Zabawki do 6 miesiąca życia

Rozumiem że tak zrobiłaś :crazy_face::face_with_hand_over_mouth::rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Ja używam Lety jak mi się przypomni. Ktoś kiedy polecił tu na forum, chyba @Mom_of_3 jeśli się nie mylę, chociaż różnie może z moją pamięcią być :cry::joy:
Ale już mam ponad 100 uzbierane, zostawiam, kiedyś wypłacę, jak uzbiera się większa kwota :sweat_smile:

Była w poniedzialek w Pepco u teściowej i były różne te spinnery

1 polubienie

O dzieki , ze o mnie pamietalas , musze znowu zajsc , bo ostatanio u mnie jeszcze nie bylo :see_no_evil:

1 polubienie

Ja jakoś nie znam się na tym , ściągnęłam i dalej nie wiem o co chodzi nie mogę w aplikacji tego robić .

1 polubienie

Ooo muszę wejść i zobaczyć czy są u mnie

1 polubienie

Teraz te spinery często mi się w reklamach wyświetlają :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Ale są fajne, mój maluch się bawi nimi i kręci i wciska

@Michaska @Mama.urwisa a nakleiliście na czoło? :face_with_hand_over_mouth::face_with_peeking_eye:

Ja tak :joy: na krótko więc śladu na czole nie było :joy:

1 polubienie

Niestety się nie da :joy:

O u nas w pepco też tego pełno :slightly_frowning_face:

1 polubienie

Tak, z własnego doświadczenia ostrzegam :sweat_smile::sweat_smile:

Ja naklejałam! :joy:ale też nie na długo. U nas największa furorę robiły, jak były naklejone na szybę :joy:

Nie, ja jeszcze go nie kupiłam :joy::face_with_hand_over_mouth:

Ale fajne! :star_struck: Ja ostatnio szukałam ale w moim Pepco nie było :face_holding_back_tears:

1 polubienie

Najlepiej zaobserwować, co interesuje dziecko w jego otoczeniu – zdziwisz się, ale zabawki są prawie niepotrzebne. U nas hitem okazała się plastikowa butelka wypełniona do połowy wodą z dodatkiem brokatu. Najlepsza jest taka 1,5 l, żeby służyła dziecku jako podparcie dla rączek

1 polubienie

U nas buteleczki przezroczyste po tabletkach wypełnione ryżem, makaronem czy rekinami też robiły robotę :heart:

Grzechotki, gryzaki, sensoryczne zabawki, i karty z różnymi obrazkami- u nas najlepiej się sprawdziło :smiling_face:

1 polubienie

O tak myślę, że to top wśród zabawek maluchów :wink: