Zakaz sprzedaży produktów z programu testowego LOVI

Teraz więcej też jakieś wakacje , na dworze i nie ma tyle czasu na telefon

1 polubienie

Ja ze swojego doświadczenia powiem, że brak mi czasu teraz, jak już jest praca. Na macierzyńskim jednak była ta chwila na drzemce, żeby usiąść i pogrzebać w tel, a teraz jak wracam z córką, to już do wieczora korzystam z czasu z nią bo wracamy dopiero ok 17 i później już nie mam sił, albo zajmuje się czymś w domu :sweat_smile:

U mnie też ostatni słabo czasem , od kad mała jestem wgl w dzień nie śpi to nie ma kiedy wchodzić

Ja też na macierzyńskim mogłam sobie pozwolić na siedzenie do późna i nadrobienie, a teraz nie. Niestety ale rano jadę ok 50 km do biura i wole być wyspana, odpowiednio reagować na drodze, żeby nie stwarzać zagrożenia

1 polubienie

Ja się trochę wycofałam w tym miesiącu żeby dać szansę nowym osobom na testowanie - w tym miesiącu jest wszystko co już mam więc bez sensu byłoby znowu dostać do testowania np podgrzewacz. Ale ostatnio też było u mnie gorzej z czasem. Czasami wchodziłam poczytać ale mało się udzielałam

Mam nadzieję że w lipcu będzie cię więcej wśród nas :heart:

1 polubienie

Ja często czytam, ale nie pisze, bo wychodzę z założenia, że mowa jest srebrem a milczenie złotem. Więc jak nie mam nic mądrego do powiedzenia to wolę siedzieć cicho

2 polubienia

Ja powiem szczerze też mniej tu byłam niż w tamtym tygodniu, ale czas mi nie pozwalał , jednak przy maluchach jest zqwsze co robić zwłaszcza z takimi małymi :smiley:

Oj to zrozumiałe że maluch potrzebuje więcej czasu z mamą :face_holding_back_tears: ja siedzę dopóki maluch jest jeszcze w brzuszku później się zobaczy jak to będzie z organizacją czasu :face_holding_back_tears:

Ja w ciąży miałam zdecydowanie więcej czasu na siedzenie w internecie. Przy maluchu było jeszcze spoko ale teraz jak synek jest rozrabiakiem to muszę go pilnować :grin:

3 polubienia

Mam tak samo teraz jak maluch jest większy wcześniej myślałam ooo zacznie raczkować zajmie się trochę zabawą zabaweczkami a ja będę mogła coś ogarnąć :see_no_evil: hahah teraz zostawię go w salonie ze stertą zabawek a on na kolankach leci do mnie łapie mnie za nogi wstaje i płacze żeby go wziąść na ręce :rofl:

2 polubienia

Jak to niektórzy mówią że ma mamozę :heart_eyes::face_holding_back_tears: rozczulają mnie takie zachowania dzieciaczków , już się nie mogę doczekać aż mój tak będzie przychodził żeby go tulić :face_holding_back_tears:

U nas córka też jest jak papużka nierozłączka. Jak jestem w kuchni, to ona też, jak jestem w salonie, to ona też :rofl:
Ale na swój sposób pomaga mi przy obowiązkach domowych, jak wieszam pranie, to mi nosi rzeczy do powieszenia z koszyka, jak gotuję, to bawi się pudełkami i pojemnikami z szuflady

A ja czekam na przytulaski ale bobas jeszcze za mały. Teraz się pochylam i dostaje obśliniony buziak. Ja to nazywam buziak bo to w sumie rozchylone ustka i pewnie ona myśli że cos zje :sweat_smile:

1 polubienie

To moja aktualnie ją ma :blush::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: jak jest z kimś i tylko mnie zobaczy zaraz głodna jest :sweat_smile:

1 polubienie

Nie rozumiem osób ,które dostają produkt za darmo i go sprzedają żeby zarobić . Jeżeli ktoś nie chce to powinien dac szansę innym . Trochę to dziwne dla mnie . :expressionless:
Super ze zauważacie takie rzeczy wtedy mają szansę inni bo jednak liczba osób wygranych jest ograniczona .

W moim przypadku wchodząc tutaj z myślą że mogę coś wygrać to tylko plus do zaoszczędzenia na wyprawce . Że są ludzie którzy pomagają matka .:wink: Nie myślałam że jest wogole coś takiego możliwe.
Cieszyła bym się jeżeli cos wybrałabym dla własnego użytku. :hugs:
A druga sprawa to móc czytać na forum różne doświadczenia , opinie. Doradzić się w wielu różnych sprawach , dobrze że są takie grupy :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

Mam podobne podejście :heart:Jeśli ktoś zgłasza się po produkt to fajnie gdy rzeczywiście z niego korzysta i później dzieli się swoją opinią. Dzięki temu więcej osób ma szansę przetestować coś co naprawdę im się przyda. Dla mnie również możliwość wygrania produktów to duże wsparcie przy kompletowaniu wyprawki. Poza tym bardzo lubię tu posiedzieć można wymienić się doświadczeniami, uzyskać rady wyrazić swoją opinię :heart_eyes::heart:

No właśnie tym bardziej że teraz wyprawka wcale tanio nie wychodzi , jeszcze jeżeli ktoś ma pierwsze dziecko . Jak dla mnie idealne rozwiązanie :hugs:
Takie grupy są potrzebne , tym bardziej kobietą na L4 które mają za dużo wolnego czasu . Przynajmniej czas szybciej zleci w miłej atmosferze :heart:

1 polubienie

Hahah to jest piękne ale powiem ci jak coś chcesz coś zrobić a on trzyma się nogi jak kot i płacze żeby go wziąść na ręce to jest to z czasem męczące :roll_eyes:
@DDoominika u mnie zabawy miseczkami i spatułkami drewnianymi w kuchni na chwilę tylko pomagają.

Ja już chcę żeby mnie tak męczył :laughing::laughing: