Wypijana ilość mleka

Ja paliłam a teraz odpycha mnie dym z papierosa 

To współczuje takich sąsiadów. Pewnie jak starszy dziadek to nie miał nic do roboty tylko palił co chwile hehe :P

Ja tez kiedys raz spróbowałam zeby zobaczyc jak to jest ale ze palić nie umiem to stwierdziłam ze to nie dla mnie. 

To jest ciezki temat każdy ma prawo wyboru jeżeli chcę palić i się truć po jak najbardziej ale powinien zwracać uwagę na ludzi obok i palić tak żeby komuś innemu to nie przeszkadzalo

Ja próbowałam palić na imprezach ale jak miałam 18 lat, nigdy mi to nie smakowało a dym papierosowy mi śmierdział i śmierdzi do tej pory. Nienawidzę jak ktoś pali przy mnie. Nawet wkurza mnie jak ktoś pali na ulicy i się z nim mijam i zaciągnę niechcący tym dymem.

Tp chyba tak jest ze jak kiedys sie palilo to ten dym bardziej przeszkadza ;)

Ja nie mam noc przeciwko jak ktos pali u siebie niech sobie jara ale w mieszkaniu jak mu to pasuje a nie smrodzi innym 

Ja przed ciąża podpalałam do towarzystwa i czasami chciało by się zakurzyć, ale powiedziałam sobie ze nie wrócę do tego i tego się trzymam :) na razie póki karmię nie ma takiej opcji, mam nadzieję że jak skończymy to też się będę tego trzymać.

Co do smrodu, to niektóre papierosy jakoś da się przeżyć, a niektóre to tak śmierdzą że stojąc obok chce się wymiotować :/

Ja też zapaliłam kilka razy w życiu jakoś na imprezach i nie wiem co w tym takiego fajnego, potem wszystko śmierdzi. Czytałam, że niedługo energetyki mają też wprowadzić jako 18+ bo to też ma wiele substancji szkodliwych i uzależniających a często widzę jak w sklepie dzieci je kupują same czy z rodzicami 

Energetyki powinny tak być bo małe dzieci kupują a to szkodliwe 

Mnie też odpycha teraz dym od papierosa ale energetyki mogę pić litrami ale nie byle jakie tylko redbula kocham ten smak 

To też uzależniające . Na studiach też piłam dużo energetyków bo pracowałam w nocy a później w dzień chodziłam na zajęcia. Na szczecie pokonałam ten nałóg bo to jest też mega niezdrowe 

Ja też.lubie energetyka wypić ale dla smaku bo jakoś energii to mi on nie dodaje 🤣

Ja energetyki piłam tylko w pracy gdy był kryzys i zmeczenie było ogromne, ale raczej mi to nie pomogło 

Ja lubię smak energetyka 

A mi tak szczerze mówiąc energetyki nie smakują. Nawet sam ich zapach mi się nie podoba. W sumie to dobrze, bo jedną niezdrową rzecz mam z głowy.

Ja też piłam bardzo dużo w pewnym momencie zaczęli mnie w pracy straszyć że nabawie się wrzodów żołądka i zaczęłam trochę ograniczać energetyki 

Ale to prawda one nie są nic zdrowe,  same g... że tak powiem a teraz tyle dzieci to pije 

Kiedyś też mi się zdarzało to pic, szczególnie jak nie spałam zbyt długo. Jakoś samoistnie mi się to odstawiło, chociaż pamiętam że jabłkowy burn mega mi smakowal

bo niestety te energetyki to nic ani dobrego ani zdrowego, mi nawet nie bardzo to smakuje. Sam cukier. słyszałam ze w połączeniu z kawą dają kopa ale nie jest to zalecane niestety. 

Z kawa nie próbowałam ale trochę bym się bała  

Ja bym się nie odważyła chociaż nie które mamy piją kawę i wprowadzają stopniowo nowości do diety i obserwują reakcję