wypadac zaczely po około miesiącu.. niestety spadaly tez przez caly okres karmienia piersia. po poltora roku odstawilam corke i zadbalam o wlosy. na internecie kupilam zestaw kosmetykow the garden https://eksperciwlosow.pl/products/promocyjny-zestaw-silver do tego suplementy i po jakims czasie sie poprawilo, doszedł tez regularny sen a to tez ma duze znaczenie
Mi właśnie zaczęły wypadać włosy. Póki co są to pojedyncze sztuki. Miesiąc po poradzie mniej więcej się zaczęło
Oleksandra a dopiero pisalas ze u ciebie wlosy w dobrej kondycji;/ wystarczy pochwalic;/
Aniss ani mi nie mów ;/ czasamis ie zastanawiam czy powinam mowić ze coś jest fajnie i dbrze bo własnie za chwile sie to sypie... mała tez byała super a od dzisiaj od rana wzdęcia nas dopadły :(
Ola, u nas chyba też ciągle pech, więc nie jesteś sama. No ale życzę, żeby te wzdęcia u córci przeszły i żeby znowu było wszystko ok :)
te kosmetyki the garden tez mam, uzywam od niedawna ale juz widze ze jest lepiej :D
Ola z brzuszkiem to mpze byc zasluga tez lekoq bo z tego co pisalas mieliscie jakas ibfekcje wiec moze niebawem bedzie dobrze ;)
Z tym zdrowiem maluchow to ilekroc ktos zapyta jak dzieci to nawet nie ma co mowix ze dobrze bo zaraz cos wie dzieje;/
To u mnie było podobnie. Jak tylko mówiłam że córka np. ładnie śpi, że przespała już 4 lub 5 godzin z rzędu. To następnej nocy w ogole nie spała.
U mnie po drugim porodzie też jakoś chyba po miesiącu zaczęły wypadać, w każdym razie szybciej niż po pierwszym.
Heh to tak jest, pochwalisz to się dziecko psuje :D ja też jak komuś powiedziałam, że syn ładnie śpi to noc była nieprzespana :D
u mnie gdzieś po 3 miesiącach po pierwszym i drugim porodzie
U mniej e 4 miesiące po porodzie i już coś właśnie zaczynają wypadać. Choć nie jest to jakaś strasznie duża ilość.
U mnie idealnie w punkt praktycznie co do dnia trzy miesiące po porodzie zaczęły wypadać włosy a z tym chwaleniem dzieci to macie dziewczyny rację też często zaobserwowałam taką zależność nie ma co zapeszać nie ma co mówić że jest dobrze nie ma co chwalić bo za chwilę coś się wykluje
Dokładnie, też zauważyłam te zależność :D dlatego czasem aż boję się pochwalić córkę ;p
Tak, z chwaleniem dziećmi to jest to :p wszyscy mówili że mamy córeczkę aniołeczka a teraz pokazuje różki :D
Tez i siebie zauwazylAm największe wypadanie jakos po 3 miesiacu
A mi powoli mija. Znacznie mniej włosów już wypada, biorę witaminy, jem bardziej różnorodnie - więcej warzyw i pełnoziarnistych rzeczy i ryb. Może to też ma jakiś wpływ :)
Zaraz po porodzie miałam tragedię jednak z czasem włosy coraz mniej zaczęły wypadać kupiłam szampon dermena mama póki co jestem zadowolona
ja szamponów nie zmieniałam
Też używam szamponu i odżywki Dermena, ale nie z linii Mama, tylko tego na wypadające włosy.
No właśnie dermena mama jest na osłabione i wypadajace włosy jest to szampon dla kobiet w ciąży jak i w okresie laktacji