Wymioty u noworodka

Lila tak da się poradzić bez niego ale lepiej mieć bo jednak lepiej jak nasika na przewijak a nie np łóżko

Patrycja też mam taki patencik ale moja mała czasem robi to celowo i mi się obraca na brzuch kręci na boki ,nie raz przebranie pampersa to jest wyzwanie .Nie zawsze działa takie odwracanie uwagi.A jak jej mówię,że nie wolno bo spadnie zaraz to się śmieje i robi na złość,takie małe dziecko a już wie jak zrobić matce na złość ;)

Tez racja lepiej jak sie zsika na przewijak niz ma lozeczko albo naroznik gdzie potem ciezko jest usunac taka plame ;)

To ja AgaK- ja też długo syna przewijałam na przewijaku. Z tego samego powodu dokładnie co ty

mi przewijak bardzo pomógł, bo po cc strasznie bolały mnie plecy. Przewijak mam na lóżeczku więc nie muszę się chlać. Jest nam bardzo wygodnie

Dla.mnie przewijak jest niezbędna rzeczą przy noworodku od pierwszych dni 

Ja też bez przewijaka sobie nie wyobrażam. Ale to trzeba się na własnej skórze przekonać :). Można też zawsze, w każdej chwili dokupić

Poza tym przewijak  to nie jest duży wydatek

Beata dokladnie w porownaniu do innych rzeczy jakie trzeba dokupic robiac wyprawke przewijak majatek nie kosztuje a zycie kregoslupa moze uratowac ;) Ja jak policze ile juz poszlo na moja wyprawke to 30 zl mnie nie rusza juz ;) 

Kasia, swieta racja. Przewijak to.bardzo maly wydatek w porownaniu z calosciowa kwota.wyprawki. 

W smyku ja kupiłam.w promocji przewijak i mi nawet nie popękała ceratka. Są zgięcia ale nie ma pęknięć. Więc nawet dla drugiego dziecka się przyda 

Ooo to super ze w takim dobrym stanie sie utrzymala ;) przyda sie na przyszlosc na nawet jakby nie to bedziesz mogla ja komus podarowac albo sprzedac ;) 

Ja całą wyprawkę mam po pierwszym dziecku jednak parę rzeczy trzeba było kupić nowych i wydatek też był. Niby drobnostki ale sporo tego wyszło. 

Kasia to prawda sama jestem w szoku jak to się udało. Ale czuję że przy drugim już się więcej nie przyda że popęka 

Możliwe że będę musiała dokupić i właśnie przekonać się na własnej skórze że będzie dla mnie zbawienny, na razie się wytrzymuje od zakupu

Mój przewijak pękł w jednym miejscu, delikatnie. Dlatego, że leżał i czekał. Ale kupiłam parę prześcieradeł i to rozwiązało sprawę. Na allegro takie prześcieradełka kosztują 8 zł/szt. 

Ja się cały czas zastanawiam czy kupić przwijak. U nas sypialnie i łóżeczko mamy na na poddaszu a w dzień siedzimy na dole i nie będę latać na, górę żeby go przewijać na przewijaku. Chyba że przewijak na dół znieść. Już sama nie wiem żebym na darmo nie kupiła. 

Milena Na początku myślę że bd z niego korzystać ale ile bd trwac nie wiadomo mimo wszystko sądzę że warto mieć przewijak i prześcieradełka ja np tetrowe podkładałam bo nie wiedziałam że coś takiego njak prześcieradełka jest. Zawsze to jakieś odciążenie i mniejsze ryzyko pobrudzenia, później pewnie i tak bd przewijać gdzie popadnie czy to kanapa czy łóżko tam gdzie wygodniej ale pierwsze miesiące przyznam że w obu przypadkach moich szukałam przewijaka. A co do tego czy na dole czy na górze to wyjdzie w praniu ale ja bym patrzyla pod kątem np a w nocy czy wieczorem dziecko zrobi kupę trzeba przebrać to chyba na łóżeczku bym miała czy komodzie obok łóżeczka jak tam masz. 

Ja podkład kładłam na przewijak i też dobrze było nie dokupowałam prześcieradełek na przewijak

Mozna tez polozyc spokojnie pieluchy tetrowe na przewijak szybciej pozniej mozna dac je do prania nie trzeba calego przescieradla zdejmowac ;)