Zakaz sprzedaży produktów z programu testowego LOVI

Drogie mamy, informujemy, że zgodnie z regulaminem forum LOVI oraz programu testowania produktów (link do regulaminu: https://lovi.pl/regulamin-forum-internetowego-lovi-oraz-programu-testowania-produktow ) obowiązuje ZAKAZ SPRZEDAŻY produktów z programu testowego.

Prosimy o niezwłoczne usunięcie wszystkich ofert sprzedażowych z produktami LOVI otrzymanymi w ramach programu testowego. Konsekwencją dalszej sprzedaży produktów będzie ban i brak możliwości brania udziału w programie testowym w przyszłości.

Redakcja forum LOVI :raised_hands:

15 polubień

Mega informacja :slight_smile:

Mega informacja ? :sweat_smile::face_with_peeking_eye:

Dobrze, że o tym piszecie i uświadamiacie :heart:

Ja bym dodała.
Dobrze że zwracacie na uwagę bo nie raz widziałam na vinted produkty z testów. Jak osoba miała 3-4 produkty które były do testowania kilka miesięcy wcześniej to trochę dziwne że akurat je miała z dopiskiem , nietrafiony prezent, nowe bez metki :face_with_diagonal_mouth:

Super że zwracacie na to uwagę :heart: najbardziej wartościowe wpisy to pisane z własnego doświadczenia, a nie dla zysków.
Ciężko mi sobie wyobrazić, że ktoś udziela się tylko po to żeby na tym zarobić :cry:

Super , że zostało tu tutaj napisane :slight_smile:

Bardzo dobrze, że zwrócono na to uwagę . Bo niektórzy na forum to są , żeby się „wzbogacić „ , a szkoda bo są mamy, które mają dzieciaczki i chętnie by przetestowały produkty.

2 polubienia

Dokładnie . Jestem tego samego zdania.
Mamy produkty do testów z naszymi dziećmi w końcu :saluting_face:

1 polubienie

Oby przez takich ludzi nie zamknęli forum :cry::cry:

2 polubienia

Dobrze, że Redakcja czuwa, bo jeśli ktoś w ten sposób postępuje to jest zagranie mega nie fair …:face_with_peeking_eye:

2 polubienia

A ja to napisze… bo az niedowierzam…
Najechałyscie na jedna z uzytkowniczek ktora na forum wstawila screen jednej z aukcji wlasnie z naszymi przedmiotami.
Zeby to usunela, zeby sie nie pytala…
ZE TO JEJ SPRAWA CO ROBI Z PRZEDMIOTAMI… ZE NIKT SIE NIE MUSI TLUMACZYC…
Dziewczyna przeprosila i wszystko ucichlo.

Mysle ze w tym przypadku naleza sie @Molly przeprosiny.

Oj nie raz widzialam na vinted nawet zestawy ktore byly w danym miesiacu do wygrania. Raz z ciekawosci zapytalam o paragon to Pani powiedziala ze JUZ nie ma… wiec pewnie wiedziala ze nie powinna sprzedawac. A smieszne bylo to ze miala ten sam nick co na forum.
Ja tu jestem bo lubie to forum i w sumie znowu chcialbym dostawac produkty do testow. Oczywiście miewałam przy pierwszym dziecku nadmiar produktow ale tak sie skladka ze 2 lata temu jak i teraz jest sporo kolezanek ktorym przekazalam produkty z prosba o opinie. Czesc z nich wiem ze tu nawet bywala :slight_smile:

1 polubienie

Też widziałam osobę z łudząco podobnym nickiem która miała , nietrafione prezenty, wystarczy się mniej udzielać na forum jak nagroda jest nie potrzebna.

1 polubienie

Naprawdę? Ale chyba to juz ta osoba usunęła? Albo posprzedawala? Tez chyba po aferce / jakiś czas temu tutaj / od razu zmieniła zdjecie profilowe na vinted wtedy bo się bała, że może się i jej zdjęcie wrzuci się na forum?
Ja nie mam portali sprzedażowych , ale i bez konta można dużo zobaczyć i faktycznie dużo tego było wystawionych :frowning:

Ona wstawiła wtedy zdjecie tej użytkowniczki, a to nadal uważam mimo wszystko nie było fajne.

Plus dziewczyna która te ogłoszenia wstawiała tłumaczyła, że zbiera pieniądze na rehabilitację - no ok, to nadal jej nie tłumaczy, ale dzięki temu teraz powstał ten wątek i jest napisane czarno na białym myślę, że sytuacja się nie powtórzy.

Myślę, że w razie jakiś podejrzeń najlepiej pisać bezpośrednio do redakcji

@Mamina przeprosila ze wykryla niezgodnosc z regulaminem ? Hit.
Czesc osob sprzedaje rzeczy. Ryzykuja na wlasne zyczenie, regulamin jest jasny. Nie wierze ze ktos nie wiedzial ze nie moze sprzedawac tych produktow. Inne uzytkowniczki nie powinny tego podważać bo jest taki zapis. Ale moge tez sie domyslec ze uzytkowniczki mogly tak zareagowac na post Molly poniewaz obawialy sie o dalsze programy testowe.

Chyba post redakcji działa bo na profilu jednej użytkowniczki która ma podobny nick jeszcze wczoraj był laktator do sprzedania a dziś już go nie ma więc rzeczy powoli zostają usuwane

To brzmi jak te wszystkie influenserki co sprzedają rzeczy z paczek PR. Tak się po prostu nie robi. Jak Ci nie pasuje to przekaż dalej komuś innemu, albo się nie udzielaj. Nie musisz sprzedawać. To nie jest tego warte.

Myślę, że udzielać się trzeba, ale jak redakcja już wytypuje osobę , która ma już przedmioty to może zawsze powiedzieć aby paczka poszła do innej mamy, która faktcznie ma bobasy i z nimi przetestuje, a nie żeby to szło na sprzedaż bo temu nie służy forum, cel oraz jakby nie patrzeć dobre serce Pomysłodawców Forum.