Wyprawka - różowy kolor dla chłopca?

Dokladnie ja tez kupuje biale szare brazowe beżowe rzeczy. Sa uniwersalne, pasuja do wszystkiego. Jak tatus ubiera to nie czepiam sie ze zalozyl body w kropki a leginsy w paski i nie pasuje do siebie :laughing: no i oddaje po synku rzeczy dla kolezanki ktora ma corke :wink: teraz naprawde sa przepiekne rzeczy uniwersalne

Powiem Wam wiecej, wiekszosc ubranek mojego syna jest z działu dziewczecego unikam tylko rozowego i falbanek

Też bardzo lubię te beżowe rozwiązania . Moja siostra ma córkę starsza od moich synów więc praktycznie za każdym razem jak dzieci są w moich rodziców to któryś wraca w bluzce w kwiatuszki :rofl: bo u babci tylko po niej zostały ubrania ale to wyjątkowe sytuacje , mimo wysztko wybieram zawsze takie pastelowe kolory

A to u nas też ostatnio mały od mamy wrócił w różowej bluzce z falbanką bo się oblał woda a po córce tylko takie ciuszki były :rofl::rofl:

Śliczne ubranka! Też postawiłam na beże i inne neutralne kolory tak żeby ciuszki mogły przydać się jeszcze kiedyś niekoniecznie chłopcu,