Zabawki drewniane czy nowoczesne?

Lisza to jest taka silikonowa osłona na barierkę żeby właśnie dziecko tego nie gryzło 

Będę musiała sprawdzić :) 

Ja kupiłam chłopcom w końcu kuchnie ;) jeszcze nie widzieli :D ciekawe czy spodoba się;)

Justys daj znac jak sie im podoba ;) wyglada na solidna ;) 

Fajne sa takie zabawki ale jednak sporo miejsca zabieraja, ale urok skradaja nie tylko dzieciom ale i rodzicom;)

Kuchnia dla chłopaków? Fajnie :D może będą z nich jacyś kucharze w przyszłości :D

Justys super :) daj znac czy prezent się spodobał i sie bawią :)

Śliczna ta kuchnia :) U nas by starszy syn był zachwycony bo lubi babci w kuchni pomagać :) Już się zastanawiałam nad kuchnią błotną bo w ogrodzie sporo miejsca jest.

Waży 17kg i chłopcy raczej nie będą w stanie jej przemieszczać;) syn lubi pomagać w kuchni i w żłobku też lubi bawić się kuchnia.  Niech uczą się,  a żony będą miały lżej;) syn nawet ostatnio udawal, że coś gotuje i tak.zastanawialam.sie czy słyszał o niespodziance;) narazie jest schowana he

No jak facet potrafi odnalezc się w kuchni to super sprawa :) 

Justys to taki na fajny prezent chłopcom zrobiliście skoro wykazują takie zainteresowanie do gotowania. Ciekawe czy w przyszłości coś z tego będzie hehe

Oby ahhaha

U nas jest kuchnia i to świetny pomysł na prezent!

Młodszy jeszcze zapozna się:D starszy to mój pomocnik w gotowaniu :D fajnie jeżeli chłopcy,  a później partnerzy czy mężowie lubią gotować;) wydaje mi się,  że przynajmniej ich kobiety będą miały z nimi łatwiej;) mama kiedyś mówiła,  że mając 7lat musiała gotować obiady kiedy ja bałabym się w tym wieku dopuścić syna do samodzielnego gotowania ;)

Zdecydowanie drewniane :) I kuchnia rzeczywiście wymiata :) córka ma dodatkowo jeszcze domek dla lalek drewniany z drewnianymi mebelkami i też już któryś rok nic się z tym nie dzieje. 

Domek tez mamy po starszej cprce q stanie idealnym byl do czasu gdy mlodsza sie nie dorwala;) mebelki drewniane schowałam na czas kiedy bedzie starsza a zastapilam plastikowymi bardziej masywnymi takimi nie do zdarcia;)

Mnie ostatnio tylko zdziwiło, że zabawki do kąpieli niektóre zatrzymują wode i gniją w środku i nawet o tym nie wiemy. 

miła Jagoda to prawda :/ Dlatego najlepsze są z dużymi otworami na wylot wody :)

My mamy dużo właśnie tych gumowych do kąpieli ale nie daje im do wody. Kiedyś mieli jedną i to co się w środku zrodziło przeraziło mnie. I chyba nie ma sposobu na zapobieganiu temu. Suszyliśmy po każdej kąpieli a i tak woda gdzieś tam zostawała 

tak to jest straszne co się robi w środku, i to wszystko jest okropne i śmierdzące, ja jak to zobaczyłam to wszystko wyrzuciłam 

To prawda kiedys mielismy podobnie z zabawkami z rossmana ;/ ale jakis czas temu fajne utrafilam w actionie ktore maja zalepiona dziurke i poprostu taka zabawka ktora sie nienapelnia woda ;) super bo wiem ze jest bezpieczna a wewnatrz nie ma namnażanego syfu;)