Wypadające włosy po ciąży

Też miałam grzywkę ale potem czoło upocone, wszystko tłuste bo miałam kiedyś przetluszczajaca się skórę. Pełno niespodzianek na twarzy i potem na czole co się działo pod tą grzywka to tragedia. Teraz na bok zaczesuję. Tzn właściwie jej nie mam, czoło gołe :D 

A też miałam różne, równa, cieniowana, jakaś po skosie ach...

Mama emny, ja jak byłam nastolatka też byłam zakochana w stylu emo i właśnie akurat wtedy to była Grzywka na bok ale też mocny makijaż i ubrania na czarno. Dzisiaj widzę takie osoby to sobie myślę że są jakieś nienormalne, a sama kiedyś gustował am się w takim stylu

hehehe te fryzury to kiedyś były;) nie to co teraz wszyscy pofarbowani jak papugi;)

azs tarch pomyslec jak nasze dzieci bedą wkraczać w mode zarówno fryzurową jak i ubraniową;)

Teraz często widać osoby pofarbowane na różowo czy fioletowo :D taka moda . Co poradzić 

przecież jeśli ktoś chce mieć różowe czy fioletowe włosy to nic złego, ważne żeby czuł się dobrze we własnym ciele :) ja też kiedyś nosiłam czerwone włosy ale ciężko było utrzymać tak intensywny kolor cały czas dlatego teraz nosze brązy :)

Ja też nie widzę w tym nic złego niech każdy robi to na co ma ochotę Ja osobiście nie lubię farbować włosów i nie farbuje bo właśnie nie chce się później męczyć z odrostami i w ogóle

Ja co jakiś czas wracam do grzywki, lubię coś zmieniać z włosami.

Ja należałam do prymusów i zawsze kucyk albo warkocz, grzywka też się zdarzała, jak mama nie pozwalała farbować to nie farbowałam 

Ja raz w życiu pofarbowałam włosy i trochę żałuję bo włosy zaczely słabnąć i mniej się kręcić( no ale teraz to już proste ), już  z wiekiem pojawią się te niechciane włosy i chyba czas zacząć farbować 

oleksandra to i ja miałam rudy;) ale dlatego ze coś nie pykło;) 

a tak to zawsze czarny a potem już ciemne brązy kasztany;) obecnie swój  jasny brąz;) 

teraz sa takie fajne spraye koloryzujace , na kilka myc :) mozna sie bawic :D

Bardzo, bardzo, bardzo wypadają! Zarówno w ciąży jak i po /4msc) Wcierki, naturalne szampony i odżywki - mam dwie teorie - albo nie działają, albo bez nich byłabym już łysa :D

A one nie farbują włosów ? Albo ściągała kolor ? 

Ja też błam załamana moim wpadaniem włosów po ciąży ale właśnie,  naturalne kosmetyki i wcierki zdziałały cuda, wiadomo trzeba je chile stosować ale jestem bardzo zadowolona z efektu jaki uzyskalam

Ja prsez lata farbowałam ale od jakichs 4 lat przestałam bo postawilam na zdrowe włosy i kusi żeby coś zmienić ale jak widzę ile już urosły od tamtej pory a wczesneij stały w miejscu Bo się kruszyły , to nie żałuje 

Mega udało mi się wlosy zapuścić ale po ciazy to był koszmar jak wypadały garściami, zdecydowałam że obcinam i tego wyboru nie zaluje bo jednak trochę były też zniszczone. Teraz juz mniej wypadaja a warto też coś zrobić dla siebie aby lepiej się poczuć 

u mnie włosy wypadają okropnie ;/ ale juz sama nie wiem czy po ciąży czy po covidzie;(

Mi do tej pory nie wypadały, jestem 2,5msc po porodzie i zauważyłam, że zaczęły. Ostatnio też zapominałam o witaminach może dlatego. A już cieszyłam się że tak zostanie.

Lena , to z reguły zaczyna się po około 3miesiachach 

Mysle ze nie ma na to reguły jak organizm jest bardziej oslabiony to  te wypadanie qlosow moze nastapic wczesniej

Oj wypadały i to garściami. 

Żadne specyfiki nie pomagały. 

Gdy przestałam karmić piersią jak ręką odjął, szczotka czysta. 

Takze to przez hormony.