Ale to wtedy nie można kupować w aplikacji która mam ściągnięta , tylko przez ich aplikację ? Bo nie ogarniam tego na tel
A na jakiej zasadzie działa ten LetyShop? Z nazwą się spotkałam ale nigdy nie używałam
@magdallenka08971 no pewnie, warto
zawsze się na jakieś drobne wydatki nazbiera
tak jak pisze @kalusia161 tez wypłacam większą kwotę jak nazbieram tzn. Wypłacałam dopiero dwa razy po 100 zł
ale już znowu mam do wypłaty stówkę
bo też kupuję dużo online
@magdallenka08971 @Michaska trzaba zainstalowac aplikację LetyShops. Wchodzi sie w aplikację. Wyszukuje sklep i klika i Lety przekieruję do danego sklepu. Robiny normalniej zakuoy plaximy i cashbaxk sie naliczy. Bodajze do 48h. Mi przychodzi email z informaxja o nowym cashbacku. Jest tez w apce informacja.
Tylko jak sie wyjdzie raz z zakupow to trzsba od nowa pezez Lety zeby ten cashback ske naliczyl.
Jakby Ktos mial oxhote podsylam link. Jak ktos sie przez niego zattejsteruje to obie strony moga zyskac 10zl ![]()
Oo nie wiedziałam o tej stronie. Ale u mnie w banku też jest opcja, że jak się wejdzie przez stronę banku to się dostaje kilka % zwrotu za zakupy
Czyli to taka aplikacja co zbiera różne sklepy.
No u mnie w banku jest tak że są rabaty jak się coś kupi w danym sklepie czy stacji a potem do 90 dni robią zwrot na dany procent na przykład
Slyszalam kiedys o tej apce nawet sciganelam i nie moglam jej jakos ogarnac ![]()
![]()
Ja wyplacilam od 2022 roku już 2500zl
i to za nic… tylko za ro ze robie zakuoy, które i tak bym zrobiła.
Trzeba tylko byc cierpliwym.
No to nieźle faktycznie
To super kwota
ja rzadko robie zalupy online ![]()
No ale to się kupuje przez ich aplikację ? Bo ścignęłam a do każdego sklepu muszę się logować a nie moge w swojej aplikacji i na przykład na sklepie Sinsay są większe rabaty a tam mi tego nie naliczyło . Ale kwota faktycznie wysoka cisie zwróciła
Wow a ja się jaram moimi 200zl a Ty już porządną sumę uzbierałaś
czasami zapominalam przez to kupować to jak widziałam że jest duży % to anulowywałam zamówienie żeby przez lety kupić
mężowi na komputerze włączyłam wtyczkę bo też dużo straciliśmy jak kupuje na allegro
Mnie po prostu lety przenosi do danego sklepu.
Rabaty ze sklepu nigdy mi się przez lety nke zmienialy. Bo niby czemu milyby się zmienic.
A ja mam już ponad 1200 punktów w Sinsay i będę mogła już wymienić je na kupon -50 zł za wydane 100 zł
Ja wlasnie ostatnio wymienilam. Kupilam dzieciakom troxhę ubranek z promocji
To w Millenium właśnie tak jest
No to ja się na tym nie znam ![]()
@Michaska super mają tą akcję z kuponami
chociaż mi ostatnio przepadło trochę punktów a nie zauważyłam wcześniej info że przepadną ![]()
To ja mawer nie wiedziałam, że przepadają
Tak mają ważność nawet jak nie wymienisz na kupony