Też pierwsze Słysze, pytanie czy są jakieś badania na ten temat skutki uboczne i skutki pozytywne?
Też jem więcej od swojego partnera, jednak laktacja robi swoje.
Witaj na forum #teamLOVI!
Też pierwsze Słysze, pytanie czy są jakieś badania na ten temat skutki uboczne i skutki pozytywne?
Też jem więcej od swojego partnera, jednak laktacja robi swoje.
DwarazyH hahha ja tak mam zawsze bo mój mąż je nieregularne i mało bo nie uważa,że trzeba jeść 5 posiłków. No z nim się nie dogadam,więc je znacznie mniej niż ja
To chyba bym się nie zdecydowała skoro mówisz że boli. Widzisz.. tobie koleżanka obiecała że nie boli, poszłaś z pozytywnym nastawieniem a na miejscu szok :D
Każdy ma inny próg bólu. Kolezanka mogls na własnej skórze prawie nie odczuwać boku
dokładnie każdy ma inny prog bolu,
ale sama nazwa igłowa to już robi na mnie wrażenie i pewnie bym się nie zdecydowała:D
Ja tez na widok igły robię się blada a jak już krew to już w ogóle
Wiem, że każdy ma inny próg bólu ale jak mnie bolało nie do wytrzymania to nie wierzę w to, że są ludzie, którzy to ledwo czują. To jest wręcz niemożliwe.
Świezoupieczona fajna kolezanka ;) zamiast przygotować znajoma od a do z to taki kit wciskała;(
Ja jednak w to wierzę bo nawet ból porodu, jedane z nas przeżyły na lajcie a. Inne mają traumę i pamiętają ból po latach
dziewczyny co do placenty :D porzucilam ta kuracje w polowie :D tak banie rozgrzewaja te ampulki ze myslalam ze zwariuje :D:D
trudno , wlosy mi leca dalej :D
Każdy inaczej przechodzi poród, inaczej czuje i wgl
Anabanana naprawdę mają działanie rozgrzewające?
zuzylam 10 ampulek, czyli 20 dni, zadnych efektow co do wlosow ( i tak lecialy) ale mowie wam tak glowa rozgrzana ze szok, az podrazniona.
Malazolza, u mnei to samo od 2 tygodni wlosy leca jak szalone, niby co ma wypasc to i tak wypadnie ale garsciami zbieram wlosy ze szczotki...
Anabana a badania jakieś robiłaś?
kurcze ja to pamietam ze po 1 ciazy starsznie mi włosy leciały teraz jeszcze sie w miare trzymają, ale i je wsyztsko nie mam restrykcyjnej diety
Aniska to jest częstą przypadłość kobiet po ciąży
Oby nie ;) zobaczymy jak teraz będzie bo włosów z wiele to nie mam lepiej niech nie wypadają;)
Mi leciały cała ciaze do połowy 8 miesiąca garściami i mam wielka nadzieje, ze po porodzie dużo nie wypadnie bo i tak już straciłam większość :( już co miało to mi wypadło, nie wyobrażam sobie tego
Anabanana a dobre mają opinie te ampulki? Dziwne ze tak głowę rozgrzewają
MałaZołza ja też widzę, ze już jakieś włosy lezą jak nie na łózeczku, to mała ma w ręku , więc pewnie się zaczyna, obcięłam je o połowę, to może nie będzie się tak rzucać w oczy:D
MałaZołza nie mezoterapia. Na to bym się się zdecydowała. Też słyszałam że boli a mi na widok igly robi się słabo. Miałam mieć jakiś zabieg simplex coś tam... Ale właśnie stosuje te ampułki o których pisze Annabanana. Tylko że ja chodzę do fryzjera raz w tygodniu i mi je przez 10 minut wmasowują w głowę tak mocno ze wychodzę z czerwoną skórą. Czuć właśnie lekkie pieczenie i ciepło na głowie bo to wchodzi w cebulki włosa. Potem przez 2 dni nie mogę myć głowy. Niby mam zrobić kurację 5 ampułkami co tydzień a potem raz w miesiącu taka kuracja przypominająca. Co do efektów to nie wiem czy po prostu już mi te włosy przestały same z siebie tak lecieć czy to zasługa tej ampułki ale jest ich o wiele mniej na szczotce i podłodze. Plus widzę że w tych łysych zakolach odrastają mi już małe włoski.
Idziemka ja też wszędzie widzę swoje . Najczęściej to jest spowodowane tym że córka mi wyrywa . Mam długie włosy ale nie mogę się tym w pełni cieszyć bo muszę mieć związane żeby wlaneie nie unikać takich sytuacji
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.