Mata , do tego zabawki z lusterkiem , skip hop przyczółka była genialna ![]()
Ooo rodzeństwo starsze to zawsze najbardziej dzieci zaciekawia . Nie wiem jak to jest ale moja mała jak widzi brata to aż dzika jest ![]()
![]()
Z Kiwaczka będziecie zadowoleni
bo ma przyjemne dźwięki, melodyki i jak się go buja to reaguje takim delikatnym zagadywaniem, nie jest za głośny
bo początkowo bałam się go odpalić jak go dostaliśmy, bo wyobraziłam sobie te głośne, krzyczące dźwięki z zabawek, ale mimo się zaskoczyłam
i ogólnie śmiesznie bo jak gada, to macha w międzyczasie tymi swoimi skrzydłami, że mój synek specjalnie główkę pod nie podkładał żeby go smyrały po twarzy ![]()
![]()
![]()
I fajnie , oby zawsze byli za sobą ![]()
@SzczesliwaMami @Kiniawes tak kusicie, że za jakiś czas też kupię tego Kiwaczka ![]()
![]()
U nas właśnie nastał czas że wylałam wodę z maty wodnej
już się nie interesuje nią ![]()
Jeszcze mialam wam dodac 1 zabawke , kupilismy ja w lidlu , ale nie mam metki ,bo maz.rozbroil
mega zajmuje mała , bo te elementy mozna obracac w kolo , czerwony przycisk piszczy
U nas super się okazało pianino z Fisher price i spinner z pepco przyczepiony do lusterka, sowa bańka wstańka, harmonijka z kontrastowymi obrazkami, chodzące zabawki typu osmironicaz winfun
Byly kiedys takie super spinery w pepco dla dzieci z przyssawką , ale wtedy jeszcze nie myslalam o kupowaniu zabawek , bo bylam przed potwierdzeniem . Teraz mysle , ze malej by sie spodobal
@Michaska super ten wiatraczek 🩵
Też myślę o nim , żeby kupić siostrzenicy ![]()
@mamamalwi1 ja to nazywam wiatraczkiem ale to właśnie się nazywa spinner jak słusznie zauważyła @JoannaMP Mi to mama kupiła w Pepco i cały czas uważmy
To ma przystawkę i ja to przyklejałam do szafek kuchennych i maluch sobie siadał i kręcił tym …. Teraz już nie przyklejam tam bo się nicpoń nauczył za jego pomocą otwierać szafkę
O widzisz to dokladnie ten sam o ktorym myslalam , no super on jest zazdroszcze
u nas juz nie ma niestety , ale moze uda sje znalezc cos podobnego
Kiedyś widziałam w Sinsay
O dobrze , ze mowisz , zwroce uwage przy nastepnych zakupach . Dzieki
Ja lubię na Sinsay kupować przez aplikację ![]()
@magdallenka08971 ja też, teraz jest bardzo dużo produktów na wyprzedaży ![]()
![]()
Ja się jutro wybieram do Sinsay
mam też punkty więc kto wie może wymienię na jakiś kupon zniżkowy
Ja w sumie tylko raz zmawialam , ale fakt wybor maja przez apke ogromny