Zabawki do kąpieli

Ja mam gumowe rybki. Można zasysać nimi wodę i pryskać xD dzis uzyte pierwszy raz bo coraz lepiej siedzi  :)

Zastanawiam się nad kupnem takich zabawek dla dziecka do kąpieli: https://allegro.pl/oferta/zestaw-do-kapieli-sitko-gumowe-zwierzatka-za2078-8601767885 Myślicie, że to dobry pomysł?

Matildi my już takich nie używamy bo mają dziurki przez które woda dostaje się do srodka a co za tym idzie nie da się dokładnie wysuszyć i czasem pleśń się może pojawić 

Dziurkę  można powiększyć  wtedy łatwiej wyleci woda. Ja dla mnie są ok. Jak się dobrze powyciska to nie powinno nic tam się wylegnąć  :) kilka kropel wyparuje. A przed wsadzeniem dziecku do wody można wypłukac w zlewie i też zassac wodę.

U nas sprawdzają się łódki z canpol babies - są świetne bo lekkie, unoszą się na wodzie, łatwe w czyszczeniu i mają ładne kolory. Córka uwielbia tez piankowe literki i zwierzątkaz uważam ze za duO zabawek też szkodzi bo dziecko nie skupia się ba kąpieli. Córka tez wybrała samodzielnie wzór gąbki :)

MamamałejMajki ja zakleilam klejem.na gorąco 

O to dobry pomysl

U nas ostatnio szał robi butelka po napoju z ustnikiem, mąż robi fontanny nią jak ściska to woda pod ciśnieniem wypływa do góry i jest mnóstwo smiechu

O fajnie. Dzieci to się cieszą ze wszystkiego  :)

My mamy konewkę taką zabawkę to córeczka się cieszy jak woda się z niej wylewa 

Kubeczki z dziurkami, konewka to też hicior

My jeszcze nie mamy za dużo. Dopiero uczy się siadać 

My mamy wiaderko z piaskownicy i takie miseczki z dziurkami , kilka takich gumowych zabawek że jak wrzuci się je do wody to świeca . Nie kupuje natomiast tych z dziurami bo zbiera się woda i nie da się całkowicie wypsikac a woda też się psuje jak dłużej stoi . Mamy też taki fajny organizer tam wrzucam zabawki i ociekają po kąpieli 

Ostatnio widziałam takie rakiety kosmiczne w lidlu, ciekawa jestem czy to fajne było, bo mój syn uwielbia rakiety... tylko nie miałam pomysłu jak to działa 

Pati też mam organizer na zabawki do kąpieli. 

Gdzie kupic taki organizer ?

My mamy wiadereczko do kąpieli, synek śmieje się na ich widok :D

Mamamalejmajki ja kupiłam na allegro coś takiego :)

https://allegro.pl/oferta/babyono-organizer-na-zabawki-kapielowe-do-wanny-sz-7211263564

MamaMalejMajki.ja zamowilam z aliexpress

Ale jakoś czas temu nawet był w biedze z puzzlami do kąpieli 

Mojemu ostatnio wszystko w kąpieli pasuje , wszystko co jest możliwe to topi w wannie . Bardzo lubi kąpiele ;)