Aniska dokładnie bez dziurek i nie byłoby problemu:D
No to jaka kupić aby jej nie miały właśnie?
Widziałam że nawet te klocki silikonowe dają do kąpieli one też mają dziurkę
Monia mi się zdazylo dostac taki komplet w sklepie za 1zl tam pelno badziewia ale tam były takie gumowe kaczuszki cała rodzina;) i one były bez dziurek ;)
Moze Lovi podchwyci temat i zrobi takie gumiaczki do kąpieli bez dziurek ;) fajne by były takie postacie ze smoczkow ;)
Hipopotamki, baranki, taki komplet byłby;) No no wyzwanie by mieli a i chętnych tez nie malo;)
Oj Aniska pomysł dobry, i do wykorzystania 😉
Aniska to prędzej do Canpolu :D Lovi to wyższa półka. :) Chociaż kiedyś widziałam jakieś super kaczuszki do wody mega drogie, nie pamiętam firmy ale pewnie też widziałyście :)
Mała Zołza nie rzuciły mi się w oczy?
Ewcia no właśnie wyzsza półka bo tutaj chodzi o gumiaczki in niz wszystkie bez dziurek ;)
A tez przecież można zrobić gryzaczki z funkcją późniejsza do kąpieli;)
Aniska w sumie racja.
Idziemka poszukałam ich i już nie wiem... pamiętam, że to kaczka z koroną była i mi się mega droga wydawała a znalazłam jedynie z Lullalove za ok 40 zł, to nie wiem...chyba nie to widziałam.
Tak, to był by świetny pomysł :)
Haha gdzie baranek do wody :D
Monia a czemu nie?
Oj tam Monia czepiasz się;) baranek Shoun tez wszedzie wchodzil ;)
Nie kojarzy mi się baran z wodą po prostu powinny bycjskies delfinki coś w tym stylu :D
Hehe no właśnie nisza na rynku ;)
Moja najbardziej lubi mamy taką żabkę i kraba. Pluska je, tak puka. A tylko jak chce ją wyciągnąć z wanny to taki ryk :D
Monia my chyba dostalismy taką o której piszesz;) też jakies banieczki puszcza do wanny z dżwiekiem i tez mozna dokupić kraba z kolekcji ale na razie jeszcze za mała wiec musi dorosnąc do tego;)
Aniska fajne to ale szybko się psuje;/ ja kupiłam mojej siostrzenicy i długo się nie nacieszyła bańkami;/
Czyli zabawka na chwilę;( No zobaczymy jak się sprawdzi
Zależy jak się używa to też ma znaczenie :)
Moze I tak ;) zobaczymy jak się u nas sprawdzi ale to dopiero jak mala przejdzie do dużej wanny to jeszcze sporo czasu przed nami ;)