Zabawka na roczek za gr z rossmnna

pewnie to zależy też na jaki egzemplarz się trafi;p

W wannie już jest lepiej tylko trzeba uważać bardzo. Nie łatwo o upadek 

Idziemka możliwe;) ale to jedyne maty które tak długo wytrzymywały i swietnie sie sprawdziły u nas dobrze się czyściło ale to było już jakiś czas temu;)

czy wy szczoteczki  z rossmana odbierałyście 2x?

bo mi e-mail przyszedł

Aniska ja szczoteczek nie dostałam w ogole;/

Aniska ja też tych szczoteczek wcale nie miałam a już czytam każdy mail z rossmanna.

Szczoteczkę teraz do kurzu możecie sobie zamówić na tej stronie everydayme coś takiego i do tego są 3 kapsułki do zmywarki. 

Szczotkę sobie wezmę a zmywarki nie mam także dam mamie zaoewne albo siostrze 

Ja teraz widzę że dostalam drugiego Maila a pierwsze już odebrałam z miesiac temu.

Fakt te maile od nich viezko zauwazyc tyle reklam przychodzi

nam z mężem zawsze przychodziło po jednym mailu na dane konto Ja mam aplikację swoją z Rossmana mąż swoją pamiętam że szczoteczki odebraliśmy podwójnie jeśli chodzi o pampersy to nie mieliśmy wcale bo jak dobrze kojarzę to pampersy są przed szczoteczkami A my wtedy jeszcze nie wiedzieliśmy o istnieniu aplikacji i po prostu jej nie Założyliśmy i teraz gdy syn skończył roczek zarówno ja jak i mąż dostaliśmy maila i powiadomienie na swoich aplikacjach o tym że mamy do odbioru zabawki ja zabawki odebrałam natomiast  on do tej pory się nie zmobilizował kiedyś wysłał mi screena swojego kodu do odbioru i mogłam mu odebrać natomiast wtedy nie było zabawek na stanie panie mówiły że są zamówione ale czy zdążymy zobaczymy bo wiem że na to też jest określony czas bodajże do któregos stycznia mieliśmy taką możliwość także zobaczymy czy jeszcze do tego czasu będę w Rossmannie i będę mogła odebrać

Ja ostatnio cos tam dłubałam w aplikacji moze dlatego.

Moja koleżanka to wogóle jakimś cudem założyła sobie 2 konta i ma 4 paczki pieluch tym cudem. Ale jak to mówię. Nie pamiętam jakie tam się już dane nawet podaje aby to odebrać 

Ja muszę podpytać o te szczoteczki albo pokombinować też w aplikacji jak Aniska. Nic nie mam no...

A jak wygląda ten mail? 

Te szczoteczki są zaraz po urodzeniu. Ewa zobacz w regulaminie bo oni co jakiś czas zmieniaja te nagrody za 1 gr. 

Monia czytalam kiedys i tam byl warunek jakiegoś zakupu. Ale ten zakup jest przy wszystkim wypisany a jak miałam oliwkę i pieluchy to raczej go nie spielnilam. No nie wiem ... sprawdze jeszcze raz :)

Może jedno konto założyła na siebie a na drugim podała trochę inne dane przykładowo w jednym wpisała Anna w drugim Ania na aplikacji podała to samo dziecko i włączyła oba konta my z mężem właśnie tak mamy Ja mam swoją aplikację on ma swoją tam gdzieś zaznacza się że mogą te dwa konta połączyć się razem niby są jednym ale jednak Każda aplikacja działa osobno i właśnie mamy je na jedno dziecko a jak przychodzi mail że do odebrania były kiedyś szczoteczki czy teraz zabawki to przychodzi i jemu szczoteczki odebraliśmy podwójnie natomiast zabawki ja odebrałam a mąż ma do odbioru do 11 stycznia więc już chyba raczej nie zdąży A do Rossmanna się nie wybiera

No ja sue też na tym nie znam ale widocznie się da skoro tak zrobiła :D

A tam czekam teraz na zabawki do kąpieli jak skończy Mała roczek:D

No właśnie niektórzy pisali, że ich nie dostali czy to szczoteczek? 

Monia ja na pewno szczoteczek, a zabawki miałam u starszego. 

A może przegapiłaś email? 

Wiesz jak to oni czasem tak jakoś dziwnie piszą