Dla mnie bardzo nie podoba się naturalny kolor włosów. Po pomalowaniu włosy są lśniące i takie hm.. ładniejsze;)
to prawda po farbie włosy takie wygładzone i jak by odnowione zdrowsze;) chociaz na nich farba;) wydaje mi sie że bardziej są proste i podatne na układanie nizeli naturalne;) ale moze też mam taką opinie bo byłam dużo młodsza farbujac włosy wiec ten włos też zuopełnie inaczej wygladał niż teraz;)
Aniss mojej kolezanki maz tez jej farbuje włosy i fajnie mu to wychodzi ;)
Mi się znowu włosy farbowane kojarzą ze zniszczonymi, a naturalne z lsniacymi ;)
Włosy naturalne tez moha być gładzie i lśniące jak się dobrze o nie zadba i używa się dobrych kosmetyków odzywek wcierek itp :)
Też jestem tego zdania ,że naturalne włosy mogą być lśniące i błyszczące jak odpowiednio się o nie zadba :) Tym bardziej po farbowaniu one są ładne ,ale niestety tylko na początku :) Bo wiadomo ,że farba niszczy włosy i stają się one słabsze i bardziej skłonne do wypadania :)
Umnei wypadają okropnie i bez farby;( ale myśle ż eto zasługa chorej tarczycy;( mam tylko nadzieje że po farbei nei bedą bardziej wypadły niż teraz;/
Oj tak tarczyca lubi wpływać na włosy, Zarówno na ich wypadanie jak i przetłuszczanie się.
Tarczyca niestety ma duży wpływ na nasze włosy :(
Aniss no to zapewne zasługa tarczycy..:/ Ja znowu mam problem z przetłuszczanieM, badałam tarczyce i hormony i wsyztsko okej…
Ja mam.tarczyce na granicy więc nie powinna wpływać na włosy.. piękny czas w trakcie ciąży kiedy nie wypadały <3
w ziazy to ja moglam myc wlosy szarym mydlem i byly piekne :D:D:D:D
Jeżeli mówisz że masz problemy z tarczycą to na pewno jakiś wpływ to ma Najlepiej byłoby to jakoś ustabilizować Ale doskonale sama na 100% o tym wiesz moje włosy też ostatnio trochę straciły Blask i kondycję od zeszłym tygodniu akurat u mojej chłopaków była fryzjerka skorzystałam z okazji również Podcięłam odrobinę włosy
Ja zawsze jak jestem u fryzjerki podcinam wlosy jeszcze w trakcie ciąży miałam tak do żeber wlosy a teraz max do obojczyków jakoś polubiłam ta długość :) trochę mniej już mi wypadają włosy ale chyba jestem już do tego przyzwyczajona �
Ja się tak cieszyłam że mam takie geibe i nic mi po tej ciąży nie wypadają a jednak po 4m zaczely mi wypadać garsciami coś strasznego
U mnie tarczycq unormowana przez leki a wlosy wypadaja ;/ teraz kupilam sobie witaminy cos moze pomoga;)
Co do sciecia qlosow to faktycznie jak je sie bardziej podetnie to wygladaja tak bardziej zdrowo i na mocniejsze ;)
Ja nawet jak nie chcę skracać to często idę wyrównać końcówki ;) Już to sprawia ,że włosy wyglądają zdrowiej ;)
Ja właśnie regularnie podcinam, bo wyglądają na takie ładne zdrowe ;) przed ciaza mailem za łopatki , a scielam nad ramiona ;) bo jak mi wypadały to były wszędzie i mnie to irytowalo ;)
Aniss kiedyś na wypadające włosy koleżanka mi poleciła cynk. Mówiła , ze jej po ciąży garściami wygadywały , aż placki miała łyse i lekarz jej powiedzial , żeby brala cynk, ale nie próbowałam.
Mi się udało umówić na 5 czerwca do fryzjera :D Wiec rano idę i będę miała trochę czasu dla siebie a Tatus akurat będzie w Polsce to posiedzi z synkiem :) teraz tylko muszę pomyśleć co bym tym razem chciała xd
Lisza No to super ;) no myśl, myśl bo za dużo czasu Ci nie zostało :D
Mamuśka kupiłam sobie witaminy i tak jest włansie cynk;) zobaczymy;) bo i zmiany na paznokciach zobaczyłam wiec trzeba coś brac;)