Wypadające włosy po ciąży

Ewcia czyli troche zabobonny twój małżonek;)

u nas ma 8 miesiecy i faktycznie te włoski sa już długawe grzywka jeszcze w miare ok ale za 2 miesiace pewnie bezie podobnie jak u was;)

Ewcia jak tak często ścinasz włoski starszemu to pewnie już ma takie wzmocnione?

MałaZołza oj tam Twój maluch to włosów ma sporo :D mój zaczyna niektóre mieć długie, ale już rok skończony mogę obcinać :D 

mojego męża rodzina ma bardzo gęste włosy u mnie liche znowu, także liczę by dzieci miały włosy po mężu :D 

Ja z mężem oboje mamy dosyć cienkie włosy a córeczka ma ich malutko :P może z czasem zrobią się u niej bardziej gęste te włoski ale czas pokaże 

Ja liczę na włosy po mnie. Mąż nie ma słabych, ale ma tendencję do zakoli już, i powoli na górze robi się większy prześwit. Więc lepiej po mnie, bo u mnie ani brat, ani ojciec nic takiego nie mają.

No moj tez juz ma takie tendencje ogólnie jego urok taki ze ma duże zakola ciekawe czy kiedyś w przyszłości  syn tez odziedziczy takie tendencje 

Z wlosami i genetyka to jak gra w totolotka ;) bo dochodza jeszcze dziadkowie ;) a u nich to jest juz roznie ;)

No w sumie tak 

Tak, u mnie teść nie ma tych tendencji, a nie dba kompletnie o siebie. Jednak jeden dziadek męża podobno miał takie gołe na górze i może to po nim.

U mnie w rodzinie męża i mojej mają piękne grube włosy, może córeczka odziedziczy to po nas:P

Idziemka oby. Moja siostrzenica niestety odziedziczyła włosy po babci z drugiej strony i siostra ciągle ubolewa nad tym faktem. Bo w naszej rodzinie są diametralnie inne włosy. A nawet jej mąż ma gęste bardzo włosy.

U nas zawsze się bali by dzieci nie poszły w geny mojego dziadka od strony taty bo oni szybko mieli zakola i szybko siwe się pojawiały. Ja choć jestem bardziej podobna właśnie do taty to na szczęście siwe  sie nie pokazują nie no dobra jeden miałam na grzywce .

oj u mnie to siwe sie pokazują;) ale zaraz siwe srebrne pasemka;) 

patrząc na to jak wypadają to sie obawiam aby nie łysieć;D 

Ja mam naturalne od 30 lat. :D

Nie farbowałam nigdy całej głowy, jedynie miałam jakieś pasemka które niestety w połączeniu z moimi włosami to były niewidoczne prawie.

Mam takie naturalne pasemka, swoje.

Myszka to ci zadroszcze oszczędzasz na baleyaze pasemkach;) fajny odcień włosów ale i na grube wygladają 

Grube i ciężkie.

Proste, niekręcone.

Rany się ja Ci zazdroszczę takich włosów myszka😍 ja mam cienkie i bardzo mało. Niby są podatne ale co z tego. Myć muszę codziennie bo bardzo się Przetłuszczają. Jak tylko wypadnie więcej niż 10szt. To już panika że zostanę łysa za chwilę :(. A teraz wypadają bardziej niestety. Długo nosiłam bardzo krótkie z myślą że jednak im to coś pomoże ale nie pomogło. Chyba mam włosy genetycznie po mamie mojej bo ona też takie kiepskie ma właśnie. Liczę że dzieci z włosami to podadzą się na męża bo on ma zdecydowanie lepsze niż ja :)

Śliczne włosy i bardzo fajny nietypowy kolor :) Rzeczywiście jest czego zazdrościć :) 

Myszka super kolor 

Z tym wypadaniem to spokojnie fryzjerka mi mowila ze dziennie jest dozwolone aby do 100 włosów wypadlo dopiero później można się martwic i panikowac

no to teraz czekamy na rady jak taki włos utrzymać;) i doprowadzić do takiej kontycji;) 

świetna grubość ! ja to nigdy nie mogę mieć koka bo mam liche te włosy i lepiej je rozpuścić :D