Nooo mi też mówili że jest długi a po urodzeniu miał 54 standardowo
Taka idealna waga ![]()
![]()
A mi mówili , że będzie długa i jest długa haha . Mamy 2 miesiące skończone , a już rozmiar 68 . 62 jeszcze niektóre założy . I oczywiście wszystkie rękawy standardowo za długie .
O to faktycznie jest długa i szybko idzie ![]()
Bo jeszcze jest malutki ale zobaczysz że z każdym dniem czy tygodniem będzie większy i nawet się nie obejrzysz a wyrośnie z tych co ma teraz
Jak miała miesiąc to ludzie myśleli , że ma 3
. Niech będzie wysoka , bo ja nie narzekam na wzrost . Ale żeby nie miała więcej niż 180 cm . Bo to już dla kobiety często nie jest komfortowe . Ja mam 175-76 , to problem z spodniami , sukienkami itd . Jak chodziłam na imprezy to często chłopaki mi do cycków dosięgali
. Albo jak się spotkałam na randkę przez internet to też parę razy się zdążyło , że chłopak był niższy .
No jasne. No i fajnie jak by miała długie nogi bo to jest sexi ![]()
Ja tylko wspomnę, bo zauważyłam, samo zapięcie bodów tylko na środkowy zatrzask może wprowadzać delikatny dyskomfort.
Oczywiście tu widać, że body są jeszcze luźne, ale to taka mała wskazówka😅
Niewłaściwie się wtedy napina materiał, i mogą bardziej dociskać pampersa do Pupki ![]()
Ooo to nie wiedziałam
, będę mieć to na uwadze ! Tutaj go już przebierałam do domu ![]()
No to właśnie mój mąż nie zabardzo mi pozwalała dawać młodemu body bo właśnie cały czas nam się wydawało że jak mu się wypełnia tą pieluszką to robi się obcisłe to body. Teraz ubieramy rozmiar większe i takie żeby luźniejsze było bo nie chce jednak by obciskalo młodego w kroku
To też w sumie mądre , bo faktycznie później te kupki to bardziej pokaźne niż przy takim niemowlaku
Omg!![]()
![]()
jakie chude nóżki!
i te za duże skarpety
![]()
uroczo to wygląda! ![]()
![]()
Mi sięjizc tęskni za takim maluszkiem po porodzie ![]()
Ja też zakładam większe bo faktycznie jak pampers się zapełnia to się mocno napinają body .
Wiesz co, ja też nie zwracałam aż tak na to uwagi, dopóki nie widziałam po swojej córce, że to zapięcie na jeden guzik, to się tak mało sprawdza ![]()
![]()
Nooo a moja ma ma hopla na punkcie komfortu dziecka i czasem wolę dać koszulkę zamiast body. Body stosuje jak gdzieś idziemy by mu nie podwijały się koszulki …. Na noc nie ubieram body …. Przynajmniej teraz
U nas piżamki to od dawna koszulki i spodenki osobno.
Body wydawały mi się mało komfortowe, śpioszki też bo jednak gdzieś pozapinane trochę krępują ruchy.
No i większość śpiochów widywałam ze stopami, a córka wiecznie jest boso ![]()
To ja też od czasu koszulka i spodenki …… mam jeszcze jakieś pajace z nogami w większym rozmiarze to będę gdzieś na zimę do spania ale coraz rzadziej używam pajaców a tym bardziej że stipami bo młody chodzi po mieszkaniu boso a w tych pajacach się ślizga bo nie są anty poślizgowe ![]()
U nas ta sama sytuacja. Fajne piżamki udało mi się dorwać na wyprzedaży w Sinsay i mam już kilka na krótkie spodenki i długie, także zimą będziemy mogli sobie w piżamach przebierać ![]()
teraz najczęściej i tak jest sama koszulka i pampersik