Ja musiałam dokupić pamięć bo brakło . ![]()
![]()
![]()
Też przydałoby mi się , albo wymienić na nowy ![]()
Ja mam Zamiar robić fotoksiążki z pierwszych lat życia malucha ![]()
![]()
Ooo takie fotoksiążki też super pomysł . Chyba też tak zrobię bo szkoda zdjęć trzymać tylko w telefonie .
Dokładnie, a taki album masz też swój vibe żeby pokazać go dzieciaczkom po latach ![]()
![]()
W sumie dobry pomysł . Też może tak zrobię ![]()
Dlatego ja się cieszę , że mam dużo pamięci na iPhonie i pamięć się nie kończy. A najgorsze jest to , że z jednego miejsca i jednej miny jest po 10 takich samych zdjęć i nie potrafię jednego nawet usunąć ![]()
![]()
Nam dziadkowie juz kupili ksiazke, pierwszy rok życia do wklejania zdjecia i mozna tez opisywac ![]()
No iPhony są najlepsze . Miałam kiedyś , zastanawiam się właśnie na powrotem do iPhonów ![]()
Też tak mam że kilka zdjęć takich samych , nie wiem nawet po co . W czym się różnią
ale kobiety tak mają, chyba to takie już normalne jest ![]()
@Magdalena93 fajna taka w prezencie pamiątka na długie lata . Miło tak wrócić i obejrzeć jak się dziecko zmienia ![]()
To jaka ty masz pojemność telefonu że mi się kończy ![]()
a jeszcze zdjęć bobasa nie mam haha
@Paulinka.4 ja bym z iPhone już nie zrezygnowała ![]()
Ogólnie mam 256 GB , ale mam też chmurę
@Paulinka.4 ja sobie nie wyobrażam mieć innego niż iPhone , nigdy się nawet nie zacina , ładne zdj ![]()
A ja mam samsunga i tez ladne robi zdjecia
ja tylko na samsungach jade w zyciu nie mialamninnego mkdelu telefonu ![]()
Ja to samo team iphon i jakoś nie widzę siebie już z czymś innym
Mężowi po 6 latach się zepsuł telefon
ale on non stop na nim leciał teraz ma zapasowy Xiaomi i mówi że tak ciężko się mu przestawić z iphona a wymarzył sobie 20
musimy kupić jakiś używany iPhon żeby miał na ten 1-1,5 roku ![]()
W tych telefonach jest ten najlepszy plus że można sprawdzać lokalizacje, i zawsze sprawdzałam czy dojechał do pracy a teraz nie mogę ![]()
Samsungi ogólnie też robią ładne zdjęcia, mój szwagier ma i robi mega… ale ja jak biorę chłopaka telefon bo ma androida to ja nie potrafię w nim nic robić ![]()
@Karolinnna niedługo spadną ceny , bo wchodzi nowy we wrześniu
a to racja fajne to jest
Ja też team iPhone ! I ja tak samo sprawdzam lokalizację męża a on moja, tym bardziej, że mam do biura ok 40 km, więc może sobie o dowolnej porze sprawdzić gdzie już jestem.
I to bardzo wygodne
wiem kiedy obiad mu podgrzać haha
Tak!! Ja jak myślę kiedy wstawić ziemniaki, to też sprawdzam czasami czy mąż wraca z pracy ![]()
@Karolinnna @magdallenka08971 nie dziwię się wam że nie zrezygnowały byście bo iPhony są na pierwszym miejscu, też mi się w nich podobało to że robi pięknie zdjęcia i ma dużą pamięć . Teraz właśnie jestem na etapie kupowania tel i chyba wybiorę iPhona trochę kosztuje ale nic się z nim nie dzieje ![]()
Widzę że tu same iPhony każdy ma ![]()
![]()
To jest telefon na lata zdecydowanie nie pożałujesz , mąż miał 12 mini i mu padł po tylu latach ale nie ma się co dziwić jak non stop jej używał czy w domu czy w pracy czy na szkoleniach , ja miałam 11 i dałam mamie i dalej śmiga ![]()