A moja to wszystko za wannę wyrzuca
Aneczka to pewnie masz trochę sprzątania :) ?
Mop stoi zawsze w gotowości xd
Ja też muszę przenieść się z kąpielami do łazienki bo wszystko wokół zaczyna być mokre :)
Mojemu to nawet klocki do kąpieli pasują.Ja swojego już długo kąpie w łazience.Do dużej wanny wkładam jego małą wanienkę i tak się kąpie ;)
Moniczka ja też muszę tak robić już mam dość wynoszenia tej ciężkiej wanienki po kąpieli.
Moniczka też tak robię ale jak córeczka zacznie szaleć w wodzie to i tak podłoga mokra. To rękoma stuka w wodę to zabawki wyrzuca.
Piankowe puzzle polecam
Piankowych puzzli do kąpieli bym nie zabrała.Kilka piłeczek też świetnie się sprawdza taka zabawa w wodzie.
Pianka nasiąknie i będzie śmierdziała jak nie doschnie, też nie polecam
Są specjalne puzzle do kąpieli przecież
Aneczka są ale ostatnio takie oglądalam i są strasznie drogie.
Ja bym nie kupiła, według mnie to zbędny wydatek.Mozna dużo innych zabawek zabrać do kąpieli ;)
Karolinahch ja widziałam jakiś czasy temu w Biedronce za 25 zl
Moja córeczka nie jest zainteresowana zabawkami, wczoraj próbowałam i nic. Więc na razie nie będę jej dawała. Lepsza zabawa to chlapanie :)
Karolinach,na tym etapie zdecydowanie wystarczy chlapanie.Na zabawki jeszcze przyjdzie czas ;) I nas było identyfikacji.Radość z samej wody była ogromna.Całą rodzinką żeśmy się nie raz uśmiali.
Moja jak usiadła to najpierw właśnie chlapanie cieszyło a później już zabawki.
Pewnie będzie tak jak mówicie, z czasem zabawa w wodzie jej się spodoba :) a na razie niech sobie chlapie :)
Karolina jeszcze przyjedzie etap że zacznie się interesować zabawkami podczas kąpieli , mój na początku cieszył się bo chlapał , teraz czasem wystarczy samo wiaderko i jest frajda . Puzzle ok jak jest wanna my dostaliśmy takie karty do wody przyklejają się robi się obrazek ale jakoś szału nie ma . Najważniejsze żeby zabawki były bez dziur bo nie zawsze woda wyleci . My mamy takie zwierzątka bez dziur a po dotknięciu wody świeca
Karolina pluskanie się woda też fajans zabawa..moja mimo że ma zabawki to chlapie się w wodzie. Zwłaszcza jak powrzuca zabawki do orgaizerka i ma.cala wannę dla siebie