Wypadające włosy po ciąży

Też pierwsze Słysze, pytanie czy są jakieś badania na ten temat skutki uboczne i skutki pozytywne?

Też jem więcej od swojego partnera, jednak laktacja robi swoje.

DwarazyH hahha ja tak mam zawsze bo mój mąż je nieregularne i mało bo nie uważa,że trzeba jeść 5 posiłków. No z nim się nie dogadam,więc je znacznie mniej niż ja 

To chyba bym się nie zdecydowała skoro mówisz że boli. Widzisz.. tobie koleżanka obiecała że nie boli, poszłaś z pozytywnym nastawieniem a na miejscu szok :D 

Każdy ma inny próg bólu. Kolezanka mogls na własnej skórze prawie nie odczuwać boku 

dokładnie każdy ma inny prog bolu, 

ale sama nazwa igłowa to już robi na mnie wrażenie  i pewnie bym się nie zdecydowała:D

Ja tez na widok igły robię się blada a jak już krew to już w ogóle 

Wiem, że każdy ma inny próg bólu ale jak mnie bolało nie do wytrzymania to nie wierzę w to, że są ludzie, którzy to ledwo czują. To jest wręcz niemożliwe. 

Świezoupieczona fajna kolezanka ;) zamiast przygotować znajoma od a do z to taki  kit wciskała;(

Ja jednak w to wierzę bo nawet ból porodu, jedane z nas przeżyły na lajcie a. Inne mają traumę i pamiętają ból po latach 

dziewczyny co do placenty :D porzucilam ta kuracje w polowie :D tak banie rozgrzewaja te ampulki ze myslalam ze zwariuje :D:D

trudno , wlosy mi leca dalej :D

Każdy inaczej przechodzi poród, inaczej czuje i wgl 

Anabanana naprawdę mają działanie rozgrzewające?

zuzylam 10 ampulek, czyli 20 dni, zadnych efektow co do wlosow ( i tak lecialy) ale mowie wam tak glowa rozgrzana ze szok, az podrazniona.

Malazolza, u mnei to samo od 2 tygodni wlosy leca jak szalone, niby co ma wypasc to i tak wypadnie ale garsciami zbieram wlosy ze szczotki... 

Anabana a badania jakieś robiłaś? 

kurcze ja to pamietam ze po 1 ciazy starsznie mi włosy leciały teraz jeszcze sie w miare trzymają, ale i je wsyztsko nie mam restrykcyjnej diety 

Aniska to jest częstą przypadłość kobiet po ciąży 

Oby nie ;) zobaczymy jak teraz będzie bo włosów z wiele to nie mam lepiej niech nie wypadają;)

Mi leciały cała ciaze do połowy 8 miesiąca garściami i mam wielka nadzieje, ze po porodzie dużo nie wypadnie bo i tak już straciłam większość :( już co miało to mi wypadło, nie wyobrażam sobie tego 

Anabanana a dobre mają opinie te ampulki? Dziwne ze tak głowę rozgrzewają

MałaZołza ja też widzę, ze już jakieś włosy lezą jak nie na łózeczku, to mała ma w ręku , więc pewnie się zaczyna, obcięłam je o połowę, to może nie będzie się tak rzucać w oczy:D

MałaZołza nie mezoterapia. Na to bym się się zdecydowała. Też słyszałam że boli a mi na widok igly robi się słabo. Miałam mieć jakiś zabieg simplex coś tam... Ale właśnie stosuje te ampułki o których pisze Annabanana. Tylko że ja chodzę do fryzjera raz w tygodniu i mi je przez 10 minut wmasowują w głowę tak mocno ze wychodzę z czerwoną skórą. Czuć właśnie lekkie pieczenie i ciepło na głowie bo to wchodzi w cebulki włosa. Potem przez 2 dni nie mogę myć głowy. Niby mam zrobić kurację 5 ampułkami co tydzień a potem raz w miesiącu taka kuracja przypominająca. Co do efektów to nie wiem czy po prostu już mi te włosy przestały same z siebie tak lecieć czy to zasługa tej ampułki ale jest ich o wiele mniej na szczotce i podłodze. Plus widzę że w tych łysych zakolach odrastają mi już małe włoski. 

Idziemka ja też wszędzie widzę swoje . Najczęściej to jest spowodowane tym że córka mi wyrywa . Mam długie włosy ale nie mogę się tym w pełni cieszyć bo muszę mieć związane żeby wlaneie nie unikać takich sytuacji