Zabawka na roczek za gr z rossmnna

świeżoupieczona to nie wiem od czego to zależy:D widocznie może wszytskim nie wysyłają:D

Madzia to jeszcze po 6 miesiacu będziesz mieć sloiczek za 3 zł jakiś 190 ml. Ja sobie wzięłam deserek i bardzo małej smakował. 

Nie wiem ciężko stwierdzić może to zakezy kto w jakim czasie przystąpi do klubu rossne 

Bardzo możliwe ze ma to znaczenie 

Ja wam powiem, że moja mama ostatnio mówi mi, że maila dostała, że pampersy ma do odbioru. Jak czytałam to się okazało, że weszła na mój mail i mam 2 paczkę do odbioru, a dziecko się jeszcze nie urodziło. Ale w sumie może to wysyła system i oni nie mają na to wpływu i nasze zakupy. Chyba tego to możemy się domyślać. Ale czekam, bo jak rozszerzałam dietę syna nic nie miałam. Może przy drugim coś wyślą. 

Waltormistka może te oferty się zmieniają w ciągu danego roku?

Waltronistka ja też dostałam drugiego maila o pampersach a nie zmieniłam w aplikacji, ze dziecko się urodziło.. Dziwne w sumie

Trzeba dobrze e-maila sprawdzać. Mi często te wiadomości w spamie lądują albo w zakładce oferty na Gmailu. Czasami z rozpędu kliknę i od razu do kosza przerzucam. Teraz każdego e-maila z Rossmanna sprawdzam. 

Magda i lena ja już w lupce sprawdzałam i nie mam o szczoteczkach maila:D

To dziwne bo dalej w regulaminie są. Także musiałaś coś przeoczyć kochana. 

Oni czasem piszą że Rossmann i jakieś pytanie czy coś dopiero na końcu informują o tym że masz do odebrania coś za 1 gr 

No wg regulaminu trzeba coś tam kupić, więc może też nie zawsze do każdego to przychodzi

Ja nadal szczoteczek nie miałam.

O Bobovicie jest też cały regulamin na stronie, więc to pewnie ogólna akcja.

Może jest mimo wszystko jakiś balagan i dlatego, system im zawodzi czy coś 

Świezoupieczona dokładnie to pewnie system z automatu wysyła i może mają jakies usterki;p

Zobaczymy jak się dziecko urodzi czy system wyśle trzeci raz powiadomienie o pieluszkach... Czytałam,że druga paczka jest po porodzie.oliwke mam drugi raz. A te akcje chyba też się zmieniają co roku. Nie wiem,bo syna mam niecałe dwa lata. Aż tak się nie znam na tym Rossmannie. Ale często ma fajne promocje 

3 pieluszki? 

Ja będąc w ciąży i po porodzie dostałam 2 paczki pampersow których nie odebrałam, oliwkę i szczoteczki za 1 gr. I mamy dostać po 1 roku życia zabawki kąpielowe tak jest zapisane w regulaminie 

My wlasnie kilka dni temu bez problemu odebralismy zabawki za grosz na roczek do wody maz również ma aplikację i dostał informacje ze ma do odbioru wiec syn będzie miał podwojnie niestety zabawki są z dziurką dość spora i nabierają dość sporą ilość wody natomiast jak na prezent za grosz to i tak super ja często zabawki z takiego tworzywa poprostu dziecku zmieniam zeby tam w środku nie tworzyły się jakies dziwne przygody z pleśnią także jak mąż odbierze jeszcze jedne to będzie miał za jakiś czas na zmiane

Te zabawek do wody z dziurkami to faktycznie trochę lipa bo długo nie trzeba z nich korzystać zeby tam się namnozyly bakterie ;(

One na chwilę albo do zabawy na dywanie. my teraz dostaliśmy takie w prezencie to córka się na dywanie nimi bawi 

My te guniaczki to na piaskownice wzięliśmy i też się sprawdzaly ;) 

W sumie dobry pomysl jak maz odbierze te co przysługują jemu to chyba faktycznie zostawię mu do takiej zwykłej zabawy bo widzę ze maja mega duże te dziurki i ciagle masa wody wplywa

Szkoda, że mają takie dziurki duże, bo bakterie pewnie się będą mnozyć w takich zabawkach, ale zawsze mozna je do innych zabaw wykorzystać:p