Zakaz sprzedaży produktów z programu testowego LOVI

Ja mam IP 13 już 3 rok i jestem zadowolona, wcześniej kilka lat miałam ip8, moje poprzednie telefony to i samsungi i motorola i z żadnego nie byłam tak zadowolona jak. iPhone do tej pory

1 polubienie

Ja też teamy iPhone! I też mamy lokalizację z mężem włączoną, świetna funkcja :wink: mam też na lokalizacji młodszą siostrę, nie patrzę i nie kontroluje gdzie jest ale to dla bezpieczeństwa :heart:

1 polubienie

To ja tak samo tyle że sprawdzam kuzynkę i rodziców czy aby na pewno siedzą w domu haha

1 polubienie

ja tez polecam iphone, pare razy mi spadł i ekran cały.

Grupa iPhonów :sweat_smile: aż się czuje jak odludek :rofl: iPhone są nie zastąpione, nic się nie da do nich porównać .

1 polubienie

Szkoda że z androidem tak nie można :confused:

1 polubienie

Ja do iphone nie moge się przekonac. Kocham samsunga choc ostatnio przez 5 lat mialam xiaomi i byl świetny to teraz znów samsung😍

1 polubienie

Bo takie zabawki są najlepsze, narzędzia czy rzeczy kuchenne🤣
@Karolinnna ja zawsze na początku ciąży chcę żeby już była końcówka ciąży , żeby to szybko zleciało :hear_no_evil: a później jak już jest końcówka to myślę mogło by jeszcze cofnąć ten czas :joy:

Ja jestem w tak ciężkim szoku że ta ciąża mi tak leci :face_with_peeking_eye: straszyli że ostatni miesiąc to będzie się tak dłużyć a tu rany tydzień za tygodniem leci jak szalony :pleading_face: trochę mi smutno z jednej strony ale z drugiej już się nie mogę doczekać :face_holding_back_tears:

Oj tak ostatni miesiąc to wogule leci jak burza niewiadomo kiedy i jedziesz na porodówkę, a jak jest już ostatnia wizyta przed szpitalem u lekarza to takie rozczulenie mnie bierze.

1 polubienie

Kiedy jest ta ostatnia wizyta przed szpitalem ?

Taaak, u nas szuflada z pudełkami to prawdziwy sztos dla córki :rofl::rofl: niebukrywam, że pod nia tam właśnie te pudełka dałam i to był strzał w 10, bo przez to nie otwiera innych szuflad, a mam tam np make itp

Pewnie zależy od lekarza . Ja na koniec miałam wizyty co tydzień , a ostatnią wizytę miałam dzień przed pójściem do szpitala bo dostałam skierowanie na indukcję.

1 polubienie

Ciąża też mi przeleciała wkspresowo a na poczatku było, że to aż 9 miesięcy. A teraz czas leci jeszcze szybciej zaraz synek bedzie miał 9 miesięcy :heart:

2 polubienia

Teraz już mam takie odliczenie do terminu :face_holding_back_tears::laughing: mam nadzieję że później mi będzie powoli ten czas płynął

Oj nie nie też płynie za szybkooo

Ale macie oko dziewczyny :face_with_peeking_eye: ja nawet nigdzie nie zauważyłam postów sprzedażowych w sumie nawet nie mam vinted :person_shrugging: bardzo dobrze że redakcja przypomina o tym :ok_hand:

A ja przed forum widziałam masę produktów lovi czy Canpol na Vinted i się zastanawiałam czy to nie podchodzi dzieciom czy co jest z nimi nie tak :pleading_face: taka w sumie antyreklama jak widziałam tyle produktów nowych z metką :face_with_peeking_eye::sweat_smile:

1 polubienie

No bo faktycznie tak można sobie pomyśleć :face_with_peeking_eye:

@Karolinnna mi się właśnie nie zdarzyło żeby jakieś produkty były na vinted , nie wyświetliły się . Ale w sumie z ciekawości wpisze sobie czy coś wyjdzie :rofl:
Nie rozumiem takich kobiet które sprzedają . Mi przydałoby się wszystko , napewno jakoś wykorzystała bym :blush: