Tu akurat podałam taki przykład gdzie mama ma tylko 6 latke , ty masz jeszcze maluszka więc te rzeczy do testów jak najbardziej się wam przydadzą ![]()
Całkowicie rozumiem @Wikii i czytając te wpisy myślałam że o nią chodzi. Jak dla mnie to nie jest nic złego jak się sprzedaje np smoczki dla dziecka 0-6 czy też 6-18 miesięcy kiedy dziecko jest już większe, a dostało się do testów. To ciężko żeby dziecko testowało mniejsze rozmiary. A zbierając na rehabilitację i leczenie każdy grosz się liczy.
Ale oczywiście uważam, że to słabe jeśli ktoś był na forum tylko po to żeby wygrać np podgrzewać i wystawić go na Vinted, bez testów.
A regulamin z informacją o zakazie sprzedaży dopiero został opublikowany, więc nie rozminiemy takiego najazdu. Co było to było. Grunt żeby stosować się od teraz do tego regulaminu.
Ja osobiście nie sprzedawałam produktów i nie miałam takiego planu, ale przyznam szczerze że planowałam zakup smoczków z Vinted z testów - jak mają leżeć komuś w szufladzie nieużywane to zamiast zamawiać wolę odkupić i wspomóc leczenie.
Ja akurat nie jestem na forum po to aby zgarniac prezenty i sie tym wzbogacac.
Zapisalam sie z pytaniem jak bylam jeszcze w ciazy… na poczatku nie dostawalam nic potem zaczelam dostawac wyroznienia… zaczrlam tak naprawde sprzedawac w zeszlym roku na przelomie sierpien /wrzesien i tez nie wszystko… czesc daje kolezance co ma trojaczki, udalo mi sie raz sterylizator wygrac to pojechal do szpitala jako dodatek fo paczki na swieta na oddzial (poszukam zdjecie i dolacze ze dotarl tam), i udalo sie raz laktator wygrac ktory wystawilam ale finalbie miesiac temu poszedl do kolezanki…
Dobrze że zostało to jasno napisane , sprzedaż już nie będzie bynajmniej prowadzona i super .
będą tu osoby którym rzeczywiście się przyda a nie dla zarobków
Fajnie , że redakcja przypomniała o regulaminie i już więcej nie będzie takich sytuacji
No mega dobrze że wkoncu się za to wzięli ![]()
Ja jestem na forum od niedawna, chyba od lutego lub marca, już nawet nie pamiętam, ale doskonale widzę, że akurat Ty nie jesteś tu dla zysku
Super, produkty powinny byc w uzytku przez osoby ktore wygrały a nie sprzedawane. Jeśli wygrany produkt się powtarza i ma byc nie wykorzystany to mozna zrezygnowac z odbioru na rzecz innej mamy która jest kolejna na liście. Pamiętam że kiedyś ktora mama tak zrobila, oddała swoja wygrana i duże brawa za taką postawę ![]()
Ja naszczescie wszystko testowałam i 3 moich dzieci ale naszczescie mam siostry i szwagierki , którymi czasem coś dałam jak miałam więcej lub smoczek od 0mc q moja córka miała więcej, ale dzięki temu moje dwie siostry i dwie szwagierki od tej pory, kiedy przetestowały mojej produkty, kupują swoim dzieciom produktu tylko z lovi ![]()
Super, dobrze że produkty wykorzystane
Ja również dostalam smoczki lovi w prezencie, które córce pasują więc teraz takie jej kupuje
I wtedy widać że ten ktoś nie był tylko dla nagrody ![]()
Zgadza sie ![]()
Cieszymy się, że jest to ważny temat również z perspektywy użytkowniczek forum
![]()
Dziękujemy za szczery komentarz. Bardzo nam przykro z powodu sytuacji zdrowotnej synka. Chcielibyśmy zaznaczyć, że post nie był skierowany do jednej konkretnej osoby, a jedynie przypominał o przestrzeganiu regulaminu.
Dokładnie nikt nie będzie sprzedawał bo to było by nie fer po co takie osoby miały by być na forum skoro ci co by naprawdę chciały przetestować nie mają szans bo taka Grażyna znalazła sobie sposób zarobku i nie da wygrać mamie która tego potrzebuje.
skoro same widzicie zestawy to cos musi byc na rzeczy… i nie jest to bezpodstawne , przykre że w takim razie osoby które tak robiły nie potrafily się do tego przyznac.
kazdy moze popełnić błąd świadomie lub nie… ale sztuką jest mieć odwage sie do tego przyznać.
Pewnie tym osobom się głupio zrobiło to nikt się nie przyzna
a lovi nie będzie przecież pisać po nazwisku. Kazali usunąć wszystkie ogłoszenia więc pewnie tak zrobiły albo zrobiła . Nie jest to fair play
Zgadzam się w pełni
po to testy by testować !
No dokładnie i myślę że niektóre osoby poprostu się wycofały z forum , mam wrażenie że jakoś nas mało ostatnio.
Również zauważyłam że nie tak wiele jest mam na forum, wydaje mi się że dawniej jak miałam pierwsze dziecko czy drogie to było sporo mam , może tak mi się wydaje bo też mnie nie było a też w sezonie letnim więcej czasu spędza się na świeżym powietrzu z dziećmi niż w domu to i mniej czasu na telefon.