Wypadające włosy po ciąży

Ja w ciazy tez miałam wzmocnione i grubsze ale po porodzie szybko zmieniły wyglad dlatego teraz postaram się od razu o witaminy

w ciązy to mi w ogóle praktycznie nie wyapdają cyrki zaczynają się potem. Mąż po ciązy z córką się śmiał ,ze więcej moich włosów jest na panelach niż sierści psa 

ja w ciąży też miałam lepsze, ale po porodzie zaczął się problem 

Wiele osób twierdzi, że w ciąży włosy nie wypadają przez hormony. Po ciąży muszą to sobie odbić, dlatego wypadają w dużej ilości. Mnie pomagały witaminy dla cieżąrnych, które brałam w trakcie karmienia :D 

No ja w ciąży w ogóle nie zauwazałam wypadania :D zawsze w tedy nadrabiam bo nigdy nie grzeszyłam grubością włosów tzn ilością 

u mnie teraz nadal wypadają ale chyba nieco mniej;) 

W ciąży tez nabrały objętości, nie wypadały i były super. A teraz tragedia. Chociaż wyrastają mi te bejbiki ale wlosy nadal wypadają. Muszę odebrać wyniki z krwi.. 

Dziewczyny to mnie zmartwiłyście. Ja jeszcze liczyłam, że może już tak zostanie i te włosy będą lepsze. A tu widzę, że jest inaczej. Szkoda, mogłoby tak zostać jednak. 

MagdaiLena no niesttey nie jest tak cudownie i pięknie po porodzie 

kiedys słyszłam ze włosy oceniają twój stan zdrowia;( 

jak macie małe dzieci najlepiej jest to zaobserwować;( jeśli przechorowało wieksza infekcje po pewnym czasie zauważycie na ich włosach odrosty z cieńszą warstwą włosa;( 

Anita oj to o tym nie słyszałam tzn wersji z dziećmi, ale fakt włosy pokazują stan zdrowia

Mi strasznie wypadały, teraz jest trochę leepiej ale i tak wypadają. Rosną nowe e tam te lecą 

Maziula jak bedzie mialo poważniejsza infekcje to po miesiacu dwóch zauważysz na główce w odrostach cieńsze włoski;(

Aniska dobrze wiedzieć podalas bardzo cenną informację mi po ciąży włosy wypadały bardzo wiedziałam że będą wypadać to jest chyba raczej nieuniknione zaczęły 3 miesiące po porodzie i trwało to przez jakieś kolejne cztery pięć miesięcy wyjmowalak włosy garściami Natomiast w tym czasie odrastały nowe na ten moment uważam że włosy są w bardzo dobrej kondycji chyba nigdy nie miałam włosów w takiej kondycji jak teraz dużo przyczyniło się do tego też to że teraz tak często wlosow nie słyszę praktycznie nie prostuje dosłownie sporadycznie na jakieś wyjścia dawniej robiłam to czesciej a teraz przy dziecku mniej na to czasu i włosy odżyły

A podcinalyscie sobie włosy po porodzie? 

Anita o dobrze wiedzieć nawet nie miałam pojęcia. Organizm człowieka jednak zadziwia w jaki sposób daje znać że coś jest nie tak. 

Monia ja podcinałam przed porodem, teraz w tej ciąży tez sobie skróciłam pofarbowałam, ale już mam odrost po porodzie to pewnie tak jak czas pozwoli przy dwójce :D 

Js ostatnio podcinałam na wiosnę. Jakoś nie mogę sie zebrać żeby systematycznie podcinać.. 

Pati u nas u corki to mega widac bylo bo miała dlugie wlosy wiec czesto w tych  miejscach poprostu się kruszą co sa cieńsze;(

Co do podcinania to mi akurat udało się ściąć przed ciąża  a wlosy ścinam raz dwa razy w roku ;) wiwc pewnie dopiero na wiosnę pojde do fryca ;) chyba że na święta będę miała z kim malenstwo zostawic ;)

Planuje wybrać się do fryzjera po porodzie żeby trochę je wzmocnic. Już mam przed oczami siebie łysą skoro teraz tak mi lecą

Ja podcięłam jakieś 5 miesięcy po porodzie (w czasie ciąży ani razu). W sumie teraz bardzo schudłam to wiadomo i kondycja włosów się popsuła :(