Zabawka na roczek za gr z rossmnna

Czy u Was w rosmanie też był taki problem, że nie da się odebrać tego "prezentu"? Byłam dziś na 3 już zakupach od dostania email i nic. Pani mówi, że niestety nie mają tych zabawek... Czy mogę zamówić odbiór w sklepie zakupów raze z tą zabawka? 

Ja się zgapilam co do odebrania

Ale na Facebooku mają stronę i odpowiadają na pytania dotyczące tych prezentów:) może warto poszukać i dowiedzieć się od nich co w takim przypadku

Waltornistka16@gmail.com nie mieliśmy tego problemu. Powiedzieli że mam wziąć z półki a przy kasie policzyli i wyszło za grosz. Ale to było w 2019 roku 

A co to za zabawka?

Mamą być

Są to zabawki do kąpieli z firmy babydrem. Jeśli się nie mylę są tam 4 sztuki gumowych zwierzątek. 

aneczkaa006

No właśnie u nas na półkach niestety brak. A jak pytam to nie mają, już kolejny raz. 

Karolina.kieller@onet.pl

Dziękuję za odpowiedź, zaraz poszukam i dowiem się więcej. Pozdrawiam 😊

Waltornistka16@gmail.com a nie masz innego Rossmana w pobliżu? Może w aplikacji sprawdź gdzie są dostępne

Woltornistka dokładnie te zabawki do odebrania.

Ja proponuje iść do kierowniczki i niech zamowi.wszydtko się da załatwić.mozna jeszcze mail do nich wysłać.napisac jaki sklep i opisać syruacje

Mi też pani kierownik

zamawiała bo nie mieli na na sklepie;)) to bo jakiś czas temu 

Dziewczyny któraś z was miała problem może z ta loteria w rosmanie ? Ja zrobiłam zakupy za 250 zł zeskanowałam aplikacje przy kasie i mi nie wyskakuje żadna loteria ....

Na odbiór zawsze jest jakiś czas myślę że też powinni za jakiś czas dostarczyć bo nie wierzę że już ich nie będzie u nich na stanie 

Waltornistka ja odbierałam w zeszłym roku ale dostałam maila najpierw, że na roczek mogę odebrać taki prezent i był tam wyznaczony termin do kiedy. W sklepie brałam normalnie z półki i przy kasie naliczyło 1 gr. To 4 gumowe zwierzątka.

Może zajrzyj w aplikacji czy w którymś sklepie w pobliżu są dostępne?

Ewabrz właśnie też proponowałam żeby zobaczyła gdzie są dostępne

nati pisz do nich od razu,ktoś tez juz miała taka sytuacje-czytałam na fb...mi akurat sie od razu wyświetlało ale nie mam szczescia

aneczkaa006 niestety do innego rossmanna mam 13 km, a to już 30 min jazdy, a ja nie mam samochodu więc też ciężej. A ram też ponoć muszę zamawiać. Ale już zamówiłam zakupy z dostawą do domu i akurat dostałam je właśnie w tym zamówieniu. ☺️

Kochane, dziękuję Wam za odpowiedzi rady i pomoc. Już zamówiłam paczkę do domu i w niej otrzymałam te zabawki. ☺️

Waltornistka16@gmail.com to super że się udało 

Waltornistka to super ze dostałaś...

To super :)

A mi się dziś na instagramie wyświetliła reklama - pampers care za 1 gr w rossmannie przy założeniu aplikacji ale do mnie dalej nic nie doszło. Może to jest jednorazowe, jeśli się dopiero pierwszy raz w aplikacji rejestruje?