Zabawki do 6 miesiąca życia

Sinsay ma wiele promocji ale też ma dość duży asortyment który jest ciągle rozbudowywane. Ja lubię kupować tam rzeczy do domu, dla dziecka czy czasem dla siebie :upside_down_face:

Też lubię , dobrze mają zrobioną tą apke

Ja teraz bardzo dużo ubrań w Sinsay kupuje dla siebie- w ciuchy sprzed ciąży się nie mieszczę, ciążowe za duże więc musiałam wymienić garderobę. W Sinsay wychodzi spoko cenowo, a jak niedługo będą ciuchy za duże to nie będzie mi szkoda wydanych pieniędzy. Ostatnio sporo kupiłam przez apke z telefonu męża - jest 25% dla nowych klientów :joy:

Ja również buszuje w apce Sinsay i 90% zakupów robię przez apke. Nie mam czasu na shoppingi akurat w tym sklepie wolę mieć przejrzysty wybór z apki a w sklepie często nie znajdę tych rzeczy. Chociaż często są wyprzedaże większe niż na stronie , przypadkiem nieraz skorzystałam :grinning: dla pierwszej córki bardzo dużo kupowałam ciuszków , a przy bliźniakach jakoś nie mogłam trafić na fajne rzeczy, wszystko takie cienkie :roll_eyes:
Sama też się tam ubieram i rzeczy do domu też mają super. Takie drugie Pepco :star_struck:

1 polubienie

Dokladnie zauwazylam ze w apce sa fajniejsze ciuchy niz na sklepie, ogolnie w moim sinsay slaby wybor dla starszej dziewczynki , a w apce jest tego duzo :slight_smile:

2 polubienia

Spinnery są super! Gdyby kiedyś któreś z was przyszło do głowy żeby naklejać je na czoło - to z doświadczenie nie polecam bo potem zostaniecie z taką malinką na czole :sweat_smile::sweat_smile::grinning:

1 polubienie

Ale za to jaką frajdę ma dziecko :joy:

@ewelkar899_wp.pl Dokladnie! Online jest dużo większy wybór :heart: ale stacjonarnie jest taniej na wyprzedażach, ja czasami jak coś kupię zerkam ile online to bardzo często jest drożej :money_with_wings: ale jednak wolę zamawiać niż kupować stacjonarnie :joy: bo ja x tych co nie lubią robić zakupów :joy:

Haha! :sweat_smile: Ja ostatnio w samochodzie to robiłam, żeby syn nie zasnął :sweat_smile: udało się i malinki nie było

Bo z Sinsay to jest tak że nie każdy sklep ma dział dziecięcy i z artykułami do domu. A nawet jak te działy są to mają tylko konkretne rzeczy.

Ja zamawiam przez apke i odbieram w sklepie stacjonarnym bo wtedy jest dodatkowe 100 pkt a ja zbieram punkty by wymieniać je na kupony zniżkowe.

Jednak czasem w sklepach stacjonarnych jest coś taniej niż w aplikacji :upside_down_face: a czasem jest na odwrót. W apce też można sprawdzić dostępność danej rzeczy w sklepie stacjonarnym co jest fajne.

Ja bardzo dużo rzeczy tak kupuje. Od ubranek przed rzeczy do domu głównie kuchennych aż po akcesoria niemowlęce :face_with_hand_over_mouth::upside_down_face:

Ja tez lubię kupować pezez.apke Sinsay.
Odbiór osobisty nie wchodzi w grę bo mam 26km najbliższy.
Ale tez kupuje pezez apikacje LetyShops. I zawsze jakiś dodatkowy zwrot.

2 polubienia

I dużo rzeczy których nie ma na sklepie :smiley: a wgl do domu i ładnie mają to pokazane :smiley:

1 polubienie

@kalusia161 tez korzystam z apki LetyShops, super sprawa :smiling_face_with_three_hearts: akurat Sinsay ma duży cashback to zawsze coś wpadnie do portfela :money_with_wings:

Dokładnie. Wczoraj robilam wlasnie na Sinsay zakupy. Mialam kupon na 50zl za punkty. Zwrot na Lety prawie 16zl. Takze zaoszczędzone 66zl :heart:

Ogólnie z LetyShops warto korzystać. Ja tak wyplacam po 50/70 zl. Intak mąż stwierdzil że jakby to podsyniwać to sporo pieniążków do Nas wróciło. Czesto te zwroty sa podwyzszane. No ale My ogólnie bardzo dużo zakupów robimj online

Ja właśnie punktow by wymienić na kupon za 50 zł ale jeszcze nie wiem co kupić :upside_down_face:

Oo muszę znowu sobie to ściągnąć, bo miałam kiedyś ale usnęłam i całkiem o tym zapomniałam a chce zrobić jakieś zamówienie akurat na Sinsay .

2 polubienia

A ja dziś poszłam do Kika i były promocje na jakieś zabawki to podkupiłam małemu za 8 i 16 złotych :grin::face_with_peeking_eye:

Jeśli piszesz o LetyShops to naprawdę warro jak pisalam wyzej.

Mi się uzbierało 200zl i nie wypłacalam jeszcze a chciałam przeznaczyć na jakiś wyjątkowy cel , tylko nie wiem jaki :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Super:)

A moze na coś relakusjacego dla siebie ?