Slyszlam o tym ! Jepeirnicze i to jeszcze tym samym samochodem
przecież ja bym w życiu już po czymś takim nie wsiadła za koła tego samochodu
Pewnie to były bliźniaki
W sumie mogło tak być bo skoro po 3 latach 4 letniego chłopca to by się zgadzało. Masakra. Ja też bym nie wsiadła już chyba do takiego auta. Ale kurcze bardzo to dziwne takie aż niespotykane
Nawet nie chce sobie wyobrażać co czuję mama tego dziecka ![]()
No i nie sądzę żeby tata zrobił to specjalnie. Ja uważam że jeżeli to były bliźniaki to może jakaś więź między nimi ? Ja w to wierzę wiele jest takich sytuacji że bliźnięta giną w podobnych wypadkach. Tutaj akurat chłopiec żyje
Nie slyszlam o czymś takim
mam nadzieję ze chłopcu nic nie będzie ![]()
Ah bo mi się gdzieś wyświetliło wlansie ![]()
Chłopcu nic nie jest- jest już w domu ale czytałam że ojciec który go potrącił i zabił wcześniej 10 miesięcznego syna. Był związany z kobietą która w lutym 2023 pod wpływem alkoholu spowodowała wypadek w którym zginął jej synek. Maskara normalnie
Matko jedyna
to zabił dwójkę dzieci i jedno próbował z tego wychodzi , masakraaa
Jak dla mnie to nie jest normalne i psychiatra powinnien się temu przyjrzeć
I jak to możliwe że dostał tylko grzywnę
a po pijaku nic mu nie zrobili !
Nieeee ta jego partnerka kiedyś spowodowała wypadek po alkoholu i zginął tam jej syn. Później ten koleś rozjechał swojego 10 miesięcznego syna. A teraz ten ojciec potrącił 4 latka
O Jezu straszne
Ojezuu to jeszcze gorzej ![]()
Ja w ogóle jak czytam o tym to nie wiem sama co mam myśleć. Patrzcie, czy co ludzie są tak nieodpowiedzialni
Czyli rozumiem to tak że ten facet potrącił dziecko i przy tym była obecna jego byłą partnerka która wcześniej zabiła swoje dziecko? A co jeśli ona celowo pochnela teogo chłopca ![]()
Nie mam pojęcia z tego co czytałam to ta partnerka spowodowała wypadek po pijanemu gdzie zginął jej syn. Wpadła bo się ukrywała gdzieś za jakąś słomą i dopiero wyszło na jaw że nie stawiła się do odbywania kary
Masakraa jakaś
mam nadzieję że posiedzą długo ![]()
No oby …