U mnie częściej córka rozmontowuje naszą techniczną szufladę, wyciąga kombinerki, śrubokręt i inne takie narzędzia… ![]()
![]()
O hahahha fach w ręku
Jeszcze zatęsknisz za brzuszkiem ![]()
Oj tak napewno , wróci tęsknota
Myślę że na pewno
teraz oglądając zdjęcia z początku ciąży to mam taki smutku jak to sybko leci ![]()
No to jest przerażające jak to szybko leci…
Mi tak mówili , że za tęsknie za brzuszkiem , a minęło już prawie 2 miesiące i póki co nie tęsknię haha . Może jeszcze przyjdzie tęsknota . Aktualnie cieszę się , że mogę założyć buty i porządnie ogolić nogi ![]()
![]()
![]()
Później myślę że popatrzysz z sentymentem na zdjęcia w ciąży ![]()
![]()
Pewnie tak , narazie to mam galerie w telefonie zawaloną zdjęciami córeczki . I żeby dokopać się do ciążowych to trochę by zjęło haha
Takie zdjęcia córeczki są ważniejsze niż ciążowe ![]()
![]()
Ja jestem w połowie , nie mam takiego dużego brzucha ale jak przyjdzie schylić się lub chodzenie po schodach to już tak się męczę, co do nóg to już nie wspominam uciążliwe strasznie to już jest . A co będzie pod koniec nie chce sobie wyobrażać ![]()
Zdjęć ciążowych tak nie robię , bardzo mało mam . Może przy większym brzuszku będę robić
napewno bliżej porodu zrobimy sobie jakąś sesje ![]()
Jestem 5 msc po porodzie i nie tęsknie za brzuszkiem, patrze na zdjęcia w ciąży i mam takie : o kurde ale miałam bebzon
cieszę się, że maluch jest już z nami, czasem na niego patrze i płacze bo dzieci tak szybko dorastają!![]()
![]()
Sesja to fajna pamiątka , ja dostałam w prezencie sesję i zrobiliśmy pod koniec ciąży .
@Kiniawes mi jeszcze został brzuch po porodzie i nawet na niego nie mogę patrzeć , a co dopiero tęsknić za ciążowym haha . I właśnie dzisiaj robiłam porządki w ciuszkach córeczki bo stuknie jej niedługo dwa miesiące i już sporo ciuszków jest za małych to jak zobaczyłam pajacyk , który miała założony w szpitalu jako pierwszy to też się popłakałam . Miała go tylko raz ubrany bo się urodziła duża i jak patrzyłam na niego dzisiaj jaki malutki i jak już urosła to był płacz .
Napewno będziemy robić na pamiątkę , tylko tak jak piszesz pod koniec najlepiej ten brzuszek taki ładny duży jest ![]()
![]()
Taaak najlepiej na koniec , super !
Ja tez nie wiedziałam że będzie mi smutno że dziecko rośnie
taki okruszek byla córeczka a juz sie na brzuch przekręca
Tak wtedy zdjęcia wychodzą super z takim brzuszkiem . Bo nawet jak robiłam sobie w domu z mniejszym to nie ma takiego efektu .
Właśnie wczoraj sobie robiłam , ale nie wyglądają źle coś już widać więc już jakaś pamiątka jest . Do końca będzie cała galeria
śmiałam się do siostry ze ma dużo zdjęć córki na tel w galerii .a ona do mnie że też tak będę mieć za niedługo
i tak sobie myślę że tak może być ![]()
Ja mam teraz dużo zdjęci brzuszka a co będzie jak się bobas urodzi ![]()
![]()
Cała galeria zapełniona.
Żeby pamięci nie brakło
ja mam tyle różności że już pomału mi się ścina. A co dopiero zdjęcia maluszka ![]()