Wypijana ilość mleka

Oliwejra ja też tak sobie pomyślałam że mogłabym mieć dwa wózki bo od biedy jeden mógłby stać w garażu się moi rodzice z którymi jeszcze mieszkamy palą papierosy i obawiam się że wózek mógłby śmierdzieć :( 

Olaleksandra bez sensu szkodzi dziecku to nawet takie opary których my nie czujemy dla dziecka są bardziej wyczuwalne i niebezpieczne 

Ja zawsze mowie Żeby brat przy rzeczach córki nie palił 

Wiersz co czasem wszystko przechodzi nie ważne czy pali gdzieś dalej czy nie najgorsze jest to że dym dość mocno wchodzi w dywany w pościele i ubrania 

To zależy od maluszka i jego apetytu jedne maluszki piją i potrzebują więcej inne zdecydowanie mniej jeśli przybiera na wadze nie ma powodów do niepokoju

Oj smród papierosowy jest straszny. Moja ciocia kiedyś paliła i wszystko u niej śmierdzi, poprostu wszystko a jak się u niej chwilę siedziało to odrazu się przesiąkło tym smrodem

Mój mąż niestety jest palaczem, mimo że zawsze pali na zewnątrz to jak wraca to czuć :/ mam nadzieję że na małą te zapachy nie będą negatywnie wpływały :/

ja zawsze czuje od brata ze palił 

No z palaczami to ciężka walka. Ja tego smrodu też nie jestem w stanie wdychać a właśnie tak jak piszecie potem wszystko tak śmierdzi że dramat. 

Ostatnio widziałam spot reklamowy jak ojciec trzyma dziecko i pali papierosy - to tak jak by dziecko paliło 

Jak ojciec pali papierosa w pobliżu dziecka - to też jak by dziecko paliło papierosa. Później ojciec był już bez dziecka i pokazane że sam się zatrówa a nie siebie i dziecko 

To jest straszne ale prawdziwe moj maz dlugo palil a ja przez to często biernie razem z nim wtedy mi smrod dymu nie przeszkadzał odkąd on nie pali i oboje przejdziemy obok kogoś kto przed chwilą palil odrazu odrzut 

to mój pali i tylko sporadycznie, ale za to teściowa kopci jak złoty :( niby na dworze, ale jednak dziecko jest w pobliżu

mnie najbardziej dobijaja jak idzie sie z dzieckiem badz niemowlakiem chodnikiem i idzie taki palacz i dmucha tym dymem....  próbujesz wyminac i nie ma jak.

mamy sąsiada który też notorycznie pali na balkonie a cały smród do pokoju córki leci ;( ale co ? nic nie zrobisz bo facet u siebie kolejni artyści palacze katkowi;) 

Mnie tez to denerwuje nie powinni palić w miejscu publicznym i powinny być jakieś palarnie bo nie każdy chce to wdychać 

Serio az tak to czuć jak sąsiad pali obok? no takie są niestety minusy mieszkania w blokach :( ale ogolnie palacze to ciezki temat bo co zrobisz i powiesz takiemu jak całe zycie kopci papierosy. 

U nas jak z domu obok ktoś palił to szło wszystko przez balkon i było czuć tak że papierosy mają nocny zapach szczególnie dla wyczulonych kobiet w ciąży 

Oleksandra sa rozne papierosy i roznie smierdza ;) nie jestem znawca ;) ale to starszy człowiek woec pali jakies mocne ktore naprawde daja po nostrzach ;/ 

Kiedyś też mieszkałam w bloku i zawsze leciał ten smród od sąsiadów z góry to jest straszne 

Ja kiedyś sama paliłam a teraz mam taki odrzut od papierosów w ciąży i ogólnie że nie daje rady jak czuje papierosy straszny smród i pomyśleć że kiedyś sama brałam to do ust

Ja raz spróbowałam zapalić papierosa i powiedziałam nigdy więcej nie wiem jak można to palić :(