a które z lovi są szklane ?
Tak to są jedyne szklane ktore Lovi ma w swojej ofercie
Pplatyna chyba to będą te plastikowe ,bo to Medical+ chyba. A szklane to jak Fajerka pisze . Jedyne w ich kolekcji jak się nie mylę.
Mama Zosi masz rację dziecko nie zrobi sobie krzywdy taką plastikową butelką. Natomiast ja muszę ci powiedzieć że mam i plastikowe i dwie szklane buteleczki i jeżeli ty karmisz dzieciątko to naprawdę dużo wygodniejsze są te szklane szybciej się nagrzewają dłużej utrzymują ciepło i jeżeli bym miała wybierać które lepsze to wybrałabym te szklane Natomiast jeżeli dziecko już trzyma sobie buteleczkę samo w dłoniach to zdecydowanie bardziej polecam plastikowe nieraz już miałam sytuację taką że podałam dziecku tą szklaną butelkę i w ostatniej chwili połapałam się że raz no może mu wypaść może rzucić tą butelką i rozbić ale też kwestia tego że ta butelka po prostu jest bardziej nagrzana wręcz tak ciepła że dziecko mogłoby poparzyć sobie rączki dlatego tak jak pisałam wyżej jeśli dziecko butelkę trzyma samo zdecydowanie plastikowa jeżeli my karmimy mniejsze dzieciątko które jeszcze nie trzyma buteleczki szklana dla mnie wygrywa
Medival są plastikowe ale też są bardzo dobre ;) tez je lubimy ;) a szklane to chyba tylko te glass;)
Tak szklane to te co fajerka wymieniła, reszta jest plastikowa...
Moze kiedys beda tez w testach;)
Być może się pojawią , zobaczymy:D
Aniska może będą w testach, to by było super. Ja je lubię,ale dla maluszka,a przy starszym no wolę plastik ,bo rzuca już wszystkim.
Idziemka 🤗 super by było.
Ja ostatnio patrzylam w pepco to nie mieli szkla, ale też nrazie muszę przetestować te butelki które dostalam od Lovi ;) ale szklana tez by się przydała;) ale tak jak piszecie chyba predzej przy takim niemowlaczku niz przy starszaku
Aniska dziewczyny piszą, że się bardziej sprawdzają przy maluszku niż przy starszym, ale nie testowałam ich, więc nie wiem.
No tak właśnie mysle ze warto moze spróbować te szklane dla malutkiej ;) bo starsza juz z butelek dawno wyrosla ;)
Dla nas ze szkła były lepsze wygodniejsze i lepiej się czyści nie robią się żadne osiady.
Przy trochę starszym maluchu wolę podać butelkę plastikowa bo jest poręczniejsza jak dziecko już samo ja trzyma. Siadając na żywnie wiem że się nie pobije i nie zrobi krzywdy jak w przypadku szklanej
Ja wymieniam mniej więcej co 3 4 miesiące
Szklane to raczej dla maluszków, bo inaczej starszaka trzeba bardzo pilnować aby nic nie pobił.
Misiowa mysle ze to też od dziecka zalezy ....
Dokładnie myślę tak samo misiowa.
Małe dziecko tak jak się położy tak pije.
A starsze to już czasem chodzi z tą butelja i może przez przypadek upuścić. Także ja myślę podobnie do Ciebie..
U mnie jak mała zacznie chodzić wtedy odstawie szklane butelki i zastąpię je plastikowymi aby nic się nie stało
mimo wszystko tzreba uważać na szkalne bardziej :)
Córka ma 15 miesięcy i nauczyła się tak że z reguły mi jak wypije oddaje butle żebym od niej wzięła więc możemy używać szklanych ale wiem że z nią nie chodzi jednak bym się bała żeby się nie wywróciła i nie zrobiła sobie krzywdy