Zakaz sprzedaży produktów z programu testowego LOVI

Ja widzę, że z Warszawy taki podoby nick jest jak na lovi / ale to moze być zbieg okoliczności/ i już nie ma tych rzeczy tam , a co było jeszcze na sprzedaż :thinking:? Ja widzialam laktator, ale juz nie ma chyba, że się sprzedał?
ale ok to już sumienie tej osoby jest co z tym robiła i może powinna jak mówię przekazywać paczki innej mamie co jest w ciąży bądź świeżo urodziła :thinking::thinking::thinking:?

Nie rozumiem podejscia takich osob . To bardzo niewporzadku , ze sa osoby , kotre w tak perfidny sposob chca zarobic kilka groszy … ale prawda zawsze wyjdzie , przedzej czy pozniej . I mam nadzieje , ze takie sytuacje nie beda sie juz zdarzac .

1 polubienie

Bardzo nieuczciwe podejście :frowning:

Forum jest bardzo fajne a paczki to podziekowanie za aktywność a niektórzy jak widać wykorzystują sytuację :pensive:

1 polubienie

Pisze poraz kolejny i ostatni. Nie wiem moze ktos jeszcze zostal “nakryty” na sprzedazy… ale ja napewno nie zmienilam zdjecia to po pierwsze po drugie jesli twierdzicie ze 80-130zl miesiecznie to jest wzbogacenie sie to brawo. Dla mnie to jest kropla w morzu. Wydaki z 2 tys miesiecznie wzrosly na 3200zl. Doszly dodatkowe rehabilitache i porady u specjalistow bo Felek nie mowi jak na 2 lata. Nie mowi nic nawet mama. Po 3 pieniadze ze sprzedazy nie biore sobie do kieszeni na piwo czy kebaba tylko przeznaczam na mlodego na leczenie jak wczesniej pisalam i zakup nowych smoczkow ktore tez pokazywalam wam w innym poscie ze kupilam - Tutti Frutti. Po 4 sprzedaje rzeczy ktore nie mam komu podarowac a sama ich nie wykorzystam. Po 5 laktator sie nie sprzedal podarowalam go kolerzance bo namowilam ja na karmienie piersia a nie mm. Po 6 pisalam ostatnio do redakcji czy bylaby mozliwosc wymiany rozmiarow smoczkow na wieksze na 18+ bo takie nam akurat pasuja…
Po 7 nikt do mnie nie napisal o paragon a nie nie pisalam ze nie trafiony prezent.

Nie mam zamiaru sie kolejny raz tlumaczyc ani nie mam czasu szukac postu w ktorym sie juz tlumaczylam…

A tak na marginesie to ciekawy zwrto akcji… wczesniej po moim wyjasnieniu nagle zmienilyscie zdanie ze moje prezenty i mam prawo z nimi robic co chce, ze nie musie sie tlumaczyc itp a teraz? Nagle inna gadka…

1 polubienie

@Wikii w moim wpisie absolutnie nie chodziło o ciebie. To inna mama też sprzedaje rzeczy.

Wiki to nie o Tobie piszę że zmianilas zdjęcie , poza tym nie jesteś z Warszawy :slight_smile: jest tu inna myślę mama ktora to zrobiła / chyba ze to zbieg okoliczności/ , ale to są tylko moje przypuszczenia :slight_smile:
Także o Tobie ja teraz ani słowa nie napisałam i ja nie widzę sensu , abyś się tłumaczyła bo już raz to zrobiłaś a skoro redakcja to teraz umieściła to chyba dalej to trwa i pojawiło się znacznie więcej ofert sprzedażowych :pensive:
A takie pisanie dosadnie o Tobie to też nie fair jak samemu się sprzedaje, a potem nagle usuwa zdjęcia, czy produkty :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Ja napisalam ogolnie…

2 polubienia

Ja rowniez nie pisalam o Tobie. Pisalam z babeczka ktora w nazwie miala cos lili i nawet sie martwilam zeby nie powiazano mojego konta z tymi sprzedażami, poniewaz na innym forum mam nick z Lily.
Zreszta nie kojarze tego postu i wpisow. Nie bylo mnie wtedy na forum. Jezeli podjelas taka decyzje o sprzedazy to Twoja sprawa ja nikog szkalować nie mam zamiaru bo tak - to jest Twoja sprawa i Twoje ryzyko. Ewentualne konsekwencje bierzemy na klate i tyle.
Male kwoty to nie wzbogacenie wiemy o tym i jako mama i czlowiek wiem ze w takiej sytaucji gdzie sporo idzie na dziecko to regulaminy i ustalenia moga juz nie miec znaczenia i wcale sie nie dziwie ze chcialas cos wystawic. Tylko trzeba brac na klate ze ktos ma inne spojrzenie na sytuacje. A tez wiemy ze wiecej uzytkowniczek cos sprzedawalo, na pewno nie bedac w takiej sytaucji jak Ty.

