Zabawki do kąpieli

Chyba nie ma takiej zabawki do wody z którą dziecko nie lubiałoby się bawić w wodzie

No grających to ja bym nie pozwoliła wziąć do wody

Aneczka to chyba oczywiste

Synus raz dostał do wody taka zabawkę kraba była bardzo fajna ale dość szybko zaszła brudem gdzie już ciężko było to wyczyścić i koniec końców musiałam wyrzucić bo jednak to było skupisko bakterii. Sprawdziły się natomiast zwykle kolorowe plastikowe kubeczki i synek bierze ze sobą teraz do kąpieli małe samochodziki resoraki. 

Patrycja mój też samochody zabiera do wanny hihi

To u nas samochodzików nigdy nie było przy kąpieli. Za to synek ostatnio ma fazę na Kena, tego do Barbie i za każdym razem się z nim kąpie.

A próbowaliście zakleić dziurki tych zabawek żeby woda się nie dostawała?

Aneczka jakie dziurki? W których zabawkach? W małych samochodzikach? Raczej nie realne 

Patrycja chodzi mi o zabawki do kąpieli 

Aneczka czyli np. w kaczuszkach? Ja nigdy nie zaklejałam i po jakimś czasie kiedy ta woda tam zostawała zaczynała śmierdziec. 

Patrycja tak chodzi o kaczuszki i inne zabawki. Żeby woda nie napływała do nich. Bo tak jak mówisz mogą śmierdzieć albo pleśń narosnąć. Więc szukam sposobu. Tylko nie wiem czy klej na gorąco się nada  

Aneczka myślę, że jeżeli dziura już jest to mimo, że ją zakleisz i tak woda dostanie się do środka :/

Aneczka najlepszym sposobem będzie kupno nowych :D

Karolina narazie zakleilam klejem.na gorąco jak ściskam mocno bąbelki nie wylatują więc woda nie powinna się dostawać do nich 

Aneczka i jak tam klej na gorąco daje radę? 

Patrycja narazie jakoś daje radę. Zobaczymy za jakiś czas ;)

4latka myślę ze kredki do malowania w wodzie :D 

To fajne są i puzzle do kąpieli :)

Syn ma 3 lata i najbardziej lubi kąpać się ze swoimi samochodami. Lubi też mus, który zmienia kolor wody. :)

Panna Xoanna mój syn też najbardziej do kąpieli lubi samochodziki :D