Rozumiem że tak zrobiłaś ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja używam Lety jak mi się przypomni. Ktoś kiedy polecił tu na forum, chyba @Mom_of_3 jeśli się nie mylę, chociaż różnie może z moją pamięcią być ![]()
![]()
Ale już mam ponad 100 uzbierane, zostawiam, kiedyś wypłacę, jak uzbiera się większa kwota ![]()
O dzieki , ze o mnie pamietalas , musze znowu zajsc , bo ostatanio u mnie jeszcze nie bylo ![]()
Ja jakoś nie znam się na tym , ściągnęłam i dalej nie wiem o co chodzi nie mogę w aplikacji tego robić .
Ooo muszę wejść i zobaczyć czy są u mnie
Teraz te spinery często mi się w reklamach wyświetlają ![]()
![]()
Ale są fajne, mój maluch się bawi nimi i kręci i wciska
@Michaska @Mama.urwisa a nakleiliście na czoło? ![]()
![]()
Ja tak
na krótko więc śladu na czole nie było ![]()
Niestety się nie da ![]()
O u nas w pepco też tego pełno ![]()
Tak, z własnego doświadczenia ostrzegam ![]()
![]()
Ja naklejałam!
ale też nie na długo. U nas największa furorę robiły, jak były naklejone na szybę ![]()
Nie, ja jeszcze go nie kupiłam ![]()
![]()
Ale fajne!
Ja ostatnio szukałam ale w moim Pepco nie było ![]()
Najlepiej zaobserwować, co interesuje dziecko w jego otoczeniu – zdziwisz się, ale zabawki są prawie niepotrzebne. U nas hitem okazała się plastikowa butelka wypełniona do połowy wodą z dodatkiem brokatu. Najlepsza jest taka 1,5 l, żeby służyła dziecku jako podparcie dla rączek
U nas buteleczki przezroczyste po tabletkach wypełnione ryżem, makaronem czy rekinami też robiły robotę ![]()
Grzechotki, gryzaki, sensoryczne zabawki, i karty z różnymi obrazkami- u nas najlepiej się sprawdziło ![]()
O tak myślę, że to top wśród zabawek maluchów ![]()