Wypadek

Masz rację, na wiele rzeczy nie mamy wpływu i nie ma sensu się zamartwiać na zapas. A to naprawdę cud, że znajomy tak wyszedł z tego wypadku. To pokazuje, jak życie bywa nieprzewidywalne i że czasem naprawdę mamy więcej szczęścia niż rozumu

Każdy mu to powtarza. Bo naprawdę szczęście miał i to bardzo duże

Dostał drugą szanse na życie

Ale nic nie zmądrzał :sweat_smile: jaki głupi był taki jest. Ja np z nim na motocykl nie wsiądę za żadne pieniądze :rofl:

No nie dziwie się tobie :see_no_evil: :see_no_evil:

U nas w okolicy czarna seria na drogach dla młodych ludzi, dziś zginął 25 latek, wczoraj 22 letnia dziewczyna, w tamtym tygodniu 20 latek… :confused:

Jeju masakra ile ludzi ginie nie tylko młodych ale i starszych

Bo wszyscy się ciągle wszędzie spieszą

1 polubienie

straszna tragedia :pensive: moim zdaniem policja nie mogla po prostu odpuscic – poscigi sa ryzykowne, ale trzeba reagowac, gdy ktos nie zatrzymuje sie do kontroli. niestety czasem konczy sie to tragicznie, jak w tym wypadku. do tego kierowca mial wczesniej wypadek pod wplywem alkoholu, wiec stwarzal realne zagrozenie. w internecie emocje mieszaja sie z faktami, ale trudno ocenic jednoznacznie – decyzje policji maja chronic innych…

Straszne ile mlodych ludzi :disappointed:

Tak to prawda za duzo pospiechu jest teraz w naszym życiu

jakby tak każdy pościg mieli odpuszczać, bo może stworzyć zagrożenie, to każdy by uciekał, a jednak łamanie prawa ma swoje konsekwencje. Myślę, że policja podjęła prawidłową decyzję

Ale jak odpuścić skoro widzieli że jedzie po całej drodze i nie zatrzymał się do kontroli. Co innego mogli zrobić ? Jak zareagować? Moim zdaniem to była jedyna słuszna decyzja

Daltego pisze ze nie mogli odpuscic :slight_smile:

Aaaa ok kontekst zdania inaczej zrozumiałam.

1 polubienie

Ej a słuchaliście o tym że ojciec potrącił 4 latka a 3 kata temu na tej samej posesji ten sam ojciec potrącił 10 miesięczne dziecko ? Wtedy maluszka nie dało się uratować matko kochana tragedia straszna. Na szczęście ten 4 latek żyje

A ten ojciec to specjalnie robił :see_no_evil:? Co to w ogóle za historia :flushed::flushed::flushed:
Ja słyszałam o kobiecie co pijana jechała autem z córką i wypadek spowodowała

Czyżby w Gdańsku ?

A nie wiem gdzie a czemu pytasz czy w Gdańsku?

No niby nie. Za tego 10 miesięcznego syna dostał tylko jakaś grzywnę bo to była tragedia również dla niego a teraz grozi mu chyba 5 lat więzienia. Ale dziwne jeyto że 3 lata temu też w sierpniu

1 polubienie