Zabawki do 6 miesiąca życia

Ale to wtedy nie można kupować w aplikacji która mam ściągnięta , tylko przez ich aplikację ? Bo nie ogarniam tego na tel

A na jakiej zasadzie działa ten LetyShop? Z nazwą się spotkałam ale nigdy nie używałam

@magdallenka08971 no pewnie, warto :smiling_face: zawsze się na jakieś drobne wydatki nazbiera :smiling_face_with_three_hearts: tak jak pisze @kalusia161 tez wypłacam większą kwotę jak nazbieram tzn. Wypłacałam dopiero dwa razy po 100 zł :smiling_face: ale już znowu mam do wypłaty stówkę :wink: bo też kupuję dużo online

@magdallenka08971 @Michaska trzaba zainstalowac aplikację LetyShops. Wchodzi sie w aplikację. Wyszukuje sklep i klika i Lety przekieruję do danego sklepu. Robiny normalniej zakuoy plaximy i cashbaxk sie naliczy. Bodajze do 48h. Mi przychodzi email z informaxja o nowym cashbacku. Jest tez w apce informacja.
Tylko jak sie wyjdzie raz z zakupow to trzsba od nowa pezez Lety zeby ten cashback ske naliczyl.

Jakby Ktos mial oxhote podsylam link. Jak ktos sie przez niego zattejsteruje to obie strony moga zyskac 10zl :slight_smile:

1 polubienie

Oo nie wiedziałam o tej stronie. Ale u mnie w banku też jest opcja, że jak się wejdzie przez stronę banku to się dostaje kilka % zwrotu za zakupy

Czyli to taka aplikacja co zbiera różne sklepy.

No u mnie w banku jest tak że są rabaty jak się coś kupi w danym sklepie czy stacji a potem do 90 dni robią zwrot na dany procent na przykład

Slyszalam kiedys o tej apce nawet sciganelam i nie moglam jej jakos ogarnac :see_no_evil::rofl:

Ja wyplacilam od 2022 roku już 2500zl :slight_smile: i to za nic… tylko za ro ze robie zakuoy, które i tak bym zrobiła.
Trzeba tylko byc cierpliwym.

1 polubienie

No to nieźle faktycznie

To super kwota :wink: ja rzadko robie zalupy online :confused:

No ale to się kupuje przez ich aplikację ? Bo ścignęłam a do każdego sklepu muszę się logować a nie moge w swojej aplikacji i na przykład na sklepie Sinsay są większe rabaty a tam mi tego nie naliczyło . Ale kwota faktycznie wysoka cisie zwróciła

Wow a ja się jaram moimi 200zl a Ty już porządną sumę uzbierałaś :star_struck: czasami zapominalam przez to kupować to jak widziałam że jest duży % to anulowywałam zamówienie żeby przez lety kupić :see_no_evil: mężowi na komputerze włączyłam wtyczkę bo też dużo straciliśmy jak kupuje na allegro

1 polubienie

Mnie po prostu lety przenosi do danego sklepu.
Rabaty ze sklepu nigdy mi się przez lety nke zmienialy. Bo niby czemu milyby się zmienic.

A ja mam już ponad 1200 punktów w Sinsay i będę mogła już wymienić je na kupon -50 zł za wydane 100 zł

2 polubienia

Ja wlasnie ostatnio wymienilam. Kupilam dzieciakom troxhę ubranek z promocji

To w Millenium właśnie tak jest

No to ja się na tym nie znam :confused:

@Michaska super mają tą akcję z kuponami :heart: chociaż mi ostatnio przepadło trochę punktów a nie zauważyłam wcześniej info że przepadną :thinking:

To ja mawer nie wiedziałam, że przepadają

Tak mają ważność nawet jak nie wymienisz na kupony