Nawet ktoś sprzedaje produkt nie do sprzedaży ![]()
@Karolinnna właśnie sprawdzałam dużo tego jest , maskara . Nawet biustonosze szkoda byłoby mi ![]()
takich rzeczy nigdy nie za dużo ![]()
![]()
No wlansie przecież biustonosz zawsze się ubierze
teraz tylko popylam w tym do karmienia bo jest dla mnie ultra wygodny ![]()
Ja w sportowych narazie , inne usztywniane strasznie mnie uciskają na żebra. Muszę właśnie zamówić sobie już takie do kamienia na przyszłość . Nie wiem czy są jakieś dobre firmy czy to ma znaczenie . Widziałam w H&M na promocji tylko nie wiem jakie rozmiary zostały . ![]()
Ja też nie tęsknię , i bym się pozbyła pozostałości , tak ciężko mi idą kg z brzucha ![]()
Ja zamówiłam z shein
i sa dla mnie mega wygodne , z tym rozmiarem piersi w ciąży jest różnie ![]()
Akurat na shein nie zamawiam , jakoś nie chce mi się tyle czekać . Temu też już odpada. Ale dużo osób poleca sobie shein ![]()
No tak z tym to problem żeby dopasować
mi narazie jeszcze tak nie urosły więc może poczekam ![]()
U mnie po porodzie czas jakby dosłownie przeskoczył. Dni lecą strasznie szybko, niby niedawno dopiero urodziłam, a córka ma już półtorej roku… ![]()
Ja mam z sinsay i fajne, wygodne.
Aż trudno uwierzyć jak ten czas pędzi , chce się czerpać z każdego dnia a tu i tak nic nie poradzisz
nie tak dawno ta istota była czerwonymi kreseczkami a dziś szykuje się do wyjścia
u Ciebie było takie maleństwo a już ponad rok ![]()
czas leci nie ubłaganie za szybko ![]()
@Magdalena93 o nie wiedziałam że będą ok , chyba zamówię sobie na początek teraz mają niezłe promki ale chyba na wybrane produkty. Ogólnie tam nie jest drogo więc gdyby coś się stało to nie będzie szkoda ![]()
Teraz w ciąży jakiś sukienki kupowałam bo szkoda przepłacać jak to na chwilę . Później chciałabym szybko mieć swoją wagę ![]()
![]()
Oj tak, jeszcze jak teraz przyjeżdża do mnie koleżanka z synkiem 4 miesięcznym, czy moja siostra z półrocznym, to tak na nie patrzę i się zastanawiam kiedy moja córcia była takim maluszkiem ![]()
![]()
Dla mam nie mają stalej oferty ale co jakis czas cos jest. Teraz widzę że jest kilka do wyboru, ja kupowalam koronkowy i bardzo wygodny, wyglada tez dobrze. I tak jak mówisz tani.
Ojej to masz porównanie
taki półtoraroczny dzieciaczek już jest taki fajny bardziej rozumny, spaceruję , wszędzie go pełno ![]()
![]()
No jakby było coś zbędne to bym wolała napisać do redakcji żeby przekazali kolejnej osobie
tak jak teraz są wkładki a mi nie są potrzebne a komuś zawsze się przydadzą
Masz rację, jednym się przyda taki zestaw innym będzie siedział w szafie
u mnie rzeczy na czasie , na razie kupiłam wszystkiego po jednej max dwie rzeczy zobaczymy jak się przyda ![]()
No właśnie tam mają różne ceny , różny wybór także muszę sobie po sprawdzać.
Może coś uda się wyhaczyć ![]()
![]()
Taaak! Teraz to już córka i mówi dość sporo i wszędzie jej pełno
no i jak łapię za serducho, jak już tak pewnie i wyraźnie woła „mamooo”. ![]()
![]()
Ahh ![]()
już się nie mogę doczekać aż moj będzie mówił mamo ![]()
teraz jego językiem miłości są kopniaki ![]()
U mnie to kilka dni przed planowaną cc zawsze mam i wtedy dostaje już skierowanie na szpital z konkretną datą.
@magdap_96 oj tak czas tak szybko leci , mój synek ma 10 miesięcy a niedługo już 11 i pod koniec miesiąca kończy rok:hear_no_evil:![]()