Ja kupiłam do kąpieli takie gumowe właśnie ale mają mała dziurkę. Z Rossmanna dostaniemy jak córeczka skończy roczek. Nie wiem jak tamte się zachowują. Te jak narazie są całkiem ok
Monia ale nawet jak jest mała dziurka to woda wleci przecież więc na bank tam się wilgoć zbierze . Ja ju nie używam tych zabawek do kąpieli odkąd ktoś na instagramie rozkroił taką zabawkę i pokazał środek ... to było coś okropnego
Maziulek też widziałam gdzieś zdjęcia i szybko do kosza poszły. No a teraz syn wszystko chce do kąpieli brać. Autka nie autka, ping pongi, co sobie uzna. Mąż mu pozwala o ile to nie klocki drewniane czy jakieś szmaciane zabawki, ale ja zwracam uwagę bo w niektórych na pewno jakieś dziurki są.
do kąpieli może lepsza taka książeczka specjalna, moja właśnie dostała taką , ale jeszcze nie odważyłam się jej wrzucić do wody,
Maziulek widziałam te zdjęcia też:D
moja też wszystko bierze do kąpieli ostatnio wzięła klocki wafle zwierzątka oczywiście woda weszła do środka. Potem to wyciskałyśmy i suszyłyśmy. Jedna zabawa, a ile potem roboty
Nam się udało kiedys kupic takie gumowe zabaweczki bez dziurek ale to też przez przypadek zobaczylam dopiero w domu ;)
Szkoda ze takich właśnie nie robia bo po co piszczące do kąpieli jak się potem woda zbierze;(
U nas o kąpieli swietnie sie sprawdziły foremki do piasku konewka ;) kołowrotek do.piasku ;)
Aniska oj tak u nas też konewka i zwykłe pudełka to sobie wodę przelewa
no właśnie takie zabawki bez piszczadełek to lepszy pomysł jednak i bezpieczniejszy;P
U nas obecnie królują plastikowe kubeczki do kąpania również sobie przelewa wodę z jednego do drugiego faktycznie te zabawki byłyby dużo lepsze gdyby nie miały dziurek ale pewnie mają jakieś przeznaczenie i dlatego takie robią idziemka nie masz się czego obawiać jeżeli jest przeznaczona do kąpieli to nic się z nią nie stanie
U nas też autka bo mają myjnię i kubeczki z dziurkami lub bez do przelewania wody. A czasem i kopara to miejsca w wannie brakuje.
MałaZołza ale te kubeczki do przelewania to fajne, bo można wysuszyć i nie ma problemu z pleśnią;/
Idziemka no pod tym względem to super. Plastikowe, nigdzie woda nie zostaje, w razie czego można powycierać. :)
No właśnie, bo ja mam nadal widok tej przeciętej kaczuszki:(
Ja właśnie takich nie widziałam bez dziurki pod spodem.
A miałyście te z Rossmanna?
Jak je oceniacie?
Mi się udało kiedys kupic alento malutkie kaczuszki moze dlatego ;)
Ci do rossmana mialysmy i są takie bardziej twarde moze za bardzo ;/ ale do zabawy dopoki woda się tam zbyt nie zbierze to mogą być;)
Ja jeszcze ich nie dostałam, więc nie wiem:P
Czytałam, że plesnieja w środku jak sue tak zbiera woda na gumie. Czy to prawda w tym przypadku?
Monia myślę, że w każdej zabawce z dziurką taka pleśń jest po jakimś czasie;/
Monia nie rozcinałam ich to nie wiem ale wywaliłam po jakimś czasie. Jak Aniska pisze one są twardsze choć mój syn lubił się nimi bawić. Ale woda się zbiera, nie ma szans wszystkiego dokładnie wysuszyć, więc pewnie i pleśń będzie.
Monia kiedys próbowałam je wypłukać dużą ilością wody i pod ciśneiniem, dużo zabawy i działa tylko na chwile, powypływało sporobrudnej wody która była zapewne już z duża zawartością bakterii, lepiej wybierać zabawki bez dziurek albo takie które łatwo umyć