mi sie wydaje że witaminy to jedno ale i dieta ;( niestety ale czesto zapominamy o sobie ;( coś w biegu złapiemy aby tylko przekasić a potem to sie odbija na organiżmie;(
Dieta jest ważna w dbaniu o kondycję włosów suplementy to jedno ale ważna jest także odpowiednia świadoma pielęgnacja . Mnie włosy wypadały strasznie suplementy nie wiele pomagały więc wybrałam się do trychologa który dopasował dla mnie odpowiednie preparaty dla mojej skóry głowy
Warto zadbać o odpowiednia dietę
Ja stosowałam szampony, wcierki i odżywkę na naturalnych składnikach, kosmetyki nie kosztowały fortuny a były warte tego bo pomogły
Ja muszę wypróbować wcierki każdy poleca teraz
Mi wcierki uratowały włosy ale też zabiegi fryzjerskie typu botox :) warto też kupić lepszy szampon i odżywkę czy maskę bez sls i palatikow które obciążają nasze włosy
Właśnie słyszałam o nich wiele dobrego
Są super naprawdę najlepiej wydane pieniążki i włosy odzyskują witalność
Ja też jestem takiego zdania lepiej wydać więcej na coś porządnego i konkretnego niż wydać mniej na coś co nie zadziała
Dokładnie ja też jestem takiego zdania dlatego wolalam zrobić badania u poradzić się specjalisty i efekty naprawdę są super
Polecam biotynę, odżywki witaminowe do włosów i olejek arganowy. Ja tak stosuje i moje włosy są w bardzo dobrej kondycji
O ile tu poleceń jak ktos ma tego typu problemy to naprawde ma sie czym posilkowac dziewczyny
Z biotyna trzeba uważać szczególnie jeśli bierze się leki na tarczycę nie zawsze można je łączyć bo mi kiedyś lekarz powiedział że jeden lek na drugi wpływa niekorzystnie
To w takim przypadku trzeba konsultować z lekarzem zarzywanie biotyny
Najlepiej bo żeby się nic nie stało
Ja wolalam zrobić szczegółowe badania bo miałam poważniejszy problem ze skórą głowy
Często jest właśnie tak że jeden lek może wpływać niekorzystnie na drugi tylko o tym się nie mówi.
wiadomo ze im miej sie bierze tym lepiej :)
Najlepiej nie przesadzać
Ja uważam, że czasem wystarczą zwykle witaminy :) Brałam regularnie femibion 3 i włosy mi przestały nadmiernie wypadać. Kilka dni temu skończyła mi się paczka i jakoś zapomniałam zamówić kolejną to od razu widzę, że znów dużo więcej włosów mi zaczęło lecieć