Zabawki drewniane czy nowoczesne?

Zabawki uczące to super sprawa dla dzieci

Dokładnie :slight_smile:

Hmm myślę że fajnie jak dziecko ma takie i takie wszystko z umiarem

Tak aż za bardzo czasami. Koleżanki córka ma 6 lat i w zeszłym tygodniu bawiła się z moim małym w lekarza. Mój był pacjentem :rofl::rofl: dzisiaj się przewrócił na jakiś kamyk czy coś idelikatnie rozciął palca. Zobaczył krew przybiegł do mnie mówi ,maaaaamaaaa jedziemy ijo ijo do pani doktor neli mam ziazia, myślałam że padnę :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Dobrze zapamiętał zabawę w lekarza :smile:

2 polubienia

No on jest przesłodki :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

To jest taki bajerant :rofl::rofl: do ciotki przyjdzie przytuli i powie tofam ciocię :rofl::rofl: córka nauczyła go oczko puszczać i on robi przy tym taka śmieszną minę. Faktycznie jest taki słodziak ale do obcych bab w domu całkiem inny :rofl::rofl::rofl: nie wiem co z niego wyrośnie już się boję

Mały bajerant :face_with_hand_over_mouth:

Słodko. A ile ma.lat?

Hahaha, no niezły z niego zawodnik już teraz :smile:

2 lata i 2 miesiące :rofl::rofl::sunglasses:

Bardzo chciałam, żeby syn bawił się głównie drewnianymi zabawkami. Ale mamy też nowoczesne, interaktywne i jednak syn jest nimi bardziej zainteresowany.

To nic złego , nie ma co się zafiksowywać na czymś

2 polubienia

Ja też byłam zdania, że nie będzie u nas zabawek interaktywnych, a mimo wszystko są :rofl: fakt że córka często wybiera inne, ale te też przykuwają jej uwagę

Hmmm… u nas są i takie i takie zabawki, drewniane są fajne, ale te z dźwiękiem też potrafią go zająć na chwilę więc nie zamykamy się na daną kategorię

U nas te grające świetnie sprawdzają się na podróże. Mały już niestety nie chce przesypiać nam całej drogi :sweat_smile: więc trzeba go mocno zabawiać

U nas to samo, młoda nie lubi spać w aucie ale jej się nudzi po chwili. Super sprawdza nam się panda z różnymi dźwiękami albo żaba z gryzakami.
Na codzień ma różne zabawki od drewnianych i materiałowych po takie interaktywne. Zawsze jednak staramy się je jej rotować by się nie znudziły. Mimo to nogi od stołu i krzeseł, przedłużacze,kable i nasze kapcie i skarpetki najlepsze i najciekawsze :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

Te z dzwiekiem lepiej jednak w mniejszej ilosci

Dla tego nie ma co wydawac zbyt duzo pieniedzy na zabawki :stuck_out_tongue_winking_eye:

U nas też! Zbawienie w trasie :rofl: chociaż u nas też super działa włączenie muzyki, ale muszą być piosenki dziecięce