Zakaz sprzedaży produktów z programu testowego LOVI

Ja musiałam dokupić pamięć bo brakło . :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Też przydałoby mi się , albo wymienić na nowy :smile:

Ja mam Zamiar robić fotoksiążki z pierwszych lat życia malucha :heart_eyes::face_holding_back_tears:

Ooo takie fotoksiążki też super pomysł . Chyba też tak zrobię bo szkoda zdjęć trzymać tylko w telefonie .

Dokładnie, a taki album masz też swój vibe żeby pokazać go dzieciaczkom po latach :heart_eyes::face_holding_back_tears:

W sumie dobry pomysł . Też może tak zrobię :slightly_smiling_face:

Dlatego ja się cieszę , że mam dużo pamięci na iPhonie i pamięć się nie kończy. A najgorsze jest to , że z jednego miejsca i jednej miny jest po 10 takich samych zdjęć i nie potrafię jednego nawet usunąć :see_no_evil::see_no_evil:

1 polubienie

Nam dziadkowie juz kupili ksiazke, pierwszy rok życia do wklejania zdjecia i mozna tez opisywac :blush:

1 polubienie

No iPhony są najlepsze . Miałam kiedyś , zastanawiam się właśnie na powrotem do iPhonów :sweat_smile:
Też tak mam że kilka zdjęć takich samych , nie wiem nawet po co . W czym się różnią :rofl: ale kobiety tak mają, chyba to takie już normalne jest :face_with_peeking_eye:

@Magdalena93 fajna taka w prezencie pamiątka na długie lata . Miło tak wrócić i obejrzeć jak się dziecko zmienia :slightly_smiling_face:

To jaka ty masz pojemność telefonu że mi się kończy :laughing::laughing: a jeszcze zdjęć bobasa nie mam haha
@Paulinka.4 ja bym z iPhone już nie zrezygnowała :face_with_peeking_eye:

Ogólnie mam 256 GB , ale mam też chmurę :see_no_evil: @Paulinka.4 ja sobie nie wyobrażam mieć innego niż iPhone , nigdy się nawet nie zacina , ładne zdj :see_no_evil:

2 polubienia

A ja mam samsunga i tez ladne robi zdjecia :slight_smile: ja tylko na samsungach jade w zyciu nie mialamninnego mkdelu telefonu :sweat_smile:

Ja to samo team iphon i jakoś nie widzę siebie już z czymś innym

Mężowi po 6 latach się zepsuł telefon :laughing: ale on non stop na nim leciał teraz ma zapasowy Xiaomi i mówi że tak ciężko się mu przestawić z iphona a wymarzył sobie 20 :laughing: musimy kupić jakiś używany iPhon żeby miał na ten 1-1,5 roku :laughing:
W tych telefonach jest ten najlepszy plus że można sprawdzać lokalizacje, i zawsze sprawdzałam czy dojechał do pracy a teraz nie mogę :smiling_face_with_tear:

3 polubienia

Samsungi ogólnie też robią ładne zdjęcia, mój szwagier ma i robi mega… ale ja jak biorę chłopaka telefon bo ma androida to ja nie potrafię w nim nic robić :sweat_smile::see_no_evil: @Karolinnna niedługo spadną ceny , bo wchodzi nowy we wrześniu :see_no_evil: a to racja fajne to jest

1 polubienie

Ja też team iPhone ! I ja tak samo sprawdzam lokalizację męża a on moja, tym bardziej, że mam do biura ok 40 km, więc może sobie o dowolnej porze sprawdzić gdzie już jestem.

1 polubienie

I to bardzo wygodne :laughing: wiem kiedy obiad mu podgrzać haha

Tak!! Ja jak myślę kiedy wstawić ziemniaki, to też sprawdzam czasami czy mąż wraca z pracy :rofl:

1 polubienie

@Karolinnna @magdallenka08971 nie dziwię się wam że nie zrezygnowały byście bo iPhony są na pierwszym miejscu, też mi się w nich podobało to że robi pięknie zdjęcia i ma dużą pamięć . Teraz właśnie jestem na etapie kupowania tel i chyba wybiorę iPhona trochę kosztuje ale nic się z nim nie dzieje :slightly_smiling_face:
Widzę że tu same iPhony każdy ma :rofl::rofl:

1 polubienie

To jest telefon na lata zdecydowanie nie pożałujesz , mąż miał 12 mini i mu padł po tylu latach ale nie ma się co dziwić jak non stop jej używał czy w domu czy w pracy czy na szkoleniach , ja miałam 11 i dałam mamie i dalej śmiga :laughing:

2 polubienia