrzę i się zastanawiam kiedy moja córcia była takim maluszkiem :smiling_face_with_tear::heart:

1 polubienie

Dla mam nie mają stalej oferty ale co jakis czas cos jest. Teraz widzę że jest kilka do wyboru, ja kupowalam koronkowy i bardzo wygodny, wyglada tez dobrze. I tak jak mówisz tani.

1 polubienie

Ojej to masz porównanie :face_holding_back_tears: taki półtoraroczny dzieciaczek już jest taki fajny bardziej rozumny, spaceruję , wszędzie go pełno :innocent::face_holding_back_tears:

No jakby było coś zbędne to bym wolała napisać do redakcji żeby przekazali kolejnej osobie :person_shrugging: tak jak teraz są wkładki a mi nie są potrzebne a komuś zawsze się przydadzą

Masz rację, jednym się przyda taki zestaw innym będzie siedział w szafie :face_holding_back_tears: u mnie rzeczy na czasie , na razie kupiłam wszystkiego po jednej max dwie rzeczy zobaczymy jak się przyda :face_holding_back_tears:

1 polubienie

No właśnie tam mają różne ceny , różny wybór także muszę sobie po sprawdzać. :slightly_smiling_face: Może coś uda się wyhaczyć :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Taaak! Teraz to już córka i mówi dość sporo i wszędzie jej pełno :face_with_hand_over_mouth: no i jak łapię za serducho, jak już tak pewnie i wyraźnie woła „mamooo”. :heart::heart_hands:

1 polubienie

Ahh :face_holding_back_tears::heart_eyes: już się nie mogę doczekać aż moj będzie mówił mamo :heart_eyes::face_holding_back_tears: teraz jego językiem miłości są kopniaki :face_holding_back_tears:

1 polubienie

U mnie to kilka dni przed planowaną cc zawsze mam i wtedy dostaje już skierowanie na szpital z konkretną datą.
@magdap_96 oj tak czas tak szybko leci , mój synek ma 10 miesięcy a niedługo już 11 i pod koniec miesiąca kończy rok​:hear_no_evil::see_no_evil:

1 polubienie