Wzrost bobasa

Ja muszę jakieś koszulki kupić bo nawet nie mam . Same body tylko .

To się przejdź do Sinsay ja mam bardzo dużo stamtąd za grosze jak i właśnie z Pepco

2 polubienia

Muszę się wybrać na jakieś zakupy i kupić właśnie na próbę czy się sprawdzą .

Ja też właśnie sporo koszulek z Sinsay
Ale świetne jakościowo też trafiłam w Reserved, no i H&M u nas się super sprawdza

W sinsay są fajne zestawy, koszulka i spodnie. Moze byc jako pizamka albo na co dzień. Na wyprzedazy kupilam za 13 zl kompleciki🤩

No te s Sinsay nie są jakieś mega super ale do żłobka wystarczają …. Tam bez przerwy je brudzi. Nie dopiero to wywalę

Zależy jaką się trafi. Sinsay ostatnio zauważyłam że zrobił mały krok w stronę jakości, dużo materiałów się poprawiło.
Zauważyłam też, że lepsze jakościowo są u nich body, który obok szyi mają napy, a nie są takie na zakładkę :sweat_smile:
No i ja hm czy Reserved kupuje, żeby mieć na jakieś wyjścia do lekarza, restauracji, czy gdzieś, a że córkę targamy wszędzie, to potrzebujemy tych ubrań jednak sporo :rofl:chociaż do żłobka też jej ubieram, piorę w odplamiaczu i większość jest okej

Po dłuższej przerwie kupiłam dla siebie kilka ubrań z Sinsay i jakoś zdecydowanie na plus , dla dzieciaczka mam tylko od nich spodnie które są jeszcze za duże więc nie wiem jak tam one się będą sprawować

1 polubienie

Ja właśnie ostatnio sporo sukienek dorwałam i z naprawdę świetnym składem bo i z lnem i wiskoza, gdzie kiedyś mieli mnóstwo z samego poliestru, więc też jestem bardzo pozytywnie zaskoczona

1 polubienie

Czy lekarz mierzył Waszego dzidziusia na kazdym badaniu usg?

Taak u mnie mierzył na każdym :face_holding_back_tears:

Zdecydowanie wole te zapinane a nie na zakladke bo te na zakladke czesto szybko robia sie baaardzo szwrokie.
Lubie też wszystkie prążki z Sinsay - dluzej je mozna zakladac bo sa serio rozciagliwe.
Kupilam ostatnio tez kilka spodnic maxi dla siebie takie w kwiaty no i sztos !
Swoja droga czy Ty tez masz problem z dodawaniem tu zdjec ? Mi caly czas pisze ze przetwarzanie…

1 polubienie

Możliwe że tak jest. Ja ogólnie lubię rzeczy z Sinsay. I sama dla siebie kupuje sukienki z wózkowy czy bawełny i mężowi koszulki i młodemu ubranka. Słabszej jakości są koszulki męża w sumie. Ja też lubię te ich dodatki do domu (kuchnia, balkon i ogród czy pokój dziecka). Mają wymyślę i ciekawe te rozwiązania wzorując się na chińskich fajnych rozwiązaniach

Tak na każdej wizycie była mierzona . Bo inaczej nie pokazało by wagi .
@DDoominika to prawda w sinsayu trzeba trafić . Można mieć naprawdę fajną jakość w dobrej cenie .

1 polubienie

A wiesz co, nie wiem nawet jak ze zdjęciami, bo chyba nie dodawałam nic ostatnio ze zdjęć :sweat_smile:ale tak to prawda, te na zakładkę robią się zaraz szerokie i tak się układają dziwnie. Prążki również do nas trafiły :sweat_smile::joy:
@Michaska ka właśnie najczęściej też sobie sukienki tam kupuje :joy: koszulki faktycznie są trochę średniej jakości, ale też mamy kilka takich typowo po domu, czy do jakichś prac, gdzie możemy się uciapać :sweat_smile:

Właśnie moja ginekolog w ogóle nie mierzy, ani nie waży Bobaska, USG trwa 1-2 min. Zleciła za to wizytę “4 trymestru”, którą wykonuje się od 36 tygodnia, byłam wczoraj, ale też Doktor powiedział, że długości się nie sprawdza, jedynie przybliżoną wagę podał.

To mi już od połowy ciąży podawali tylko wagę, bo już ciężko było zmierzyć takie większe dzieciątko
To bardzo szybko takie USG ci robi :sweat_smile:
To już końcówka ciąży ?

Na luxmed, cała wizyta trwa 15 minut. Dobrze, ze mąż wchodzi ze mna do gabinetu i nagrywa usg, bo nawet nic nie zdążę zobaczyć na ekraniku a to juz koniec badania… :woman_shrugging:

Tak krótko wizyta trwa , masakra . U mnie minimum pół godziny za każdym razem bo było wszystko sprawdzane .
@Karolinnna u mnie do końca była mierzona , jak nie nogi to obwód głowy i klatki co się dało bo dzięki temu można było obliczyć wagę.

Ja też kupuje spodnie jeansy. Bo dresowe spodnie czy bluzy sa słabej jakości bo 60% poliester i się mechaci …… ale koszulki mojemsa fajne. Te męża się robią zdziorchy , ale kosztują grosze więc nie żal wywalić i kupić nowe