Zreszta miesiac temu pisalam jaka byla sytuacja z kontrola co nie dojechalismy a miala byc na nfz… pojechalismy prywatnie 350 zl do tego dojazd 100zl.
Od przyszlego miesiaca dochodzi dietetyk kliniczny bo Felek nie je. Na 2 lata wazy 11kg. Na miesiac przybiera 50g. Wizyty tez sa prywatne bo na nfz nie masz szans sie dostac.
Jak ktos nie ma chorego dziecka to nie wie jaka to walka. Na rorum jest jedna mama co ma syna chorego i napewno wie o czym mowie…

Ja też myślę , że dzięki innej mamie / bądź mamom / :pensive::pensive::pensive:

Zdjecie bylo moje wstawione i potem usuniete… chyba ze kiedys tez bylo cos wstawione a mi to umklo

1 polubienie

Przyznam Ci się szczerze, że nie wiedziałam że taki zapis jest w regulaminie i tak jak pisałam wyzej uważam, że wrzucenie Twojego zdjęcia nie bylo fair.
Prawda jest taka, ze dopóki nie jesteśmy w czyjeś skórze i nie wiemy z czym się mierzy to bardzo łatwo nam to osobę ocenić. A ja Cię rozumiem, mama dla swojego dziecka zrobi wszystko.

Mi to nie wadziło, nie dostałam się do testów ani w tym ani poprzednim miesiącu i nie mam nikomu za złe, że ktoś się dostał i odsprzedał produkty. Jednak skoro w regulaminie isteniej taki zakaz no to po prostu trzeba się od teraz dostosować i tego zaprzestać :grinning:

3 polubienia

Tez nie wiedzialam.

1 polubienie

Teraz już jasno wiemy, że jest taki zapis w regulaminie i trzeba się go trzymać :grin:

Ja nie raz widziałam że wystawiane były rzeczy z testów, sa na forum mamy które mają duże dzieci i to zauważyłam ale tu każdy może pisać na forum nie ma tu ogranicznika wieku dzieci tylko jesli mama 6 letniego dziecka pisze i wygrywa laktator bądź podgrzewacz do butelek to myślę że do niczego jej się on nie przyda .takie jest moje spostrzeżenie takie rzeczy do testowania przydały by się mamom maluchów a jednak nie dostaną bo mama 6 letniej Krysi zgarnie i zapewne sprzeda .

4 polubienia

A to też w sumie słuszna uwaga :slight_smile:

Bardzo słuszna uwaga :pleading_face: i wtedy te recenzje nie są rzetelne tylko żeby po prostu napisać to co ktoś chce usłyszeć

Tak ale w jaki sposób redakcja ma to sprawdzić kto ma jakie dziecko. Każda może napisać że ma dziecko 2 latka a w cale nie mu tak być. Przecież nie będziemy pokazywać aktu urodzenia. Nagrody są za aktywność więc każdy może być aktywny nawet ktoś kto kłamie i zbiera nagrody dla zysku. Wystarczy być mniej aktywnym na forum jak są jakieś rzeczy zbędne. Np teraz i w zeszłym miesiącu mało mnie tu było bo smoczki mi nie potrzebne

2 polubienia

N9 właśnie dlatego niektórzy są uczciwi a niektórzy nie , ale dobrze że w końcu ktoś się za to weźmie . Chociaż ciężko wyłapać takie osoby na stronach sprzedażowych bo nie każdy kto sprzedaje produkty z lovi bierze udział tu na forum .

1 polubienie

Ja mam 6cio latke :blush: ale i 6cio miesieczniaka.
Uwazam, ze jesli ktos sie tu udziela i zostaje nagrodzony, a nagroda jest do zycia srednio potrzebna to wyjscia sa dwa, albo rezygnujesz albo oddajesz komus komu sie to przyda.
Ja ze swojego wyroznienia zrezygnowalam, pisalam do redakcji ze bardzo dziekuje, ale synek smoczki odrzucil i niech dostanie je kolejna mama.

2 polubienia