Wyprawka - różowy kolor dla chłopca?

Dokladnie ja tez kupuje biale szare brazowe beżowe rzeczy. Sa uniwersalne, pasuja do wszystkiego. Jak tatus ubiera to nie czepiam sie ze zalozyl body w kropki a leginsy w paski i nie pasuje do siebie :laughing: no i oddaje po synku rzeczy dla kolezanki ktora ma corke :wink: teraz naprawde sa przepiekne rzeczy uniwersalne

Powiem Wam wiecej, wiekszosc ubranek mojego syna jest z działu dziewczecego unikam tylko rozowego i falbanek

Też bardzo lubię te beżowe rozwiązania . Moja siostra ma córkę starsza od moich synów więc praktycznie za każdym razem jak dzieci są w moich rodziców to któryś wraca w bluzce w kwiatuszki :rofl: bo u babci tylko po niej zostały ubrania ale to wyjątkowe sytuacje , mimo wysztko wybieram zawsze takie pastelowe kolory

A to u nas też ostatnio mały od mamy wrócił w różowej bluzce z falbanką bo się oblał woda a po córce tylko takie ciuszki były :rofl::rofl:

Śliczne ubranka! Też postawiłam na beże i inne neutralne kolory tak żeby ciuszki mogły przydać się jeszcze kiedyś niekoniecznie chłopcu,

U nas tez nautralne kolory choc zdarzaja sie blekity :wink: babcia uwielbia wnuka w blekitach i to zazwychaj od niej :stuck_out_tongue_winking_eye: a my, biel, beż szary brazowy :wink:

Błękit bardzo ładny kolor taki pastelowy . Moje dziecko ma tak niewiarygodnie mocno niebieskie oczy więc niebieskie sweterki też mu zakładam bo wygląda przepięknie

Ja noworodkowe ubranka kupowałam raczej neutralne a dopiero potem zaczęłam szaleć z tymi dziewczynkowymi. Wyprawka raczej też neutralna, tylko jeden kocyk rożek i otulacz róż

Miałam podobnie, na początek stawiałam na neutralne kolory, a potem dopiero zaczęłam wybierać bardziej dziewczęce rzeczy.

Jakos rozowy u chłopca do mnie nie przemawia

Ja postawiłam na zielony :smiley:

Ja Jak bym się dowiedziała że mam dziewczynkę zaraz bym kupiła coś różowego , ;p zawsze marzyłam o dziewczynce i tych różowych sukieneczkach :wink:

Oj tak, te różowe sukienki kuszą :smiley:

Kuszą kuszą teraz dla starszej córeczki to już w ogóle. Ma już tyle tych ubrań ale ciężko mi wyjść ze sklepu z pustymi rękami. Tym bardziej że ona sama bardzo się cieszy z nowych ładnych ubranek

1 polubienie

Dokładnie, czasem nawet trudno wyjść ze sklepu z pustymi rękami, jak patrzy na te wszystkie urocze rzeczy

1 polubienie

Ja tak samo mała ma mnóstwo ubranek po starszej przecież a mimo to jak zobaczę to kupuję ,ale juz nie w ilosciach hurtowych a pojedyncze :slight_smile: dla statszej kupuję też już wieksze rozmiary do przedszkola i wyżej , mam nadzieje ze w szafie dziury nie wyskoczą :wink:

Ja czekam na kolekcje jesienna. Juz powoli cos zaczelam zamawiac, czekam na brazy, beze, grzybki jezyki liście i sweterki :star_struck:

2 polubienia

Tez uwielbiam te kolorki :heart_eyes:

Oj tak, piękne są te kolorki :heart_eyes:

1 polubienie

To tez zdecydowanie moje klimaty :stuck_out_tongue_winking_eye: choc synek blondyn i blekitne oczka ma wiec w blekitach jest mu przepieknie :stuck_out_tongue_winking_eye: